İstanbul Anadolu yakasinda oturanlar, hangi Hastaneye gidiyorsunuz?

hacopoli ben de bülent beyin methini duydum, özel muayenesi ne kadar canım öğrenebilirmiyim?
sanırım kartal araştırma hastanesinde çalışıyor, doğumu orda mı yapmayı düşünüyorsun?
ben de yeni bir anne adayı olarak araştırma içersindeyim :)

canım muayenesi ssk72 tl normal 85 tl ama ben sık gitmek zorunda kaldığımdan muayene de 60 tl kontrollerde 12 tl alıyorlar. doğumuda kozyatağı centralda yaptırıyor. Kartal araştırmada çalıştığını duydum ama o hastane çok kalabalık hiç düşünmedim o yüzden

sağol canım bilgilendirdiğin için. central çok ii deniyor hastane temizliği de hemşileri de.
peki bişey daha sorcam canım, bülent beyin centrala yada başka bir özele gelmesi nasıl ücretlendiriliyo bi bilgin varmı? yani özel bi hastaneye dışardan özel bi doktor?

Bende arkadaşlarımdan Bülent beyin metinçok duydum, ilk ondan randevu almıştım
Ve bu randevu için 3 hafta bekledim, malesef ki
Randevumu 1gün önceden iptal etti, o gün bütün gün ameliyat da olacagi nedeniyle. Devlet de çalıştığı icin cok yogun ve iste böyle iptal etme durumlari olabiliyor, daha dazla kontrollerimi bekleyemeyecegimnicin şeyma hanima gittim ve şimdilik çok memnunum. Doğumu zaten almanyada yapacagim insallah o yüzden benim icin hastane degil sadece dr önemli, şeyma hanimdan memnun kalmaz isem Bülent beye mutlaka bir kere gitmek istiyorum, ama suanda şeyma hm dan memnunum.

sesim senin adına sevindim canım
memnun kalıncak bi dr bulmak çok güzel
darısı başıma:)

ben 2 senedır gokmen beye gıdıyorum. gebelık oncesıde gebelıgın basladıgından berıde ona gıttı. aslında gebelıkte doktora gorunmek cok kolay. neden yogun dıye dusunuyorsunuz kı. sonucta her gebenın kontrolle gıdecegı haftalar bellı. ınternettende randevunu alırsan hıc sorun yasamazsın. yogun deyınce aklınıza 12:00 dekı randevuma 13:00 de gırerım dıye dusunuyorsanız bosuna cunku ben 2 senedır 10 dakkadan fazla beklemedım

açıkçası ben kadın doğum doktorlarını beklemeye alıştım hep yoğunlar çünkü. Hiç birşey olmasa doğum çıkabiliyor.Ben Bülent beyde hiç beklemedim ama Şeyma hanımda iki kere doğuma denk geldim. Birazda o anki şans. Rutin kontrollerde beklemek önemli değil Acil durumlarda doktoruna ulaşabilmek önemli bence

Selam Kızlar ,
bende 12 yıl sonra bu mutluluğu tattım . dilerim sonuna kadar devam eder. 2. tüp bebek denememde pozitif sonucu aldım ama kafam çok karışık .
tüp bebeği yeditepe de Cem bey ile denedik ve oldu . şimdi acaba diyorum 3. aydan sonra başka bir doktor ile mi devam etmeli . yeditepe SGK anlaşması yok yeterince masrafımız olduğu için devamına gücüm yetecek mi bilmiyorum . Aslında cem bey çok iyi bir doktor onunla devam etmek istiyorum . özel hayat sigortamdan dolayı 120 muayene ücreti . ve şöyle bir araştırma yaptım doğum içinde orayı seçersem 6000 TL yi gözden çıkarmalıyım ( ne yapacağımı bilemiyorum kızlar . tüp bebek olduğu içinde çok endişeliyim normal bir kadın doğum doktoruna gittim avicenna da onun davranuşları ve tavrı çok anormal geldi bana . ben her şeyden kokuyorum bebeğe bir şey olacak diye ama gittiğim doktor sanki 10. çocuğum oluyormuş gibi davrandı bana (

