LENA26 seni her gördüğümde... Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 910 1 96 İstanbul 18 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi LENA26 #1 herkese selamlar... konuyu umarım doğru yere açmışımdır... anadolu yakasında nikah öncesi cilt bakımı için hem kaliteli ürünler kullanan hemde fiyatı uygun olan bir yer arıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum...
herkese selamlar... konuyu umarım doğru yere açmışımdır... anadolu yakasında nikah öncesi cilt bakımı için hem kaliteli ürünler kullanan hemde fiyatı uygun olan bir yer arıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum...
C cagin Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 1.035 0 66 İstanbul 21 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi LENA26 #2 bagdat caddesınde melekler mekanı dıye bır yer var arkadasımın ınsallah bunu yazmak burdan yasak degıldır sanırım yasak olsa konunu kapatırlardı dımı :))) hersey son teknolojı malzemelrı felan yurt dısından geldı ızmırde calısıyorlardı artık ıstanbuldalar adresını verebılırım ıstersen
bagdat caddesınde melekler mekanı dıye bır yer var arkadasımın ınsallah bunu yazmak burdan yasak degıldır sanırım yasak olsa konunu kapatırlardı dımı :))) hersey son teknolojı malzemelrı felan yurt dısından geldı ızmırde calısıyorlardı artık ıstanbuldalar adresını verebılırım ıstersen