İstanbul/Anadolu Yakası/doğum yapanlar/burda toplanalım lütfen

simca12

Mutlucuk
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
1.479
641
723
Merhaba

Çok fazla konu var,sayfalarca okumak,gezmek gerekiyor,Anadolu Yakası'ndaki doğum tecrübelerine ulaşmak için.
Sizlerin de yardımıyla lütfen bu başlığa deneyimlerinizi toplayalım.Herkesin araştırdığı konular hemen hemen aynı.

Anadolu Yakası'nda hangi hastanede doğum yaptınız?
Doktorunuz kimdi?Tavsiye eder misiniz?
Normal/epidural/sezeryan mı/(nadiren de olsa) suda mı oldu? Ne kadar ödediniz? (yılı da belirtirseniz süper olur,fiyat araştıranlar için)
Doğum hikayeniz...(genel de herkes süreyi,çok mu acı çekildi,dikiş,kesik vb.detayları da öğrenmek istiyor)

Şimdiden teşekkürler,:16:

Son düzenleme:
Ben Ümraniye de Atlas hastanesine gidiyorum. Henüz 19. haftamdayım genel olarak çevremdekiler memnun fiyatlar makul..
Dr. Tülin Eroğlu Elmas bakalım bi değişiklik olmazsa devam :)

Ben 2013 mart ayinda umraniye hisar hospitalde epidural sezeryan ile dogum yaptim.Doktorum ayse karaydi.kendisi cok iyi biri cok cok :) dogumum cok kolaydi 1 saat surmus ama bana 10 dakika gibi geldi agrim sizim olmadi ilk gunden beri ayaktaydim Allah 'a sukur.Muane ucretleri dogum fiyatlari biraz yuksek ancak hastane calisanlari herseyiyle mukemmel.muane ucretleri ozel saglik sigortaniz yoksa 155 liraydi dogum fiyatida 7000 civari.Ben memnun kaldim kendi adima.

iki doğumumuda avicenna kartal umut hastanesinde ümmü gülsüm kuyucuda gerçekleştirdim. normal doğum yaptım ve çok memnunum.doğum fiyatlarıda çok uygun diğer hastanelere göre.

KOŞUYOLU MEDİPOL BAHAR ÇAKMAK DR.UM HENÜZ 2 AYLIK GEBEYİM VE HENUZ BİR KERE KİLOMU,Tansiyonumu ölçtüğüne şahit olamadım şöyle bir durumda var ilk gebeliğim oldugundan ,kahverengi lekeler gelmeye başaladıgında aradıgımda çabuk söylermisiniz pek müsait gibi değilim gibi bir cümlesine de şahit olup şaşkın bir vaiyette şikayetimi anlattım,değiştirmeyi düşünüyorum ve seval pata ya da sinem hanım hakkında olumlu görüşler almaktayım,Bahar Hanımla ilgili değerlendimeyi sizlerle karşılaştırmak istedim,

çok sevgiler :49:

Merhaba

Çok fazla konu var,sayfalarca okumak,gezmek gerekiyor,Anadolu Yakası'ndaki doğum tecrübelerine ulaşmak için.
Sizlerin de yardımıyla lütfen bu başlığa deneyimlerinizi toplayalım.Herkesin araştırdığı konular hemen hemen aynı.

Anadolu Yakası'nda hangi hastanede doğum yaptınız?
Doktorunuz kimdi?Tavsiye eder misiniz?
Normal/epidural/sezeryan mı/(nadiren de olsa) suda mı oldu? Ne kadar ödediniz? (yılı da belirtirseniz süper olur,fiyat araştıranlar için)
Doğum hikayeniz...(genel de herkes süreyi,çok mu acı çekildi,dikiş,kesik vb.detayları da öğrenmek istiyor)

Şimdiden teşekkürler,:16:

doğum yapmadım fakat avicenna umut hastanesi kartal da ve ŞEYMa hanım bir dönem dr.um du ,ve aynı dr.çok arkadaşımında doğumuna vesile oldu,alakalı oldugu hakkında olumlu görüşler aldımikendi dr.umu da değiştirmeyi düşündüğümden bende değerlendirmeye almaktan yanayım. :) sevgiler hayırlısıyla kucagınıza almış olmanız dileğiyle:16:

Arkadaslar bn aranızada yenıyım dha yenı gebelığm vr gztepe hastanesınde bllı oldu gebeliğim.kontrollerım ıcın ozel hastaneye gtmem gerkıyo kadıköy ataşehirde iyi hastane varmı* yardmcı olurmusunz?

Back
X