İştah Kesmek İçin Ihlamur

CLEMETINEEE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
40
0
36
Diğer
2 gündür aç karnına ıhlamur içiyorum aklıma yemek bile gelmiyor.herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama deneyebilirsiniz kaydirigubbakcemile2

clementin canım nr gını bır etkısı oldu ayrıntılı yazar mısın yanı ıstah kesıyor evet tamam
sekere abur cubura karsı bır arzu var mı su an sende?

ögle ve akşam yemeklerinden önce acıktıgımı hıssettıgımı zaman içiyorum.abur cubur çikolata dondurma istegını falan kesti.belli saatlerde midem kazınırdı o olmadı 2 gundur.üstelik selilütede iyi geliyomus öyle okudum netten.bakalım devam etcem neler olcak

ben kışın limonlu ıhlamur içerimmm içtikten sonrada bşyler yerim beni acıktıryor malesef keşke iştah kesse bendede:)

ewetttt bende başladım bugün süper etkili oldu teşekkür ederimmm :))))) hatta içine ufak limon dilimi ve çubuk tarçın koydum ve artık tatlı çekmiyor canım.tavsiye ederim kıslar sengözlerimebaksanab

arkadaşlar bende yeşil çay ve funda çayı deniyorum ama doğru zamanlarda içmiyorum galiba pek etkisi olmuyor ne yazıkki. Sizce ne zamnlar içmeliyim yani aç karnına sabah mı yoksa kahvaltıdan sonra falan mı? cevaplarsanız çok sevinirim a.s.

ben çayımı kahvaltıyla birlikte içiyorum bence daha iyi oluyor

evet bncede aç karnına daha etkili oluyor.Bütün diyet listelerini ezberledim fakat bi türlü uygulamaya geçemiyorum yaa çok beceriksizim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…