Ist.da hangi tüp bebek merkezi sizce iyi?

edirne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
1.008
5
106
İstanbul
Merhabalar ben 1.5 yıldır bebk istiyorum fakat nedensiz infertiliteden dolayı olmuyorya aşılama yada tüp bebek yaptrıcam kısmetse ist. Avrupa yakasındayım hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz bide yaptıranlar fiyat olrak yazarmısnız maliyeti nedir?
Bana 3 yer söylediler açıkçası kafam karıştı

acıbadem maslak prof. Bülent tıraş

fulya tüp bebek merkezi

bahçelievler prof. Dr. Latif küpelioğlu
yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende arastirma safhasindayim sizin gibi ayni dertten muzdaribim:44: gelicek cvplari merakla bekliyorum

Merhaba Canım
Ben ilk Denememi İvi Tüp Bebek merkezinde yapmıştım sonuç negatif di .
ikincisi için ise araştırıyorum iki yer arasında kararsızım . Acıbadem maslak ve yeditepe .
Fiyat araştırması yapmıştım daha önce inşl yardımcı olur sana .
yanlız ilaç fiyatları net rakalmlar değil ortalama rakamlar artabiir de azalabilir de .

Bence senin için çok erken daha farklı tedavileri dene derim 1,5 yıl çok erken bir süreç . Aşılamaya yönel ilk etapta . ben 10 senenin sonunda ilk denememi yapmıştım , şimdi kısmetse ikinci yapacağım .

HASTANE İLAÇ UYGULAMA TOPLAM
ACIBADEM MASLAK 1.500,00 TL 4.250,00 TL 5.750,00 TL
MEMORİAL 2.000,00 TL 4.500,00 TL 6.500,00 TL
YEDİTEPE 2.000,00 TL 3.850,00 TL 5.850,00 TL
İSTANBUL TÜP BEBEK 2.000,00 TL 4.000,00 TL 6.000,00 TL

sen nereleri düşünüyorsun bikaç isim varmı hastane olarak aklına takılan. inş. bebişlerimiz çok bekletmez bizleri

Merhabalar,

Ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım arkadaşlar.İstanbul tüp bebek merkezinde ilk denemede hamile kaldım.Şu an bir bebegim var.
Fiyat kısmına cok takılmıssınız sanki.
Benim nacizane fikrim fiyattan daha cok doktorun başarısı,bizlerle olan iletişimi.Ben Aret Kamar'da bunu buldum. Hem samimi hem de benim dilimden konuşabiliyor.Sordugum her soruyada cevap verdi. Zaten kafanda soru işaretleri varsa başlamayalım dedi:)
Fiyat elbette önemli ama bir de bu şekilde bakın bence.

sen nereleri düşünüyorsun bikaç isim varmı hastane olarak aklına takılan. inş. bebişlerimiz çok bekletmez bizleri

umut tup bebek ile gorusmeye gittim ama bana yol olarak cok uzak oldugu icin ordan vazgectim canim fiati uygun du oranin paket fiat uygulamasi yapmislar hersey dahil 5.750.. Su an arastirdigim memorial var acibadem var birde bahceci klinigi ama karar veremiyorum biz erkek infertilitesiyiz neresi en iyi bilemiyorum :26:

canım tatilde old. için cevaplayamadım özür dilerim ben bahçeciye mail atmıştım cvp yazmışlar fiyat 4800 diye açıkçası orayı düşünüyorum başarı oranı da yüksek ama prof. dr. latif k. de görüşmek istiyorum bakalım sen naptın benim tedaviye başlamam ağustosu bulcak belki eylülü önce karar vermeliyim hayırılısı

Ben evime ve işime yakın olduğu için Medicana Beylikdüzü'nde yaptırmıştım ve şükürler olsun ilk denememde tuttu.

Biz de 2 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraşıyorduk. Tam 2 yıl dolunca tüp bebeğe başladık. Bu arada da 2 kez aşılama yaptırmıştık.

