Ümraniyede radistanbul diye bir görüntüleme merkezi var.Orayı tavsye ediyorum ben size.
Ben 33 haftalıkken çektirdim.
Bebeğin yüzü için çektirecekseniz 3 boyutlu diyorsunuz ona.
Hem normal siyah beyaz ultrasondan hem de renkli ultrasondan gösteriyorlar bebeğinizi yüzünü ellerini göbek bağını ve herşeyini...
Benim bebeğim ilk gitmemde görüntü vermemişti.Doktor görüntü verene kadar 3 kez 4 kez çağıracağım sizi o görüntüyü yakalayacağız merak etmeyin dedi.
Ben de sordum kasadaki görevliye her gelmemde aynı ücreti mi ödeyeceğim diye.
O da hayır doktor sizi kendi çağırdığı sürece ücret ödemiyorsunuz dedi.
Ben 3 kez girdim 3 boyutluya ve sadece ilk gitmemde 75 tl ödedim.Diğerlerinde ücret almadılar.Ve son gitmemde görüntü yakalayabildik :) ve paşamın yüzünü görebildik hem de eli çenesinin altında uyurken :) sonra uyandı dilini çıkardı :) müthiş bir his anlatamam ama size mutlaka tavsiye ederim bu 3 boyutluyu.10 dakikadan az sürmüyor zaten.Cd ye aktarılıyor canlı görüntüleri ve fotoğrafları.
Siz doktor çağırırsa 10 gün sonra yada 1 hafta sonrasında yine gelin diye o zaman sorarsınız gene ücret alacakmısınız gibisinden.
Ayrıca doktor çok ilgili bebeğin kilosunu,boyunu,baş ölçünü,bacak ölçüsünü söylüyor.Başından savıp atmıyor yani.
Size internet adresini ve telefon numarasını vereyim ssk lı olmayana ne kadara çekeceklerini söylerler.
Radistanbul | ümraniye görüntüleme merkezi | Ultrason, Doppler | İstanbul | +90 216 521 88 36
216 521 88 36