Arkadaşlar anadolu yakasında bildiğiniz bizzat çok memnun kaldığınız güvenilir bir kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz?
mrblar ben pendikte hilal bayrama gidiyorum özel medisin hastanesinde çok yoğun oluyor ama beklemeye değer derim :)
Arkadaşlar anadolu yakasında bildiğiniz bizzat çok memnun kaldığınız güvenilir bir kadın doğum doktoru tavsiye eder misiniz?
selam kızlar koşuyolu medipol hakkında bilginiz varmı. doktorlar ve hemşirelerin ilgisi odaların ve doğumhanenin durumu. hastanenin kalabalıklığı ve özellikle seval pata hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim
Selam bende Koşuyolu Medipol'e gidiyorum. Kuzenimizin eşi de daha 1 ay önce orada doğum yaptı ve memnun kaldı ( O da 2 arkadaşı memnun kaldığından orada Sinem Hanım'a başlamış). Kalabalık olması konusunda ise her doktor bir değil. Ben Sinem Beden'e gidiyorum ve en fazla beklemek zorunda kalırsam 15 dk yı geçmiyor ve açıkcası memnunum da doktorumdan istediğim her an ulaşabiliyorum en kötü görünce hemen kendi arıyor. Mesela dün acil olmasına ve doktorumun yönlendirmesine rağmen başka bir doktorda tam 1.5 saat beklemek zorunda kaldım kendi doktorum ise maşallah öle olmadı :) İnş. sende memnun kalırsın Seval Hanımdan çünkü başlarda belki ihtiyaç olmuyor gibi olsada son haftalarda en ufak şeyde tedirgin olabileceğin şeylerde doktoruna ulaşmak gibisi yok :)
bende sinem hnm gitmek istiyorum yunus emre ye gidiyordum ama hiç memnun kalmadım 2 ay gittim ama hamilelik yok daha iyice tedirgin oldum klomen kullanmış bazı yazılar okudum şimdi göztepede bir dr var temel can ona gittim acaba özel para almak için mi git gel dedi diye göztepedeki dr bişeyin yok dedi adet görünce gel klomene başlayacağız dedi sadece yumurtalar istenilen seviyeye gelmiyor ve çatlamıyormuş. çok tedirginim iyice stres yaptım
Kozyatağı Central Hospital da doğum yaptım...
Doğumum sezeryanla oldu ama zorunluluktan böyle bir durum oluştu..Yoksa hastanenin ve doktorlarının sezeryan yanlısı bir tutumu yoktu...
Hastane hizmet olarak dört dörtlük..İlgi, alaka ve takibat harika...
Doktorum Aslı Alay Uğur'du...Her yönüyle çok memnun kaldım kendisinden...
Ama hastane ekip olarak gerçekten işinde iyi...
Ücretleri de gayet ortalarda bir yerde...Çok ucuz denemez ama uçuk da değil...Fazlasını da hakeden bir hizmetleri var...
Tavsiye ederim....
Valla ben de eşimin iş arkadaşlarının tavsiyesi üzerine orayı buldum...Merhaba ben de tam bu hastaneyi araştırıyordum..Erdem e gitmek istemiyorum buraya güvenebilir miyim sence? Fiyatlar filan nasıl? Doktorlar, odalar vs. herşey nasıl? Mehmet Reşit Asoğlu adında bir doktor var ondan randevu alayım diyorum.
Valla ben de eşimin iş arkadaşlarının tavsiyesi üzerine orayı buldum...
Doktorumu da çalışma saatleri bana en uygunu o olduğu için seçtim ama çok da memnun kaldım...Genç ama çok ilgili bir doktordu...sağolsun her anlamda destek oldu..çok samimi ve alçakgönüllüydü...Şeker ve sempatik bir bayandı..
Dediğiniz doktora ise denk gelmedim, bilemiyorum...Hastanenin kadın doğumcu sayısı çok fazla çünkü...
Hastanenin en büyük avantajı aktif yeni doğan ünitesinin olması, 7/24 doğum servisinin hizmet vermesi...Çalışanları da çok ilgili, güleryüzlü...Ebeleri çok tecrübeli..Doktorların pek çoğu doğuma da geliyorlar..benim doğumum ani ve acil olmasına rağmen doktorum gerçekleştirdi..
Ücretleri normal doğum 1100, sezeryan 1750...
Epidüral de fark alıyorlar..Bir de artı doğum öncesi tahlil masrafları giriyor...Ama onun dışında ekstra bir ödemeniz olmuyor..
Ha istekli sezeryan fiyatı farklı bu arada...Onu bilmiyorum ben...Benimki zorunlu sezeryan oldu...
canım ben sana gonul rahatlıgıyla çamlıca medıcana sibel AÇIKALIN'I tavsıye ederim.Güler yuzlu pozıtıf ve cok ılgılı bı ınsan.kendısını 2 yıl once teyzemın dogumunda tanıdım.ve kendımde su an ona gıdıyorum
teşekkürler cevabınız için memnun olmanıza da sevindim..ben de randevu aldım bakalım haftasonuna..Bu arada doğum ücretleri sordum aynen dediğiniz gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?