inşallah düzelir canım her şeyin fazlası zarar Allah güzel hamilelikler sağlıklı bebişler versin hepimizeAynı zamanda hamile kalmışız seydosum ama ben hiç bişey yiyemiyorum çok hevesle alıyor aldırıyorum ögürmekten yiyemiyorum
ayy ben demir hapı vitamin iğneleri vitamin hapı falan kullanıyorum ondan mı iştahım böyle acaba olabilir mi???Ben sizi 13. haftadan sonra görücem arkadaşlar :) Doktor bir sürü vitamin versin açsın iştahları, üstüne de mide bulantıları kaybolsun öyle bir iştah geliyor ki :) ilk 3 ay 1 kilo vermiş ve son 1 ayda 3.5 kilo birden almış biri olarak söylüyorum bunlarıAlmadım diye fazla saldım sanırım neyseki sabah yürüyüşleri ve pilates dönemi başladı artık benim için sizinde aklınızda olsun çok fena oluyor
Sanki o günler hiç gelmiycek gibi hissediyorum hayırlısı inşallah geçse su bulantılar ah ahhh annelik zor işmiş vesselam:))Ben sizi 13. haftadan sonra görücem arkadaşlar :) Doktor bir sürü vitamin versin açsın iştahları, üstüne de mide bulantıları kaybolsun öyle bir iştah geliyor ki :) ilk 3 ay 1 kilo vermiş ve son 1 ayda 3.5 kilo birden almış biri olarak söylüyorum bunlarıAlmadım diye fazla saldım sanırım neyseki sabah yürüyüşleri ve pilates dönemi başladı artık benim için sizinde aklınızda olsun çok fena oluyor
Amin canım inşallah sende tadını çıkar iyiceamin canım inşallah sen de bir an önce normale dönersin
ayy ben demir hapı vitamin iğneleri vitamin hapı falan kullanıyorum ondan mı iştahım böyle acaba olabilir mi???
en azından kendi pis boğazlılığım değilmişEvet doktor verirken demişti bana vitaminler kilo aldırır iştah açar dikkat et diye :)
en azından kendi pis boğazlılığım değilmişartık bebiş için katlacağız mecbur
ooo ben o iki kiloyu şimdiden aldım bile acaba biraz yememi azaltsam ekmeği sadece kahvaltıda tüketsem bebeğe bi zararı olur mu kiAma bu bir bahane olmamalı tabi canımDaha çok başındasın ilk 4 ay en fazla 2 kilo alınmalı diyor doktorlar bebek büyüdükçe iştah daha da çok açılacak yemeni durduramıyorsan da yürüyüş falan yap hareket hep olsun hayatında. Tabi 12. haftadan sonra daha erken senin için
ooo ben o iki kiloyu şimdiden aldım bile acaba biraz yememi azaltsam ekmeği sadece kahvaltıda tüketsem bebeğe bi zararı olur mu ki
ekmek tam buğday sabah iki diğerlerinde bir dilim tüketiyordum o da olmasa sorun olmaz o zaman :) teşekkür ederim bu arada :):) Ekmeğin bebeğe hiç bir yararı yok ki zararı olsun canım yiyeceksen de tam tahıllı ekmeklerden tüket lif kaynağı olarak zengin ve hem bebek hem de sindirim sistemin için yararlı olacaktır. Acıktığında meyve, ceviz, fındık ev yapımı yoğurt tüketmeye çalış pilav makarna hamurişi vs yemezsen hiç sorun olmaz. Bunları bebek istemiyor biz isteyip sanki bebekleri bahane ediyoruz :)
Canım zaten ilk uç ay sen yesen de yemesen de bebek depodan besleniyor ama arkadaşın dediği gibi dikkat etmek gerekiyor doğumun kolay olması içinooo ben o iki kiloyu şimdiden aldım bile acaba biraz yememi azaltsam ekmeği sadece kahvaltıda tüketsem bebeğe bi zararı olur mu ki
Canım benim karnım şimdiden 4 aylık gibi de doktor bana ilaç verirse sıkıntı ben hap içemiyorum terör bölgesindeyim ekmek almaya gidemiyorum yürüyüş ve pilatesi rüyamda bile görememBen sizi 13. haftadan sonra görücem arkadaşlar :) Doktor bir sürü vitamin versin açsın iştahları, üstüne de mide bulantıları kaybolsun öyle bir iştah geliyor ki :) ilk 3 ay 1 kilo vermiş ve son 1 ayda 3.5 kilo birden almış biri olarak söylüyorum bunlarıAlmadım diye fazla saldım sanırım neyseki sabah yürüyüşleri ve pilates dönemi başladı artık benim için sizinde aklınızda olsun çok fena oluyor
Canım benim karnım şimdiden 4 aylık gibi de doktor bana ilaç verirse sıkıntı ben hap içemiyorum terör bölgesindeyim ekmek almaya gidemiyorum yürüyüş ve pilatesi rüyamda bile göremem
Ama oldu mu bu şimdi ben de ne güzel aman yapamam diye kendimi bile bahanelerle kandırıyordumYapmak istedikten sonra ebru şallı hamilelik pilates diye aratıp evde de yapabilirsin herkes merkezlere gitmiyor :)
canım bu pilatese başlama zamanı var mı şimdi başlasam olur muYapmak istedikten sonra ebru şallı hamilelik pilates diye aratıp evde de yapabilirsin herkes merkezlere gitmiyor :)
canım daha hamileliğin çok yeni. ilerleyen zamanlarda daha çok kilo alacaksın. Biraz frenlemeye çalış derim. Ben şuana kadar 9 kilo almısım doktorum frenlemelisin dedi.kızlar 65.5 işe hamile kaldım şu an 67.7 kilom 9+3 günlük hamileyim ve iştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle baharatlı şeyler istiyorum cips gibi yememek için çok mücadele ediyorum ama tutamıyorum kendimi bu yeme isteğini nasıl bastırabilirim? çok korkuyorum fazla kilo almaktan
canım bu pilatese başlama zamanı var mı şimdi başlasam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?