Op.dr.hüseyin kösoğlu gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çok memnun kalıcagınızı düşünüyorum. Annemin sezeryan dogumunda ve problemli olan bir dogumunda yardimci oldu. Benim yıllardir çektigim ve bir turlu bulanamayan hastalagimin cevabanı bulan tek doktor. Güvenle gidebilirsiniz.
Central'ın 2016-17 muayene ücretleri hakkında bilgisi olan var mı kızlar?
Yeni hamileyim bende hastane ve doktor arıyorum Ataşehir-Maltepe-Bostancı taraflarında.
Evet hastaneye bir kez muayene için gittim muayene ücreti normal ama doğum fiyatları çok yüksek olduğu için değiştirdim.
Sizde bilgi aldığınızda doğum fiyatıyla ilgi paylaşır mısınız
Evet hastaneye bir kez muayene için gittim muayene ücreti normal ama doğum fiyatları çok yüksek olduğu için değiştirdim.
Canim bugun aradilar
Normal dogum - 2390 tl
Zorunlu sezeryan - 3200 tl
Istege bagli sezeryan - 4400 tl
Bunlar 2017 fiyatlariymis. Bu arada ben kozyatagi central ile gorustum.
Selamün aleyküm arkadaşlar bir yıllık evliyim bebek düşünüyoruz inşaallah. Anadolu yakasında bı eğitim araştırma ya gitmek istiyorum ilk olarak tahlilleri felan orda yaptırayım istiyorum.hem ücret hem güvenilirlik açısından. Zeynep Kamil ya da Pendik Marmara Hastanesi'nde doktor tavsiyesi olan var mı??
merhaba arakadaşlar beta hcg değerim 302 çıktı. ancak doktor pek bir açıklama yapmadı son adet tarihim de 27 ocak , zeynep kamil kadın doğuma gittim acilin de baktılar bu değere muayene için oraya gitmek istemiyorum bana tevsiye edebileceğiniz üsküdar çevresinde neresi var
Selamün aleyküm arkadaşlar bir yıllık evliyim bebek düşünüyoruz inşaallah. Anadolu yakasında bı eğitim araştırma ya gitmek istiyorum ilk olarak tahlilleri felan orda yaptırayım istiyorum.hem ücret hem güvenilirlik açısından. Zeynep Kamil ya da Pendik Marmara Hastanesi'nde doktor tavsiyesi olan var mı??
canım zeynep kamil hastanesinde şu doktor diyebilme ihtimalimiz olmuyor nedeni ise şu asistanlar var ve 1 ay süre ile değişiyorlar. ama tahlillerin için gitmek istersen bayanlara göre erkek doktor ve asistanlar daha ilgili ve anlayışlılar. ben orda ki bir bayan asistan doktorun lafına bakacak olsaydım daha çoook beklerdim ben hamile kalmaktan bahsediyorum o doğum kontrol hapı nasıl veririm derdin de.. herşey gönlümüzce olsun inşallah