İst.Hizmet Hastanesi - Meltem Hanıma giden var mı?

E.L.XIX.F.T.G.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
370
3
96
İstanbul
selam kızlar
İstanbul Hizmet hastanesi Meltem hanıma giden var mı aranızda
aşılama yaptıran tedavi gören veya hamilelik sürecini Meltem hanımla yürüten arkadaş var mı acaba

galiba kimse Hizmet hastanesi Meltem hanıma gitmiyor
slm ben yeni başladım meltem hanıma gitmeye, 26 haftalık hamileyim bundan önce birkaç doktor değiştirdim pek memnun kalmadım dieğrlerinden ama Meltem hanım bana bilgili, işine hakim biri gibi geldi. eşimle ben ilk muayenemizden memnun kaldık açıkçası ve oraya devam etmeyi düşünüyoruz...forumda okuduğum kadarıyla gidenler de memnun, zaten hizmet hastanesinin sitesinden özgeçmişine baktım iyi görünüyor. aşağıdaki linkte bilgiler var bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...4.html?highlight=hizmet+hastanesi#post4319514

ben geçen hafta doğum yaptım hizmet hastanesinde , doktorum meltem hanım , diyebilirim ki mükemmel bir hastane ve mükemmel bir doktor.. onlara çok zorluk çıkardım ama herkes o kadar ilgili ve güleryüzlü ki bugün taburcu oluyorsun dediklerinde üzüldüm , burda keyfim yerindeydi dedim :))
Meltem Hanım hem insan olarak hem de doktor olarak mükemmel biri , ilk başlarda pek ısınamamıştım kendisine ama doğum sonrası değerini çok iyi anladım..

Andina merhaba, ben de Meltem hanıma başladım. Merak ediyorum normal doğum mu yaptın yoksa sezaryen mi? normal doğuma meltem hanım girdi mi? cevap verebilirsen çok sevinirim. Tşk,

valla arkadaşlar şöyle diyeyim ben 1 kere gittim hamile değilim şikayetim adet kanamamın uzun sürmesiydi.bana polistikover teşhisi koydu ve o kadar ağır ilaçlar verdiki Allah çok şükür bende güven oluşturmadığından 3 dra daha gittim 3 de bu teşhise inanamadı zaten strese bağlıymış ve geçti.
ona kalsa o ilaçları kuulanıp bide bebeğimi emzirecektim emzirmende sakınca yok dedi 2 çocuk dru ile daha görüştüm onlarda inanamadı.bende kendi hamileliğimde dr sorunu çok yaşadım sizi anlıyorum ama meltem hnm a güvenmek ...bilemiyorum Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Andina merhaba, ben de Meltem hanıma başladım. Merak ediyorum normal doğum mu yaptın yoksa sezaryen mi? normal doğuma meltem hanım girdi mi? cevap verebilirsen çok sevinirim. Tşk,

ben sezeryan oldum ama normal doğuma da kendisi giriyor , telefonu 24 saat açık mesela ben doğumdan bir hafta önce gece bebeğin hareketlerini hissetmedim kendisini aradım hemen hastaneye gidiyorsun dedi nst çektirmeye , hastaneye bi gittim ebeleri arayıp geleceğimi bile haber vermiş , bir sorun yoktu sadece oğlum fazla derin uyuyomuş ama ebeler meltem hanıma bilgi vermeden beni eve bile göndermediler :))

aynı şekilde doğumda da çok ilgiliydi , ben gerçekten zor bir doğum yaşadım ve yaşattım , çığlıklarım koridoru inletti resmen , ama o hep güleryüzlü bir şekilde sakinleştirmeye çalıştı beni , maueyenelerini bırakıp yanıma geldi her sorunumda , hakkını ödeyemem çocğumun sağlıkla doğmasında katkısı çok büyük açıkcası destina arkadaşımızın söyledikleri de çok şaşırttı beni , inşallah kötü bir gününde olduğu için yanlış teşhis koymuştur diyorum ne diyim

hizmet hastanesinde sait bey'e gidiyorum ben de.
Meltem hanım'ı hakkında çok duymadım ama amniyosentez örneklerini kendisi almıyormuş.
Amniyosentez için de tecrübe gerekir,acaba kendine güvenmiyor mu diye düşünmüştüm...

merhab arkadaşlara bende tam 60 gün önce meltem hanıda sezaryen ameliyatı oldum.bundan önceki gebelik takibimi doğan hastanesinde yaptırdım ancak kendi doktorum amerikaya iş seyahatine gidince bayram üsütü çok ağırlaştım.sadec bir muayenesine gittim ve kendisine güvendim gereçkten de işini çok seven bir hekim.normal doğum yapamadım çünkü bana normal doğumun zor olacağını söyledi.ameliyata girmem çıkmam bir oldu 1 saat içinde bebeğimi kucağıma alıp emzirmeye başladım.ve de işni düzgün yapan bir bayan.

