İstanbul Anadolu yakasinda oturanlar, hangi Hastaneye gidiyorsunuz?

SeSim88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
48
4
88
36
Kizlar Merhaba.
Hamile olduğumu öğrendim, ve şimdi doktor arayişina girdim.
Medical Park Göztepe de Gökmen Bey veya Mehtap Hanimi düşünyorum,
çok sey okudum bu iki doktor için. Malesef bu baslikta konu var fakat güncel değil. Burda gittiginiz Hekimi yazarsaniz
Ve memnun kalip kalmadiginizi hepimiz icin güzel olur diye düsünüyorum:)
Medical Park Göztepe de SGKli Muayene ücreti 95 Tl miş, demin arayip sordum.
Ltf tavsiyelerinizi bekliyorum:)

ben gokmen beye gıdıyorum. 1,5 yıldır gıdıyorum 10 haftalıkta hamıleyım. hastaneden de doktorumdan da memnunum. bende cok sordum soruşturdum. bıraz pahalı bır hastane ama doktoruma cok alıstım. varsa sormak ısedıklerım yardımcı olabılrıım. gokmen beyım 120 tl muyanesı dıgerlerı 95 tl

Cvp icin teşekkür ederim :)
Ben Gökmen bey den vazgectim, niye 120 tl oldugunu anlamiyorum cünkü.
Sanirim sadece yogun oldugu icin, medical parkta gidersem mehtap hm a gidicem ama suanda öncelikle tavsiye üzerine dr. Bülent kars dan randevu aldim ağustosun 1ine. Bakalim memnun kalmazsam mehtap hm dan randevu alicam.
Cok zor ve önemli bir karar:) elbette bulucam bende benim drumu:)

Bende benzer bir baslikta konu actim fakat yanit alamadim kimseden :) ben yazayim bari. Gokmen beyi esim taniyor ona gideyim dedim randevu almak icin aradigimda 120 tl dediler. Medipole sordum 45 tl idi (sgk fiyatlari bunlar) memorial sgk li kabul etmiyor :))) medipolde selen sezginsoydan randevu aldim gittim, agustos ramdevum icinde sinem bedene gidecegim. Bakalim hayirlisi, karar vermedim henuz ama deneme icin gokmen beyede gidcegim fakat randevu almak cok zor cunku gunun beli saatleri calisiyor bu nedenle randevu alinamiyor.

Medipolu hiç düşünmedim...
Benim 01.08 de Kartal Gülen Tip Merkezinde Bülent beyde randevum var,
Bana biraz uzak ama tavsiye üzerine gidiyorum ve gidenler çok memnun ve para göz bir insan olmadiğini söylüyorlar,
Ayrica kartal devlet hastanesinde de görev yaptiği icin testleri v.s. oraya yönlendiriyormuş.
Gidip görücem, memnun kalmazsam MedicalParkta Mehtap Hm dan randevu almayi düşünüyorum.
Onunda çok methini okudum. Gökmen Beye prensip olarak gitmeyecegim,
Çünkü oda diğerleri gibi op.dr. Fakat 120tl ücret aliniyor, bunu mantigim kabul etmiyor:))
Bakalim hayirlisi, umarim iyi bir dr buluruz,bence çok hassas bir konu çünkü.

Umarim. Bende deneme yanilma yontemiyle bulacagim. İlk randevun mu? Agustos basinda baya bi zaman gecmis olacak bence daha erken gitmelisin, tabi karar senin

canım ben üsküdar yunus emre hastanesinde Ekin hanıma gidiyorum... arkadaşımın doğumunuda o yaptırdı çok bilgili vetecrübeli bir doktor ben memnun kaldım şu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım başından beri oraya gidiyorum başkada hiçbir yere gitmedim... hastane fiyatlarıda makul... muayenesi ssk lıya 27 TL!!!

Icesun zaten hamile olduğumu öğrendikten 2 -3 gün sonra özel bir tip merkeze gitmiştim. Kese görünmüştü, gerçi oradaki dr niye bukadar erken geldigimi ve niye simdiden folit asit v.s kulandigimi pek anlamadi daha dogrusu sacma buldu ama neyse:) eşim ile benim hevesimi kirmişti biraz, işte cok erken daha cok sevinmeyin felan diye. Neyse ki Simdi carşamba tekrar gidecegiz kan tahlileri yaptirmak için. Bülent beyde randevum gec çünkü malesef oda yoğun bir dr, ama ona gidene kadar tabii baska dr a gittim yani:))

İlk gittigin dr un tavri cok hos degil bence. Heveslenmeyin falan ne demek elbete onlemleri soyleyecek ama ic karartmaya gerk yok bence. Bir de insanlar folik asite aylar once basliyor, once baslamani dr un anlamamasi da garip geldi. Benim dr daha once folik asit kullandigimi ogrenince mutlu oldu :) neyse bir daha gidilmeyecek bir doktor demekki. Saglicakla bebegini kucagina almani dilerim.

