Istanbul Anadolu Yakasi tüp bebek merkezi önerisi lutfen

Sağlıkla büyüsün inşallah Darısı başıma. Ne kadar zaman alıyor işlemler tahmini. Kusura bakma kafamda bı ton soru var.
Olur mu canım burayı bu yüzden kullanıyoruz zaten aklına takılanlara bildiğim kadarıyla tabiki yardım etmek isterim. Canım bahçeci kişiye özel tedavi uyguluyor bana doktorum havuz ve genetik önerdi o yüzden benim tedavim normalden biraz daha uzun

Merhaba kızlar bende bahçecideki Cem Çelik ve Sabri Cavkaytar arasında kaldım ikiside eminim çok iyi doktorlar ama cem hocaya randevu 2 ay sonrasına veriliyo kafam çok karıştı bana yardımcı olabilicek birilerine ihtiyacım var

Aslında bu soruna göre ama bizdeki erkek sorunu olduğu için Sabri Hocayı tercih ettik. Ve soruları sormadan herşeyi anlatti

Aslında bu soruna göre ama bizdeki erkek sorunu olduğu için Sabri Hocayı tercih ettik. Ve soruları sormadan herşeyi anlatti
Merhaba, sonunuz pozitiftir umarım ve sizde rahim dinlendirme yapıldı mı? Bahçeci'de otomatik herkese yapıyorlar ama aslında bazıları için taze transfer daha iyi diye bir duyum aldım.

canım kesinlikle katılıyorum sabri cavkaytar çok doğru bir isim bahçeci umutta çalışıyor ben çok memnun kaldım
Merhaba, sonunuz pozitiftir umarım ve sizde rahim dinlendirme yapıldı mı? Bahçeci'de otomatik herkese yapıyorlar ama aslında bazıları için taze transfer daha iyi diye bir duyum aldım.

Ben daha yeni adet olabildim o da ilaçla. Haftaya hsg çekilecek sonra duruma göre bakacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…