Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Anadolu yakası tüp bebek merkezi

sebnemKaya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
12
6
6
43
Selam arkadaşlar tüp bebek yaptırmak istiyorum Eurofertil le görüştüm eski yorumlar iç açıcı degil lütfen yardım edin gitmelimiyim yoksa başka merkez önerebilir mi siniz

Selam arkadaşlar tüp bebek yaptırmak istiyorum Eurofertil le görüştüm eski yorumlar iç açıcı degil lütfen yardım edin gitmelimiyim yoksa başka merkez önerebilir mi siniz
Orayı hiç bilmiyorum ama MedicalPark Göztepe hastanesinde Aynur hanım sayesinde hamile kaldım , onu öneririm çok iyi bir doktor ve ekibi çok sağlam, mutlaka bir araştır hatta insatgramı var hesabının adı dr.aynurersahin oradanda başarı hikayelerini okuyabilirsin.

Slm canım .bende tüp bebek düşünüyorum.istanbulda doktor araştırması yapıyorum.yalnış anlamazsanız ne kadara yaptırdınız.ben tekirdağında oturuyorum.istanbul'da akrabalarımın yanında kalıcam.hazırlıklı gelmek istiyorum.ayrıca tedavin kaç ay sürdü.?tüp bebek yaptırdıktan sonra normal hayatına devam ettin mi?Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba..
Biz Eurofertil'de devam etmeyi düşünuyoruz. Hakan Bey ve genetik uzmanıyla görüştük. Çoğu merkezin vermediği bilgileri verdiler bize..
Bu iş biraz şans işi bence. Ilk denememizi biz de Istanbul'un en ünlü merkezlerinden birinde en iyi doktorunda yaptırdık. Yorumlar çok iyiydi ama sonuç negatif oldu

Sizin Eurofertil için aklınıza yatmayan ne oldu?

Konunuzu takipteyim
Biz bu ay aşılama deneyeceğiz eğer olmazsa ekimde de tüp bebek tedavisine başlayacağız
Sizin araştırma sonuçlarınızdan faydalanmak isterim

2009 da yapılan yorumlar pek hoşuma gitmedi alev hanımla görüştüm regll dönemini bekliyorum sebepsiz infernite dedi

Konunuzu takipteyim
Biz bu ay aşılama deneyeceğiz eğer olmazsa ekimde de tüp bebek tedavisine başlayacağız
Sizin araştırma sonuçlarınızdan faydalanmak isterim
Ah canım bende araştırıyorum ne kadar araştırır san o kadar migden bulanıyor bir yorum bütün fikrini değiştiriyor ben eurofertil e gidecem nasip artık

S sebnemKaya
Fiyat konusunda cok olumsuz yorumlar okumuştum ben de.. Eurofertil'de paket seçimini doğru yaparsanız ekstra hicbirsey ödemiyorsunuz.

Alev hn'a da bir kez muayene oldum Hakan bey yokken. Alev hn biraz soğuk ve açiklama yapmayan biri gibi geldi bana. Belki de Hakan bey'in hastası olduğum içindi. Tabi bu kişiden kişiye değişir tamamen beklenti ve enerjiyle alakalı.
Alev hn ile enerjiniz tuttuysa düşünebilirsiniz bence. Dediğim gibi biraz şans ve kısmet işi bu iş.

Aklınızda kalmamasi için diğer merkezlerle de görüşebilirsiniz. Yardımcı olacaksa benim görüştüklerim Ataşehir Memorial Cem Demirel, Bahçeci Umut Selen hn, Kalamış Tip Merkezi Teksen Çamlıbel, Anadolu Sağlik Merkezi Aydın Arıcı, Yeditepe Üniversitesi Cem Fıçıcıoğlu.

(Bu arada biz 2.denemeyi Eurofertil'de yaptık. Onu da belirteyim. Embriyo genetikten olumlu çıkmadığından transfer olmadı tedavi yarım kaldı. Şimdi 3.denemeyi düşünüyoruz)

Bizde de morfoloji bozukluğu var her ay bi engel çıkıyo gidemiyoruz bu ay nasip olursa gidecem tavsilerin için teşekkürler ben bayan dr istiyorum erkek ten çok utanıyorum

Bizde de morfoloji bozukluğu var her ay bi engel çıkıyo gidemiyoruz bu ay nasip olursa gidecem tavsilerin için teşekkürler ben bayan dr istiyorum erkek ten çok utanıyorum
Rica ederim ne demek.. yardımcı olabileceğim konular olursa özelden de yazabilirsin Hadi inşallah iyi haberlerini alırız

canım şöyle bir uygulama yapılıyor ilk randevuyu ücretsiz veriyorlar yani gidip muayene oluyorsun ve bunun sonucunda kişiye özel bir tedavi ve ona göre fiyat çıkartıyorlar. Ayrıca şehir dışından gelenler için anlaşmalı bir otelleri de var onu da düşünebilirsin çok rahat edersin, tedavi süresince hiç bir yan etki olmadı bende vallahi günlük hayatıma devam edebildim, hamilikte klasik herkesin yaşadığı mide bulantısı ve halszilik oluyor zaman zaman ama bunlar olan şeyler biliyorsundur. Benim tedavim 6.500 dü sanırım ama eşime bir tam sorup sana yazacağım bu fiyat civarında olmalı, bir çok anlaşmalı kurumla çalışıyorlar doktordan daha net bilgi alabirsin. benim tedavim 1,5 - 2 ay sürdü canım hiç korkma zaten çok isteğimiz bir şey olduğu için kolay geçiyor. Bu arada doktor çok tatlı bi kadın, aşırı ilgilendi resmen bizimle o psikoloji paylaştı hakkım helal olsun.

Benim 1hafta oldu tedaviye başladığım hayırlısı artık dua edin arkadaşlar anne olmak istiyorum

Benim 1hafta oldu tedaviye başladığım hayırlısı artık dua edin arkadaşlar anne olmak istiyorum
Hadi inşallah Allah gönlüne göre verir. Hepimizin gönlüne göre.. Sağlıkla.. Biz de devam ediyoruz

Transferi ne zaman yapacaklar benim tiroit Yüksek çıktı düşmezse bu ay transfer olmayacak
Benim daha transfer belli değil. Bugun belli oldu. Salı günü opu olacak. Sonrasına bakacağız.

Medical park göztepe hastanesinde, aynur erşahin de tedavi gördüm, micro tese ve ngs ile sağlıklı embriyomu seçerek yaptı doktorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka araştırın derim ben çok ilgili bir doktor

Medical park göztepe hastanesinde, aynur erşahin de tedavi gördüm, micro tese ve ngs ile sağlıklı embriyomu seçerek yaptı doktorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka araştırın derim ben çok ilgili bir doktor
Teşekkür ederim Eurofertil e başladık hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…