MERHABA BEN MEDİCALPARKTAMİNE HANIMA GİDİYODUM FAKAT DEĞİŞTİRİP Z.KAMİLİN Bİ DOKTORUNUN ÖZELMUAYENESİNE GİTTİM SONUNA KADAR SON BİR HAFTAYA KADAR DOKTORUM SAĞOLSUN FİYAT KONUSUNDA OYALADI VE EN SONUNDA BİZE YÜKSEK Bİ FİYAT VERDİ DOĞUMU CENTRAL HOSPİTALDE YAPACAKTI BENDE BUNUN ÜZERİNE CENTRAL HOSPİTALİN DOKTORLARINI ARAŞTIRDIM VE SON BİR HAFTA KALA CENTRAL HOSPİTALDE FATMANUR HANIMA KARAR VERDİM VE DOĞUMU ORADA YAPTIM ŞİMDİ KEŞKE BAŞINDAN BERİ ONA GİTSEYMİŞİM DİYORUM HASTANEDE DOKTORDA TEK KELİMEYLE MÜKEMMELDİ ÇOK AMA ÇOK MEMNUN KALDIK BİKERE HEMŞİRELERDEN HİZMETLİSİNE KADAR HEPSİ GÜLER YÜZLÜ VE RESMEN ŞIMARTILIYOSUN Kİ DOKTORUMUN İLGİSİDE CABASI DOĞUM SONRASINDA SÜREKLİ ARADILAR NASIL OLDUĞUMU SORDULAR VE HATTA EVE HEMŞİRE GÖNDERİOP BEBEK BAKIMIN ANLATIP İLK BANYOSUNU BİLE YAPTIRDILAR KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR.... aLLAH KOLAYLIK VERSİN

merhaba,ben memorail ataşehirde nil hnma gidiyorum başlarda iyiydi ancak çok ilgisizleşti.kan ve idrar tahlili yapmamız gerektiğini ben söyledim.kan değerlerim düşük çıktığı halde kan hapıplerden dolayı vermedi başka doktora sordum tahlil sonuçlarımı yolladım hemen ferrum fort al dedi.bu sebeplerden ötürü değiştirmek istiyorum.kadıköy şifa çok iyi dediler,ama hiç tanıdğım doktor yok orda.yani tavsiye üzerine gitmek istiyorum.benim de yardımlarınıza ihtiyacım var..central hospital hiç aklıma gelmemişti,orayıo da bir araştırayım.bu arada medipol selen sezginsoy a ben de gittim hiç memnun kalmadım çok ilgisiz haberiniz olsun.

evet gokmen bey pahalı ama rısklı gebelıklerı takıp eden , rahım kanserı ve estetık konusunda uzamna hastanenın tek doktoru bu sebeple muayenesı pahalı. bıde gercelten ısınde ıyı cok guleryuzlu bır doktor degıl ama rahat bır doktor. ınsanı oyle cok heyecanlanma, yok hersey olabılır gıbı sozlerle moralını bozmuyor ve herseyı tek tek anlatıyor.
centralde fatmanur hanımında cok hastası var ama normal dogum pek taraftarı olmadıgını duydum (tabıı yenı yasada nasıl olur bılemem)
medıpoldekı doktolarda cok yogun 1 ay sonraya randevu verıyorlar ve hastanede pek temız gıbı gelmedı bana (benım fıkrım )
medıcanada sıbelhanım ve huseyın bey var ıkısınınde ıyı oldugunu duydum ,huseyın beye daha once gıdıyordum o da bır erkek doktor olarak son derece nazık ve rahatsız etmeyen bır tavr var.
memorıal , hısar, acıdadem ve sıfa hastanelerı eger ozel saglık sıgortanız yoksa pek yaklasılacak hastaneler degıl. A grubu tek sgk anlasmalı hastane medıcalpark baskada yok .tabıı bunun ıcınde pahalı.
bıldıklerım bunlar.

Ben tüp bebek annesi olduğum için tabii doktorumu değiştirmem mümkün değil.Umut tüp bebekte Süleyman beye gidiyorum.Eğer özel sigortanız varsa bence mutlaka gidin.Tüp bebek doktorları hastaya daha ilgili alakalı oluyor.Bebeğin ve annenin kıymetini iyi biliyor.Detaylı ultroson yapıyorlar.Test tarihlerine dikkat ediyorlar.Benim arkadaşım sırf bu yüzden normal gebe olmasına rağmen Süleyman beyi seçmişti.Ben o zaman anlamamıştım.Şimdi daha iyi anlıyorum farkı.

