Merhaba Canım
Ben ilk Denememi İvi Tüp Bebek merkezinde yapmıştım sonuç negatif di .
ikincisi için ise araştırıyorum iki yer arasında kararsızım . Acıbadem maslak ve yeditepe .
Fiyat araştırması yapmıştım daha önce inşl yardımcı olur sana .
yanlız ilaç fiyatları net rakalmlar değil ortalama rakamlar artabiir de azalabilir de .
Bence senin için çok erken daha farklı tedavileri dene derim 1,5 yıl çok erken bir süreç . Aşılamaya yönel ilk etapta . ben 10 senenin sonunda ilk denememi yapmıştım , şimdi kısmetse ikinci yapacağım .
HASTANE İLAÇ UYGULAMA TOPLAM
ACIBADEM MASLAK 1.500,00 TL 4.250,00 TL 5.750,00 TL
MEMORİAL 2.000,00 TL 4.500,00 TL 6.500,00 TL
YEDİTEPE 2.000,00 TL 3.850,00 TL 5.850,00 TL
İSTANBUL TÜP BEBEK 2.000,00 TL 4.000,00 TL 6.000,00 TL[/QUOTE
canım cevapladığın için çok sağol baya yardımcı oldun bakalım dediğin gibi aşılamada denyebilirim bilmiyorum inş. herşey bizler için iyi olur
Bende arastirma safhasindayim sizin gibi ayni dertten muzdaribim:44: gelicek cvplari merakla bekliyorum
sen nereleri düşünüyorsun bikaç isim varmı hastane olarak aklına takılan. inş. bebişlerimiz çok bekletmez bizleri
sen nereleri düşünüyorsun bikaç isim varmı hastane olarak aklına takılan. inş. bebişlerimiz çok bekletmez bizleri
umut tup bebek ile gorusmeye gittim ama bana yol olarak cok uzak oldugu icin ordan vazgectim canim fiati uygun du oranin paket fiat uygulamasi yapmislar hersey dahil 5.750.. Su an arastirdigim memorial var acibadem var birde bahceci klinigi ama karar veremiyorum biz erkek infertilitesiyiz neresi en iyi bilemiyorum :26:
canım çok sevindim senin adına inş. bende ilk denememde olumlu sonuç alırırm hayırrlısıylaBen evime ve işime yakın olduğu için Medicana Beylikdüzü'nde yaptırmıştım ve şükürler olsun ilk denememde tuttu.
Biz de 2 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraşıyorduk. Tam 2 yıl dolunca tüp bebeğe başladık. Bu arada da 2 kez aşılama yaptırmıştık.
Haa şimdiki aklım olsaydı hiç aşılama gibi sadece %15 oranında ihtimal olan saçma sapan bir tedavi şekliyle uğraşmaz, 6 ay önce gidip tüp bebek yaptırırdım. O çekilen stres, üzüntü, bekleyiş hiçbir şeyle ölçülmüyor.
Benim tedavim 3500 tl +ilaçlar da 1000 civarı tutmuştu.
Umarım bu bekleyişin karşılığını güzel haberlerle bulursunuz. Çok zor bir dönemdi ama o beklenen haberi alınca hepsi geçiyor.
canım çok sevindim senin adına inş. bende ilk denememde olumlu sonuç alırırm hayırrlısıyla
canım çok sevindim senin adına inş. bende ilk denememde olumlu sonuç alırırm hayırrlısıyla
Merhabalar ben 1.5 yıldır bebk istiyorum fakat nedensiz infertiliteden dolayı olmuyorya aşılama yada tüp bebek yaptrıcam kısmetse ist. Avrupa yakasındayım hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz bide yaptıranlar fiyat olrak yazarmısnız maliyeti nedir?
Bana 3 yer söylediler açıkçası kafam karıştı
acıbadem maslak prof. Bülent tıraş
fulya tüp bebek merkezi
bahçelievler prof. Dr. Latif küpelioğlu
yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba ark.lar tatilden döndüm bahçeci fulyayla görüştüm ama istediğim doktor eylülde gelecekmiş dolayısıyla ist. tüp bebekten aret kamardan randevju aldım gidicem muyenemi olcam rahim filmimi çektiricem hayırlısıyla inş. herşey iyi olur yazarım görüşmenin sonucunu
Aret Kamar'dan cok memnun kalacagına eminim. Rahim filmi için seni yönlendirecegi yere kesinlikle git. Hiç bir sey hissetmeden cok kısa surede rahim filmin cekiliyor. Sıfır acı yani.
Haber verirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?