Merhaba ben daha hamile kalmadan önce Meltem Hn. a gitmeye başladım. Çok memnun kaldım. Şimdi de gebelik takibini ona yaptırıyorum. Hastaneden ve Meltem Hn.dan çok memnunum.

Merhaba ben daha hamile kalmadan önce Meltem Hn. a gitmeye başladım. Çok memnun kaldım. Şimdi de gebelik takibini ona yaptırıyorum. Hastaneden ve Meltem Hn.dan çok memnunum.

Bende gittim bir sure meltem hna soguk buldum ve ısınamadım.ist evlerinde oturdugumdan hizmet hastanesi yakın ve cok sık gidiyoruz hastaneden memnunuz.ama Hizmet asıl Kadın Dogumda Secil hn mı kaybetmekle hata etti bence.Birde umdugunuzdan fazla fiyata cıkıyorsunuz dogumda ...Ama hastane guzel

canım benim evimde doğan hastanesine çok yakın orda hangi doktora gidiyordun memnun kaldınmı bilgine çok ihtiyacım var ben hamile olabilmek için uğraşaıyorum bundan anlayabilirmi....yardımcı olursan çok sevinirim..

merhaba hamileğimin ilk günlerinden doğuma kadar doktorumuz meltem hanımdı. şuan 6 aylık bebeğim var. aylık kontrollerde bebeğin gelişimini detaylı şekilde anlatıyor. doğumda hiç problem yaşamadım(korktuğum için sezeyanla doğum yaptım :))) gayet ilgiliydi..güler yüzlü ve ne vakit ihtiyaç duyulsa kendisine ulaşılabiliyor çok memnun kaldık...kendisine teşekkür ederim sizlerin huzurunda...

kesinlikle çok çok iyi ilgili güler yüzlü bi dr da
inanılmaz güven verici
ve denildiği gibi istenildiğide hemen ulaşılabiliyor
tam aradığım bi dr
asla vazgeçmem
benim için dr dan da öte kendisi

yine o hastanede ki sait bey ilgili duygularım tam aksi yönünde bu arada

ve hastane çok çok iyi

hizmet hastanesi çok iyide , işallah acil olarak meltem hanıma gitmek zorunda kalmazsın,kapının önünde beklerken sana ne olucaksa olur, kadının umrunda bile değil.hafize zaten onun yanında dura dura benzemiş, tam olmuşlar yani.
cep telefonunu veriyo vermesine ama tamamen gösteriş için , yani bakın ben çok ilgili bi doktorum, ama doğuruyorum demek için araman gerek sadece, onun dışında çok azarlıyor insanı ,zaten hamilesin en hassas olduğun süreç , bide onun suratı ve lafları hiç çekilmiyor valla, benden söylemesi, doğumdada kesin sinirlenip makası vuruyordur.
sait beye gitmeyi düşünüyorum oda hastaneyi çok sevdiğim için ,bi seçenek daha var nisa hastanesi ,doğum üstüne çok gelişmiş bir hastane ,6 tane kadın doğum doktoru var ve çok tavsiye eden var tanıdıklarımdan. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kesinlikle katılmıyorum cnm sana
gözlerime inanamadım okuduklarıma
bi yalnışlık olmalı
hafize için yorum yapamam belki ama
meltem hn asla anlattığın gibi biri değil
sait beye bi kez muayene olmak zorunda kaldım
berbattı inan ki
iyi araştır derim

arkadaşalr ben hizmet hastanesine sait beye gittim daha doğrusu gidemedim ya bi hasta bukadar bekletirlirmi yaa. hamile değilim ama bebek istiorum yumyurtlama takibi falan ondan devam etmek istedim ama ne fayda her gittimde 1 saat bekliorum sait beyin çok methini duydum ama böle olursa başka hastane araştırcam bahçelievklerde en çok onu söylüolar napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…