Yazdığınız fiyatlara makyaj dahil mi yoksa sadece gelin başı mı?
makyaj dahil fiyatları ama biz hala hangisinin iyi olduğuna karar veremedik.
Yardımcı olacak kimse yok mu ya da başka kuaför tavsiye edebilecek olan?
Arkadaşlar Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz? Gelin saç ve makyaj konusunda kuaför tavsiyesi olan var mı? araştırmalarımız sonucunda 4 kuaför arasında kaldık. Aşağıdaki gelin başı fiyatlarına prova dahil. Makyajda kullandıkları Mac ve Kroyln
Cadde Kuaför 850 tl
Uğurkan (Göztepe) 600
İlker Yavrutürk (950)
Serkan Eskioğlu (350)
Öncelikle Cadde Kuaför hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? İnternetten pek bilgi edinemedim. Başka Önereceğiniz Kuaför varsa onlara da bakarız. Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum:)
Nisastanbul özel mesaj atmışsın ama bnm mesaj sayım az cevaplayamıyorum saç provası yapıyor ama makyaj provası yapmıyor. Makyaj mac croylan sephora kullanıyor. Evde deilim tlf no yazarım sonra
Arkadaşlar selam ağustos ayında evleniyorum evime çok yakın bi yerde bir kuaför buldum ismi Hera. Göztepe merdivenköy sahrayıcedid erenköy buralarda oturanlara tavsiye ederim. Adam sezen aksunun kuaförü karısı da prof makyöz. Gerçi performansları nasıl olcak bilmiyorum sma baya güvendim 450 tl gelin saçı porselen makyaj saç provası ve takma kirpik fiyatı. Bir de beni asıl cezbeden süper bi gelin odası hazırlamışlar pespembe fotograf çekimleri için ideal. Sanırım orayla anlaşıcam. Düğünden sonra paylaşırım deneyimleri :)
Canım ben de hikaye çekimi yaptıracağımdan kuaforun tecrübesi kadar nasıl bir yer oldugu da cok onemlı yanerede bu kuafor? Düğün ne zaman senin ben cok kararsızım
Kuaför göztepe sahrayıcedid o civarda minibüs yolu üzerinde. Ben de aynen düğün hikayesi çekimi yapacağım için hazırladıkları oda çok cazip geldi kuaför de sanırım sezen aksunun kuaförlüğünü fln yapıyor o yuzden içime sindi geçen gün odanın resimlerini çektim bak
Eki Görüntüle 1108480 Eki Görüntüle 1108481
Bu da hazırladıkları gelinlerin resimleri
Eki Görüntüle 1108482
Eki Görüntüle 1108485
Eki Görüntüle 1108488
Eki Görüntüle 1108489
Bu arada düğünüm ağustosta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz? Gelin saç ve makyaj konusunda kuaför tavsiyesi olan var mı? araştırmalarımız sonucunda 4 kuaför arasında kaldık. Aşağıdaki gelin başı fiyatlarına prova dahil. Makyajda kullandıkları Mac ve Kroyln
Cadde Kuaför 850 tl
Uğurkan (Göztepe) 600
İlker Yavrutürk (950)
Serkan Eskioğlu (350)
Öncelikle Cadde Kuaför hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz? İnternetten pek bilgi edinemedim. Başka Önereceğiniz Kuaför varsa onlara da bakarız. Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum:)
Evet toplu ya hani romantik topuzlar oluyo ya hani örgülü fln brz dağınık öyle bişey düşünüyorum
Eki Görüntüle 1109037 Eki Görüntüle 1109038 Eki Görüntüle 1109039
Böyle bişeyler işte
Sen??
Canım imkanın varsa makyajını bir mac mağazasına giderek orada yaptır sanırım150 tl ugurkan iyi bide senin bütçen nedir
Bayildim ben bunlara cok modern ve zarif.. Ben kararsizim cnm gelinlik olayini netlestirdigimde karar vericem ama yarim toplatmaya sicak bakiyorum galiba dalgali olrak :)
Ugurkan i dusunmeye basladim bende. Sence guvenilir mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?