Haa şimdiki aklım olsaydı hiç aşılama gibi sadece %15 oranında ihtimal olan saçma sapan bir tedavi şekliyle uğraşmaz, 6 ay önce gidip tüp bebek yaptırırdım. O çekilen stres, üzüntü, bekleyiş hiçbir şeyle ölçülmüyor.

Benim tedavim 3500 tl +ilaçlar da 1000 civarı tutmuştu.

Umarım bu bekleyişin karşılığını güzel haberlerle bulursunuz. Çok zor bir dönemdi ama o beklenen haberi alınca hepsi geçiyor.

canım çok sevindim senin adına inş. bende ilk denememde olumlu sonuç alırırm hayırrlısıyla

canım çok sevindim senin adına inş. bende ilk denememde olumlu sonuç alırırm hayırrlısıyla

Umut tüp bebek merkezi ulun uluğ,süleyman tosun çok iyi doktorlar...memorial okmeydanının başarı oranları çok iyi....jinemed ve brüksel tüp bebek merkezi de iyi....bu dört merkez başarı oranlarında ilk 4 sırada yeralıyor...

bizde erkek infertilitesi...eylülde bahçeci fulyada yaptırıcaz hayırlısıyla. ama benim doktorum dışardan, orayla anlaşmalı olduğu için orada yaptıracağız. ilaçlar için 1500 tl tutar dedi. tedavi de 5000. bunun dışında memorial okmeydanının bu konuda ismini çok duydum. bir de dr aret kamardan çok insan olumlu bahsediyor. iyi şanslar hepimize...

Canim Anadolu yakasına gidersen, Fulya yerine umut tùp bebek merkezinde süleyman tosun derim ben. Oda bahçecinin ama daha ucuzmus ve daha iyiler, ilgililer.
ben almanyadanim, umut tüp bebek merkezinde tedavideyiz.
tedavi komple 5850 tl. Tese 2000 tl galiba. İlaçlarda var bı kaç tane.

selam arkadaşlar. ben haziran başında memorial de tüp bebek denemesi yaptırdım ama tutmadı. şimdi bunun sebeplerini araştırmak için bazı testler ve gerekirse ameliyat olacağım. ben hastanemden memnunum. gittiğim doktor da nur dokuzeylül. sadece masraf olarak biraz pahalılar birde ist tüp bebek merkezinden dr aret kamar diyorum ben. fiyat olarak daha makul onlar.

merhaba ark.lar tatilden döndüm bahçeci fulyayla görüştüm ama istediğim doktor eylülde gelecekmiş dolayısıyla ist. tüp bebekten aret kamardan randevju aldım gidicem muyenemi olcam rahim filmimi çektiricem hayırlısıyla inş. herşey iyi olur yazarım görüşmenin sonucunu

Aret Kamar'dan cok memnun kalacagına eminim. Rahim filmi için seni yönlendirecegi yere kesinlikle git. Hiç bir sey hissetmeden cok kısa surede rahim filmin cekiliyor. Sıfır acı yani.
Haber verirsin canım.

ben bahçeci klinigi derim orda yaptıgım ilk denememde tuttu ve şimdi bebegim 3 günlük darısı tüm isteyenlerin başına inş

Aret Kamar'dan cok memnun kalacagına eminim. Rahim filmi için seni yönlendirecegi yere kesinlikle git. Hiç bir sey hissetmeden cok kısa surede rahim filmin cekiliyor. Sıfır acı yani.
Haber verirsin canım.

canım bugün muayene oldum ama olumsuz bir haber aldım rahimimde et parçası varmış önce onu alcaz dedi bide yumurta rezervim yaşıma göre çok azmış çok üzüldüm ağladım hatta biraz doktorum sağolsuın morel vermek için konuştu baya yarın rahim filmim çekilcek bakalım inş. iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…