Prof olacaksin nerdeyse canim
Hastaliklari fobileri bukadar arastirmak insani daha da kötü yapar.
Örümcekten cogu kisi korkuyor ben dahil.
Acayip huylanirim hem. Ama ucunda ölüm yok diye rahatlatirim kendimi.
Kusma konusuna Kusmak hos birsey degil elbet. Insanin agzina verdigi o sonradan olusan tat vsvs.. ama kusmanin da bir anlami var degilmi?
Öcü degil sonucta. Vucudun bir savunma mekanizmasi. Ben kötü birsey yedigimde kusarim veya ishal olurum. Ve Anlarim ki yediklerim vucuduma dokundu. Sonrasinda daha temkinli olurum veya karisik yememeye calisirim
Ama nezaman kustum hangi saatlerde gece mi gündüz vakti mi diye ince detaylara takilmam.
Sen geceleri kustugundan öyle bagdastirmis ve devaminda kendi kendini korkutmaya baslamissin.
Kusmanin gecesi gündüzü yok.
Kendine iyi gelen seyleri arastirmani tavsiye ederim.
Kendine zulum ediyorsun bos yere.
Durumun icinde oldugun icin sana zor gelebilir ama kendini izle ve sacmaladiginin gereksiz evham yaptiginin farkina var. Kendine telkin et hatta iyiye yönelik. Kusarim mi bu aksam diye düsünüyorsan kusarsam kusarim ne olur en fazla diye kendini rahatlat. Kendinin dostu ol.
Hafif seyler yemek de zaten herdaim daha iyidir. Belki cidden midende bir sorun vardir ama bunu ancak doktor cözebilir.
Sen simdilik meyve sebze yemeye devam et. Vucuduna iyi gelen seyleri tüketmeye bak zaten.
Hepimizin korkulari var ama bu korkulari büyüterek kendimizi niye yoralim degilmi?
Emin olmadigimiz konular üzerine kafa patlatmaya da gerek yok.
Bu ara sen midene gercekten bir baktir doktora git.
Sagligin yerindeyse psikologa gidersin tek basina basaramiyorsan ve psikolojik bir durum ise cidden.
Kendi kendine teshis koyma. Günlerdir ishal ve mide bulantisi hastalik belirtisi olabilir sonucta.