ben 5,aydayım daha yenı kılo almaya başladm.şuan 60 kıloyum 55 ıle hamıle kalmıstm.bol bol sıvı tuket canım ıns fazla kılo almazsınkızlar 65.5 işe hamile kaldım şu an 67.7 kilom 9+3 günlük hamileyim ve iştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle baharatlı şeyler istiyorum cips gibi yememek için çok mücadele ediyorum ama tutamıyorum kendimi bu yeme isteğini nasıl bastırabilirim? çok korkuyorum fazla kilo almaktan
günde üç litreye yakın su içiyorum canım inşallah almam çünkü sonrası mutsuzluk ve vicdan azabı olacak biliyorumben 5,aydayım daha yenı kılo almaya başladm.şuan 60 kıloyum 55 ıle hamıle kalmıstm.bol bol sıvı tuket canım ıns fazla kılo almazsın
Can'ım ya sende cipse aş eriyorsun. Yapçak bişey yok az az yesen iyi olur.kızlar 65.5 işe hamile kaldım şu an 67.7 kilom 9+3 günlük hamileyim ve iştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle baharatlı şeyler istiyorum cips gibi yememek için çok mücadele ediyorum ama tutamıyorum kendimi bu yeme isteğini nasıl bastırabilirim? çok korkuyorum fazla kilo almaktan
ayy böyle düşünürsem yarım dünya olurum vallaBenim de canım cips istiyor ama zararlı diye kaçmak istiyorum zaten yeterince zararlı şeyler yiyiyoruz diye.
Bence ye gitsin kimse hamileyken aa kilo almışsın demez bu normal çünkü
yani tabi olabildiğince az yemek lazım umarım tiksinirim hatta ömürlük tiksinirim inşallah :))Can'ım ya sende cipse aş eriyorsun. Yapçak bişey yok az az yesen iyi olur.
Bence çok da sınırlama kendini. Sen yemezsin bu defa senin bebiş cips ci olur. Bu arada elinde cips poşeti gözümde canlandırdım seni çok güldüm.yani tabi olabildiğince az yemek lazım umarım tiksinirim hatta ömürlük tiksinirim inşallah :))
amin teşekkür ederim inşallah daha da dikkat edeceğimMaşşallahbence istedigini yiyebilirsin tabi kararinda olduktan sonra problem yok fakat cips vs gibi markette satilan ambalajli urunleri bisküvi filan bence tuketmeyin onun yerine kuruyemiş kuru meyveler cocuk icin daha saglikli el kadar bebisler hamilelik sırasında alinan besinler yüzünden türlü türlü hastalikla mücadele ediyor bence bunun bilincinde olup tüketmek çok onemli Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin
aaa lütfen muhakkak bi kaseye koyarımBence çok da sınırlama kendini. Sen yemezsin bu defa senin bebiş cips ci olur. Bu arada elinde cips poşeti gözümde canlandırdım seni çok güldüm.
kızlar 65.5 işe hamile kaldım şu an 67.7 kilom 9+3 günlük hamileyim ve iştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle baharatlı şeyler istiyorum cips gibi yememek için çok mücadele ediyorum ama tutamıyorum kendimi bu yeme isteğini nasıl bastırabilirim? çok korkuyorum fazla kilo almaktan
vicdanım ile isteklerim arasında çetin bir mücadele varCanım vallahi bende tutamıyorum kendımı.. ama o kadar sıkmamak lazım belkide, eskiler ne bulursa onu yiyormuş, bir çok arkadasım canı ne isterse yedi.. hiç ama hiçççççç tasvip etmediğim halde sigara bile içeni vardı.. hepsininde turp g,b, bal gibi bebeleri var...
hiç bir şey yiyemeyeceksek aşermek neden var? bu ne yaman çelişki :)))
vicdanım ile isteklerim arasında çetin bir mücadele var
Valla maşallah demeden gecemiycem benim 6 haftalıkken başladık neredeyse 11 haftalık olduk adam akıllı yemek yiyemiyorum serum yedikten sonra belki yiyebiliyorum 2 kilo filan verdim az bile verdim aslında o derece yiyemiyorum maşallah sana ama inşallah böyle sorunsuz geçer senin)
Aynı zamanda hamile kalmışız seydosum ama ben hiç bişey yiyemiyorum çok hevesle alıyor aldırıyorum ögürmekten yiyemiyorum
amin canım inşallah sen de bir an önce normale dönersinValla maşallah demeden gecemiycem benim 6 haftalıkken başladık neredeyse 11 haftalık olduk adam akıllı yemek yiyemiyorum serum yedikten sonra belki yiyebiliyorum 2 kilo filan verdim az bile verdim aslında o derece yiyemiyorum maşallah sana ama inşallah böyle sorunsuz geçer senin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?