İştah kapatıcı,yağ yakmayı kolaylaştıcı Önerileriniz Var mı?

kurabiyeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
52
0
6
İzmir
Arkadaslar merhaba... Ya diyet yapmak kilo vermek icin herseyi deniyorum ama bir yere kadar bogazimi tutuyorum sonrasi malum... iki gun siktim ve bir kkilo vermisim tabi bugunde devami geldi sizden istedigim istah kapatici ve hizli yag yakmamizi saglayan tavsiyeleriniz var mi?
ilac falan kullanip memnun kalan var mi? lutfen yardimlarinizi bekliyorum... (not: spora pek imkan bulamiyorum ve gun icinde hareketsizim)

Lütfen İlaç önerisinde bulunulmasın!!!

Canım şayet bu formülü olsa ve bizde olsa amerika oturduğumuz yerden bizi kaldırır toza dumana katar ve alırdı elimizden bugün Amerika'da 10 kısının 8 i şişman bile degil direkt obez. Benim ömrüm diyetisyenler de gecti halen de oyle çünkü annem babam şişman kardeşim desen benden beter ben sürekli saçma diyetler yaptım ve sonucu söylüyorum Hemoroid oldum su an çektiğim acıları tarif edemem en güzeli yavaş versaglikli ver hem de geri almıyorsun o zaman sok diyetlerde yani iki gunde 1 kilo verirsin ama 3 kg sonra kesin alırsın yalnız bir tarif var ben uyguluyorum vücutta fazla suyu atıyorsun böylece kilo verimi hızlanıyor tarcinli 10 adet top karabiber limon ve elma kabuklu birer tane ortadan böl. 1 tencere su ile kaynat suz ve o sudan gunde 5 bardak iç gor bak daha rahat veriyorsun ama kilo vermek matematik ısı yani yaktığın kalori aldırın kaloriden az olacak yatmadan her gun 15 mekik cek bari yoksa sarkar vücudun sormak istediğin bir şey olursa çekinme çünkü cok fazla deneyimim var

haklisin komsu... liseyi bitirdigimde 68 kiloydum 68de bende iyi duruyor yani boy 170 ama kemiklerim kalin bir de vucudum spordan dolayi sikiydi o zaman normal duruyordu universiteye basladim bir de ikinci ogretim olunca bugun tartildim 87.5tum... Aslinda dikkat etsem hizli veriyorum da hatta bide spor yapabilsem ama hem okul bitti hem erkek arkadasim uzakta hem is stresine girdim elime ne gelse agzima atma modundayim ozellikle cikolataya karsi da ozel bir istek olunca:'( + su aralar uzerimde hep uyuma istegi var... yardim lutfen kendimden igreniyorum artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…