İstanbul alışveriş

misscheery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
195
0
26
İzmir
Kızlar merhaba;
Doğru yere mi açtım konuyu emin değilim ama bulamadım doğru yeri.
Ben 2 hafta sonra bir bankada işe başlayacağım ve klasik pantolon ceket, etek ceket, gömlek, ayakkabı alışverişi yapmak istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum ancak buraya taşınalı çok zaman olmadı ve çok fazla biryer bilmiyorum.
Alışveriş merkezlerinden ziyade küçük butiklerin olduğu yerler arıyorum. Avrupa yakasında olması tercihim. Bütçe olarak çok pahalı olmasın istiyorum. Mesela Bakırköy'e gittim geçen hafta. Ancak ana cadde hariç biryer bulamadım ve orada da hep aynı markalar var. Bana güzel yerler ve nasıl gideceğimi anlatan tarifler verirseniz minnettar olurum :)

Osmanbey tam neresi peki? Yani ben çok az biliyorum o yüzden biraz anlatırsanız sevinirim. Mesela cevahirden aşağı doğru yürüdğümüzde yolun üstündeki mağazalarımı diyorsunuz yksa başka bir yer mi Osmanbey?

yeni işin hayırlı olsun canım. osmanbey cevahirden çıkı taksim yönüne doğru ilerleyince şişli camiyi geçtikten sonra dümdüz ana cadde kolay bulursun kime sorsan gösterir
şişili ve osmanbey de aradıklarını bulursun alternatif olarak beşiktaş pasajına bakabilrisin yada beşiktaş meydanında küçük küçük butikler var oralarda kesin aradığıklarını bulursun
kağıthane yahya kemal de koton un outleti var ordada son derece uygun takımlar var dönem dönem inanılmaz fiatlara iniyor yakınsan tavsiye ederim kolay gelsin

Back
X