İstanbul anadolu yakasi kadim doğum uzmani tavsiyesi!!!

Acaba Nurdan hanimin muayanehanesimi Sultanbeylide? Peki kendisi hangi hastanede dogumu gerceklestiriyor? Normal dogum taraftarimi? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Muayenehanesi evet Sultanbeyliğinde.
Doğumu istediğiniz hastanede gerçekleştiriyor.

Muayenehanesi evet Sultanbeyliğinde.
Doğumu istediğiniz hastanede gerçekleştiriyor.

Siz kendisine mi gidiyorsunuz? Ya da giden bir tanidiginiz var mi? Gorusleriniz nasil? Benim buralarda cok bildigim doktor vs yok. Suan via hospitale gidiyorum sancaktepede

Evet yaklaşık 7 buçuk aydır muayene oluyorum.
Tavsiye üzerine gittim hatta yarın yine kontrolüm var.
Çok çok memnun kaldım. Her an ulaşabiliyorum.
Hiçbir ilaç takviyesini yada şikayetinizi unutmuyor.
Mutlaka not alıyor. Yanındaki yardımcısı da sağolsun çok ilgileniyor.
Ben kısmetse 19 temmuız da sezaryen ile doğum yapacağım günü kararlaştırdık.
Çok kibar çok yardımcı olmaya çalışan bir doktor kendisi.
Keşke diyorum ilk doğumumda da kendisine gelseymişim.
Sancaktepe yada Sarıgazi diyelim Via hastanesine geliyor.
Bir arkadaşıma orada doğum yaptırdı.

Harikaymis cok tesekkur ederim, ben de kendisiyle bir goruseyim o zaman. Deneyim ve oneri cok onemli tabiki. Cunku insan bu donemde her zaman acabalarla oluyor malum. Insallah saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz :)

Pendik merkezde Mete Ünal var remedy hospıtal lada anlaşması var

Harikaymis cok tesekkur ederim, ben de kendisiyle bir goruseyim o zaman. Deneyim ve oneri cok onemli tabiki. Cunku insan bu donemde her zaman acabalarla oluyor malum. Insallah saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz :)

Teşekkür ederim. Cümlemiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah.
Nurdan Yazıcı Öztürk. Netten adres ve telefonlarına ulaşabilirsiniz.

Atlas umraniye Fatma hanim ve Beyhan hanim
Hele Beyhan hanim hiç unutmuyorum ikinci doğum uzmanım sezeryan yapmak zorunda kalmıştı kan takviye yetismezsse ben ve hemsirelerden uyanlarda vereceğiz demisti!

Merhaba hastane arayışınız nasıl sonuçlandı? Şuan bende düzgün bir hastane arayışı içerisindeyim.Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…