- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
- Konu Sahibi ecegunes123
-
TesekkurlerAtaşehir Memorial tüp bebek bölümü Dr. Cem Demirel tavsiye ederim . Gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz kendinizi.
Bende cem hocada muayene oldum 2 kez kocaeli Umuttepe denedik malesef olmadı bende çiko kisti var küçükmbirde hafif sol tüp tıkanık bir kez daha rahim filmi istedi eşimdede. Morfoloji 0 eşimde ürolojide tedabiCem celikbahceci umut tup bebek merkezi
Ileri derecede Pcos+kilo+yuksek tansiyon+insulin direnci+rahim perdesi+tek tup tikali+ yumurtalarin gelismemesi+esimin sperm degerleri de dusuktu takviyr gida aldik ikimizde bla bla bla.. ne kadar cok derdim varmis yazarken uzuldumBende cem hocada muayene oldum 2 kez kocaeli Umuttepe denedik malesef olmadı bende çiko kisti var küçükmbirde hafif sol tüp tıkanık bir kez daha rahim filmi istedi eşimdede. Morfoloji 0 eşimde ürolojide tedabi
GÖrüyor eşinin tedavisi bitince başlarız dedi cem hocada heycanlıyım sizin ne sıkınıtınız vardı
Bahçeci umut tüp bebek merkezi .. SABRİ CAV KAYTAR . Tek kelime ile muhteşem bir doktor . Kendisinde tedavi sırasındayız insani yönü çok ağır basıyor . Hastalarıyla çok çok ilgili .
Evet .. ben avrupada yaşıyorum o yüzden normlde 2 ay olacak olan rahim dinlendirme şuan corona yüzünden bende çok uzun sürüyor . Ne zaman gele bilirsem bakalım .Siz tedavi aşamasında mısınız?
Bende şimdi randevu için arayacağım. Bakalım hayirlisiEvet .. ben avrupada yaşıyorum o yüzden normlde 2 ay olacak olan rahim dinlendirme şuan corona yüzünden bende çok uzun sürüyor . Ne zaman gele bilirsem bakalım .
canım kesinlikle katılıyorum sabri cavkaytar çok doğru bir isim bahçeci umutta çalışıyor ben çok memnun kaldım
Sabri hocadan mı randevu alacaksınız ?Bende şimdi randevu için arayacağım. Bakalım hayirlisi
canım allaha şükür ben bebeğimi kucağıma aldım önce allahım sonra doktorum sabri hoca sayesinde
Sabri hocadan mı randevu alacaksınız ?
Hadi bakalım hakkında hayırlısıEvet canım aldım pazartesi gününe.
Merhaba bende ücreti sorsam size ileri mi gitmiş olurum. Bir de merak ettiğim diyorlar ki herkesin aynı fiyat tutmuyor tedavi şekilleri farklı deniyor çok uygun olan da var pahalı olan da var sizcede öyle mi bilginiz var mıcanım allaha şükür ben bebeğimi kucağıma aldım önce allahım sonra doktorum sabri hoca sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?