- 3 Aralık 2006
- 3.073
- 131
- 688
- 63
- Konu Sahibi Bencitlembik
-
İstanbula aşık nasıl oluyorsunuz anlamıyorum. Ankara dururken. İstanbul yaşaması en zor şehir şu dünyada. Dünyanın en büyük köyü yaaaaaaa
insanlar ahlaksızlaşmışsa Güzel İstanbu un ne suçu var kardeşim.Dünyanın en asil şehri orası.Ben 3 yıl yaşadım içime işledi adeta tüm zorluklarına rağmen aşığım.Zaten önemli olan herşeye rağmen sevmek.Denizi sevmek yüzmek demek daeğildir.Bir bakmaya dünyayı bağışlarsın boğaza.Oboğaz için değilmiy di bütün kavga.Sanırım siz herşeye maddi bakıyorsunuz.Bana kızan arkadaşları kınıyorum!!!! siz körsünüz galiba!!!!! Nasıl olur da sokaklarında can güvenliği olmayan,her türlü belanın olduğu, orman alanlarının yağmalandığı, dünyanın en kalabalık nüfuslu şehirlerinden olan burayı hala seversiniz? Bu arada ben de istanbulunuzda yaşıyorum ama mecbur olduğum için. Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz, size gülesim geliyor:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Deniz var diyorsunuz iğrenç... Girin o zaman denizinize de görelim. İntihar etmek istiyorsanız girin:)))))))))) Bu memleket gelenek ve göreneklerini de unutmuş, kimin eli kimin cebinde.... İnsanlar para kazanmak için her yolu mübah sayıyor. Hala bu şehrin güzel olduğunu düşünüyorsanız bence sizin bi psikiyatriste gitmeye ihtiyacınız var. ya da ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?