İstanbul anadolu yakasında 4 boyutlu usg fiyatları ?

asi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
76
0
36
İstanbul
kızlar 22 haftalık oldum önümüzdeki günlerde 4 boyutlu usg çektirmek istiyorum sanırım 24 haftaya kadar çekilebiliyormuş, istanbul anadolu yakasında ücretli olarak siğortasız çektiriceğim ama fiyatları ne kadar dır .bir de bu haftalarda çektirenler bebeklerinin yüzünü falan net olarak görebilirmi yaptıranlar varsa merakla bekliyorum

evet canım bebeğin yüzü net olarak görülebiliyor
ben sürekli gititğim hasanede çektirdim sgklı 150 liraydı ama memnun kalmadım
herkeste kocaman resimler cdler varken bende ufacık karman çorman 3 resim var
iyi araştır derim

Ümraniyede radistanbul diye bir görüntüleme merkezi var.Orayı tavsye ediyorum ben size.
Ben 33 haftalıkken çektirdim.
Bebeğin yüzü için çektirecekseniz 3 boyutlu diyorsunuz ona.
Hem normal siyah beyaz ultrasondan hem de renkli ultrasondan gösteriyorlar bebeğinizi yüzünü ellerini göbek bağını ve herşeyini...
Benim bebeğim ilk gitmemde görüntü vermemişti.Doktor görüntü verene kadar 3 kez 4 kez çağıracağım sizi o görüntüyü yakalayacağız merak etmeyin dedi.
Ben de sordum kasadaki görevliye her gelmemde aynı ücreti mi ödeyeceğim diye.
O da hayır doktor sizi kendi çağırdığı sürece ücret ödemiyorsunuz dedi.
Ben 3 kez girdim 3 boyutluya ve sadece ilk gitmemde 75 tl ödedim.Diğerlerinde ücret almadılar.Ve son gitmemde görüntü yakalayabildik :) ve paşamın yüzünü görebildik hem de eli çenesinin altında uyurken :) sonra uyandı dilini çıkardı :) müthiş bir his anlatamam ama size mutlaka tavsiye ederim bu 3 boyutluyu.10 dakikadan az sürmüyor zaten.Cd ye aktarılıyor canlı görüntüleri ve fotoğrafları.
Siz doktor çağırırsa 10 gün sonra yada 1 hafta sonrasında yine gelin diye o zaman sorarsınız gene ücret alacakmısınız gibisinden.
Ayrıca doktor çok ilgili bebeğin kilosunu,boyunu,baş ölçünü,bacak ölçüsünü söylüyor.Başından savıp atmıyor yani.
Size internet adresini ve telefon numarasını vereyim ssk lı olmayana ne kadara çekeceklerini söylerler.

Radistanbul | ümraniye görüntüleme merkezi | Ultrason, Doppler | İstanbul | +90 216 521 88 36

216 521 88 36

g.o.p küçükköyde özel bilge hastanesine hamilleliklerimde gitmiştim.25.haft.sonra 3 boyutlu ultrasonda bebeğimin resimlerini gördüm.hamilelikte hep gidişimde cd ye aktardı doktor.şimdi kızım 3 yaşında arada beraber izliyoruz.sigortalıya 25 özeli 40-50 arası olması lazım.muayene ücreti.:64::64:

g.o.p küçükköyde özel bilge hastanesine hamilleliklerimde gitmiştim.25.haft.sonra 3 boyutlu ultrasonda bebeğimin resimlerini gördüm.hamilelikte hep gidişimde cd ye aktardı doktor.şimdi kızım 3 yaşında arada beraber izliyoruz.sigortalıya 25 özeli 40-50 arası olması lazım.muayene ücreti.:64::64:

Ben de bilge hastanesini araştırmıştım ilk renkliye girmeden evvel.
110 tl ye çekeceklerini söylemişlerdi sigortalıya.

canım benim bu rad istanbul görüntüleme merkezine şimdi sordum 100 tl dedi fiyatı uygun geldi bana
şuana kadar aldığım en düşük rakam diyebilirim birde en azından muayene ücreti falan ödemiyorsun galiba ekstradan .
yanlız birşey öğrenmek istiyorum hemen aynı gün sonuçları verirlermi acaba , cd resim falan
ben uzak yerden gidicem onu soramadım telefonda ,sen de birkaç kez gittim demişsin kafam takıldı

canım benim bu rad istanbul görüntüleme merkezine şimdi sordum 100 tl dedi fiyatı uygun geldi bana
şuana kadar aldığım en düşük rakam diyebilirim birde en azından muayene ücreti falan ödemiyorsun galiba ekstradan .
yanlız birşey öğrenmek istiyorum hemen aynı gün sonuçları verirlermi acaba , cd resim falan
ben uzak yerden gidicem onu soramadım telefonda ,sen de birkaç kez gittim demişsin kafam takıldı

Canım ben oraya 20 dak uzaklıktayım.
Evet ekstradan muayene ücreti vs ödemiyorsun.
O an hemen alıyorsun zaten cd ni.Cd ye atıyor fotoları .Benim son gitmemde 12 kare yakalayabildik.
Bu görüntülerden bi tane seçip fotoğrafçıda fotoğraf haline getittirdik.
Randevuyla çalışıyorlar yalnız.Gitmeden bikaçgün önce randevu almayı unutma olur mu.

Back
X