Istanbul Anadolu Yakasi tüp bebek merkezi önerisi lutfen

ecegunes123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
382
281
103
Merhaba arkadaşlar bir yakınım için tüp bebek merkezi araştırıyoruz. Memnun kaldiginiz veya kalmadığınız merkezleri paylasirsaniz çok seviniriz

Ataşehir Memorial tüp bebek bölümü Dr. Cem Demirel tavsiye ederim . Gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz kendinizi.

Cem celik bahceci umut tup bebek merkezi
Bende cem hocada muayene oldum 2 kez kocaeli Umuttepe denedik malesef olmadı bende çiko kisti var küçükmbirde hafif sol tüp tıkanık bir kez daha rahim filmi istedi eşimdede. Morfoloji 0 eşimde ürolojide tedabi
GÖrüyor eşinin tedavisi bitince başlarız dedi cem hocada heycanlıyım sizin ne sıkınıtınız vardı

Ileri derecede Pcos+kilo+yuksek tansiyon+insulin direnci+rahim perdesi+tek tup tikali+ yumurtalarin gelismemesi+esimin sperm degerleri de dusuktu takviyr gida aldik ikimizde bla bla bla.. ne kadar cok derdim varmis yazarken uzuldum

Bahçeci umut tüp bebek merkezi .. SABRİ CAV KAYTAR . Tek kelime ile muhteşem bir doktor . Kendisinde tedavi sırasındayız insani yönü çok ağır basıyor . Hastalarıyla çok çok ilgili .

canım allaha şükür ben bebeğimi kucağıma aldım önce allahım sonra doktorum sabri hoca sayesinde
Merhaba bende ücreti sorsam size ileri mi gitmiş olurum. Bir de merak ettiğim diyorlar ki herkesin aynı fiyat tutmuyor tedavi şekilleri farklı deniyor çok uygun olan da var pahalı olan da var sizcede öyle mi bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…