Ben de Ataşehir Memorialden perinatolog doç. dr. Arda Lembete gidiyorum. Nil hanımla beraber bakıyorlar genelde... Testlerin çoğunu devlette yaptırıyorum dr me gösteriyorum. Nil Hanım da yorgun sanırım bu aralar... Bugün nst ye gittim yorgun geldi bana. Ama sgk yok benim de özel sağlık sigorta indirimiyle gidiyorum.

Ben aslen hatayda oturuyorum riskli guruptayım diye buradayım.

meraba arkadaşlar göztepe medicalpark a giden yokmu halen aranızda kontrole gidip bebek için hazırlıklara başlama kararı aldık
giden varsa yardımcı olursa cok sevinirim...

valla yorgunmu bilemedim,ama gerçekten isteklerime cevap veremez durumda ve muayenesi az para değil.istediğim cevapları alamaz durumdaydım.sorularıma cevap vermiyor,kan değerlerim düşük olduğu halde kan hapı vermedi,ağrım sancım var diyorum normal normal deyip geçiştiriyor..normal doğum istiyorum diyorum sezeryana yönlendiriyor...malesef bırakmak zorunda kaldım şimdi kadıköy şifa ataşehirde dr.emel balkana gidiyorum çok memnunum..

Henüz hamile değilim ama çok arkadaşım 1 ay aralıklarla doğum yapınca benimde gözlem ve 1. ağızdan tecrübelerim oldu...

Medicalpark - Gökmen Bey - Hiç kimseden kötü yorum duymadım ve giden çoğu kişi çok memnun - Normal doğum taraftarı

Central Bostancı - FatmaNur Hanım - Her giden çok memnun ve ilgili bir doktormuş, bayan kadın doğum doktorlarına nazaran çok kibarmış - Fiyatları sezeryan dahil diğer özel hastanelere göre uygun.

Central Bostancı - Başak Hanım - Tavsiye edilmiyor, ilgisiz diye söyleniliyor, sen soru sormazsan hiç bir bilgi vermiyormuş

Dragos şifa - İsmini bile almaya tenezzül etmedim, hastanede, hemşirede, doktorda Suni sancı veriyoruz diye tarihi geçmiş serum taktılar arkadaşıma ve haliyle sancı gelmiyordu ee ozamanda sezeryana alacağız diyeceklerdi ki alttan alttan sezeryan demeye başlamışlardı ama Allah işte kız gördü ve normal suni sancı takınca normal doğurdu

Dragos Kadıköy - Nihan Dedeoğlu - Kendim şahsen gidiyorum rutin kontroller için, smear testleri gibi - Ben bukadar pozitif, bukadar şirin, bu kadar tatlı bir bayan görmedim -İçinden tüm kaygılarını alıppp götürüyor - Nasip olursa bende hamileliğimde önceliğim olcak

Dragos Pendik -Soner Bey - Daha önceden ilgili ve sıcak bir doktordu ama yogunluktan mı bilmiyorum asma surat olmuş - Yinede tercih edilebilinir.

Gökmen Bey le ilgili kötü yorum hemen hemen hiç yok ama oda cok yoğun oluyormuş sadece öyle bi şikayet var acaba medicalpark göztepe de başka bi doktora giden varmıdır??varsa tecrübelerini paylaşırsa cok mutluolurum hem doktor hem hastaneyle ilgili tabi

Merhaba bende çakmak ümraniye erdem hastanesine gidiyorum doktorum zeynep yeşim görgün çokta memnunum hastane fiyatlarıda uygun muayen ücreti sgk lıya 40 TL Tahlil vs istediginde hastanede uygunsa orda yaptırıyorum bazıları uygun olmayanları ise sgk da yaptırabiliyorsunuz tavsiye ederim,,

bende 15 haftalık hamileyim. Önce umut hastanesi Şeyma hanıma gittim. Güler yüzlü, tatlı bir bayan ama yeterli açıklama yapmıyor.
Şimdi Güven tıp merkezi Bülent Kars'a gidiyorum. Gecenin 2'sinde gitmek zorunda kaldım. O saatte bile sakin ve güler yüzlüydü. herşeyi açıklıyor.Devamlı bir sorunuz var mı? diye soruyor. 10. haftamdan beri aralıklarla kanamam geliyor. Ne umut veren ne üzen bir tavırla destek vermeye çalışıyor. Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…