iştahım çok açık yemeden duramıyorum :D

ayy ben demir hapı vitamin iğneleri vitamin hapı falan kullanıyorum ondan mı iştahım böyle acaba olabilir mi???

Sanki o günler hiç gelmiycek gibi hissediyorum hayırlısı inşallah geçse su bulantılar ah ahhh annelik zor işmiş vesselam:))

en azından kendi pis boğazlılığım değilmiş artık bebiş için katlacağız mecbur

Ama bu bir bahane olmamalı tabi canım Daha çok başındasın ilk 4 ay en fazla 2 kilo alınmalı diyor doktorlar bebek büyüdükçe iştah daha da çok açılacak yemeni durduramıyorsan da yürüyüş falan yap hareket hep olsun hayatında. Tabi 12. haftadan sonra daha erken senin için

ooo ben o iki kiloyu şimdiden aldım bile acaba biraz yememi azaltsam ekmeği sadece kahvaltıda tüketsem bebeğe bi zararı olur mu ki

ooo ben o iki kiloyu şimdiden aldım bile acaba biraz yememi azaltsam ekmeği sadece kahvaltıda tüketsem bebeğe bi zararı olur mu ki

:) Ekmeğin bebeğe hiç bir yararı yok ki zararı olsun canım yiyeceksen de tam tahıllı ekmeklerden tüket lif kaynağı olarak zengin ve hem bebek hem de sindirim sistemin için yararlı olacaktır. Acıktığında meyve, ceviz, fındık ev yapımı yoğurt tüketmeye çalış pilav makarna hamurişi vs yemezsen hiç sorun olmaz. Bunları bebek istemiyor biz isteyip sanki bebekleri bahane ediyoruz :)

ekmek tam buğday sabah iki diğerlerinde bir dilim tüketiyordum o da olmasa sorun olmaz o zaman :) teşekkür ederim bu arada :)

Canım zaten ilk uç ay sen yesen de yemesen de bebek depodan besleniyor ama arkadaşın dediği gibi dikkat etmek gerekiyor doğumun kolay olması için

Bol su ic canim bide sut ve sut urunleri yersen bastiriyo mideyi ins cok fazla almazsin ideali zaten 15 kilo

Bnde de bir istahsizlik ki sormayın 50 kiloyum dahada vercem diye korkuyorum hiç birsey yiyesim gelmiyor midem bulanıyor çok yiyince

Canım benim karnım şimdiden 4 aylık gibi de doktor bana ilaç verirse sıkıntı ben hap içemiyorum terör bölgesindeyim ekmek almaya gidemiyorum yürüyüş ve pilatesi rüyamda bile göremem

Kuzum ne güzel iştahın var sen iştahın açık diye dert yanıyosun bende hal hiç iştahım yok diye dertyanıyorum vitaminleri bende kullanıyorum ama hiç mi hiç bir iştah yok kahvaltı falan yok bende anca 1, 2, gibi anca yiyebiliyorum keşke iştahım olsa

Canım benim karnım şimdiden 4 aylık gibi de doktor bana ilaç verirse sıkıntı ben hap içemiyorum terör bölgesindeyim ekmek almaya gidemiyorum yürüyüş ve pilatesi rüyamda bile göremem

Yapmak istedikten sonra ebru şallı hamilelik pilates diye aratıp evde de yapabilirsin herkes merkezlere gitmiyor :)

canım daha hamileliğin çok yeni. ilerleyen zamanlarda daha çok kilo alacaksın. Biraz frenlemeye çalış derim. Ben şuana kadar 9 kilo almısım doktorum frenlemelisin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…