- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
- 103
- Konu Sahibi Ladyblonde
-
Bahar besen medicana hastanesiMerhaba arkadaşlar anadolu yakasinda daha önce deneyimi olan yada çevreden duyduğu kadariyla bana Dr,hastane tavsiyesi yapabilecek arkadaş varmi acaba?? Acil ihtiyacim var bir tane buldum ama çok yoğun 1 ay sonraya randevu veriyorlar
atasehirdeyim biraz uzak sanki ama teşekkür ederim yinedePendikte hulya hn var uzakmi size bilmiyorum
İlk doğumumu o yaptı :) Senin doğumuna mı gelmişti canım, ikinciye hamileyim de bu sefer tereddütlerim var nedense.Bahar besen medicana hastanesi
Ben 9 ay ona gittim. Çok tatlı dilli güleryüzlü. Doğumumu da o yaptı canım. 2. Olsa yine ona giderim ben.İlk doğumumu o yaptı :) Senin doğumuna mı gelmişti canım, ikinciye hamileyim de bu sefer tereddütlerim var nedense.
Centrala gidecektim bu sefer.
Sen hangi sene doğum yapmıştın canım,yakın bir zamanda Medicana'da mı yaptın? Benim doğum yaptığım dönem Hopitaliumdaydı hastanede biraz problem yaşamıştım,hemen doğum katına çıkamadım filan. Medicana nasıl,yoğun bakım ünitesi var mı bebekler için? Belki yine ona giderim,yabancıya gitmeyeyimBen 9 ay ona gittim. Çok tatlı dilli güleryüzlü. Doğumumu da o yaptı canım. 2. Olsa yine ona giderim ben.
atasehirdeyim biraz uzak sanki ama teşekkür ederim yinede
Hospitalium kapandı zaten. Medicana onun biraz gerisinde. Geçen sene yaptım ben doğumu. Yoğun bakımı var.Sen hangi sene doğum yapmıştın canım,yakın bir zamanda Medicana'da mı yaptın? Benim doğum yaptığım dönem Hopitaliumdaydı hastanede biraz problem yaşamıştım,hemen doğum katına çıkamadım filan. Medicana nasıl,yoğun bakım ünitesi var mı bebekler için? Belki yine ona giderim,yabancıya gitmeyeyim
Kozyatagı central hospital cengızhan kolata harkıa bır doktorMerhaba arkadaşlar anadolu yakasinda daha önce deneyimi olan yada çevreden duyduğu kadariyla bana Dr,hastane tavsiyesi yapabilecek arkadaş varmi acaba?? Acil ihtiyacim var bir tane buldum ama çok yoğun 1 ay sonraya randevu veriyorlar
Sultanbeyliği bana uzak olmasına rağmen Nurdan ÖZTÜRK e gidiyorum.
Çok çok ilgili bir hekim kendisi. şiddetle tavsiye ederim.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbaşkent yada centrali düşünüyorum. İkisine de randevu alicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?