• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iştahım nasıl kapanacak ?

shiining

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
233
2
66
Ankara
kızlar belli başlı bir diyet yöntemim yok sadece az yiyerek kilo vermeye çalışıyor(d)um.. ara öğünlerime ve kahvaltıma dikkat ediyorum, aç kalmamaya çalışıyorum , aç hissettiğimde bi elma olsun yiyorum ama bir türlü olmuyor .. en fazla bi hafta sonra duramıyorum yine diyet bozuluyor .. boyum 1.79 kilom 97.. bir haftada tartıda 4 kilogram eksik geliyordum sonra diyeti bıraktım şimdi 2 sini aldım 2 si duruyor . spor yapmıyorum daha doğrusu bu kilolarla yapamıyorum. iştahım kapanmazsa olmayacak bu iş , kapatmak için neler yapabilirim ? sirkeli su vs gibi yöntemlerle ..

suya tarçın kabuğu koyup gün içinde bolca içmeye çalış canım, iştahı azaltıyor epey, kan şekerini de düzenliyormuş :34:

googleda bi arat canım,vardır bişeyler mutlaka . benim de iştahım çok açık şu sıralar :5:

duası varmış yaklaşık yarım saattir onu inceliyorum ama kalpten niyet etmek gerekir.. ama edemem çünkü birine kendini beğendirmek, sosyal ortamlara girmek için zayıflayan biri olarak dua etmeye yüzüm olur mu ki..

duası varmış yaklaşık yarım saattir onu inceliyorum ama kalpten niyet etmek gerekir.. ama edemem çünkü birine kendini beğendirmek, sosyal ortamlara girmek için zayıflayan biri olarak dua etmeye yüzüm olur mu ki..

her konuda dua etmek faydalı hatta gereklidir canım , yararı olur illa, dene mutlaka :34: bu arada zayıflamak için telkinli müzikler de oluyor, onu da bi araştır derim. günde 4-6 saat dinlemen gerekiyor, çok kısık sesle bile olsa :31:

her konuda dua etmek faydalı hatta gereklidir canım , yararı olur illa, dene mutlaka :34: bu arada zayıflamak için telkinli müzikler de oluyor, onu da bi araştır derim. günde 4-6 saat dinlemen gerekiyor, çok kısık sesle bile olsa :31:

peki denicem :) müziği de daha önce duymuştum fakat nereden temin ederim bilmiyorum:26:

forumda konusu vardı onun, partfait adlı üye paylaşıyodu sanırım ,nette de bi arat bakalım canım. bulamazsan bende var,rar olarak falan yollamayı denerim olmazsa :31:

Back
X