canım allah devamını getirsin sana siddetle central hospitalı tavsiye ederim...bende tedavi ile kaldım göbekten iğneyle o zamanlar bende özel muaneye gidiodum 180 tl veriodum her gidiste artık masraflar artınca arastırarak bu hastaneyi buldum ve cok memnunum basak hanımı cok övüolar orda ama yogunluk cok fazlaydı bende figen hanıma gittim ve cok güler yüzlü cok harika anlatıo dogum fiyatlarıda makul ve cok temız bır hastane canım kozyatagında bu hastane

canım öncelikle seninde bebeğini saplıklı bir şekilde kucağınayı nasip etsin rabbim .
ne kadar muayene ücreti ve doğum ücreti acaba . SGK var benim . insan böyle zor olunca herşeyden çok korkuyor . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . Benim normal doğum şansım olmadığı için sezeryan olacam mecburen . onun için iyi bir doktor olsun istiyorum . bu hastane sanırım benim evime de yakın . araştıracağım . teşekkür ederim canım .

allah tamamına erdirsin canım, ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim
central hospitali tavsiye eden çok, ben uğradım hastaneyi gördüm odalarını göremedim şuan müsait oda yok dendi, temiz güzel bi hastane ama dr ları hakkında pek bi bilgim yok. bu arada muayene ücretleri 45 normal doğum 900 ve sezryan için 1600 denmişti sanırım,
bugün de eşimle kurtköyde yeni açılan bir hastane varmış emsey hospital oraya gittik, çok güzel temiz büyükbi hastane yeni olduğu için de fiyatları makul. muayene ücreti 30 normal doğum 450. nisan ayında açılmış hastane umarım fiyatları hamileliğimiz süresince değişmez sonuçta 1 yıldan önce de değişmemeli
sanırım ben emseye karar verdim...
biraz uzak, bi dahaki gidişimize temden gitmeyi denicez...

arkadas söylemiş fiyatlarıda da yinede söyleyim tatlım ssk lıyım bende muane 45 normal dogum 900 zorunlu sezeryan 1600 tatlım..ayrıca söyle bişi var bu benım için cok önemliydi genelde hastanelerde eger dogumun gece basladıysa o an orda gece dr kim varsa o girio dogumuna ama bu hastanede gece de baslasa dogumun seni hangi dr takip ediosa o geliyomus bunu özellikle sormustum bu cok önemliydi benim için..arkadas kurtköyde yeni acılan bi hastaneden bahsetmiş ama ben kendi adıma daha söyleyim yeni acılan hastanelere karsıyım cunkü hemen bir düzen oturmuo orda sonra dogum yapıpta memnun kalan varmı die netten arastırsak yeni oldugu için hiçbişi bulamayız..ama ben de bebeğime 2.5 sene sonra kavustugum için cok arastırdım hastaneyi iyi bir dogum yapmak cok önemli benim içinde yakın cevremdende bu hastaneye giden cok var ve cok memnun kalmıslar onun için içim cok rahat kesinlikle alllah nasip ederse burda yapıcam...birde randevu alırsan figen hanımı tavsiye ederim basak hanım cok suratsızmıs sormadıgın surece bişi anlatmıomus ama figen hanım cok güleryüzlü ve cok detaylı anlatıo eşim bile o kadar dr gezdik ama bu cok ii demişti :)

canım sen nerede oturuyorsun . Kurtköy bana çok uzak ben maltepede oturuyorum iş yerim şişli de . doktora oraya gitmeyi seçersem gidişim gelişim beni zorlar biraz . ayrıca zeytin in dediği gibi yeni açılan hastanelere karşı bende biraz temkinli davranıyorum . doktorlar nasıl iyiler mi ? gidenlerden bilgi almak lazım . ya da orada çalışan doktorların daha önce çalıştıkları yerlerden bilgi almakda yeterli olur . off işimiz çok zor şu para derdi olmasa hiç düşünmem Cem beye devam ederim ama 6000 Tl doğum ücretini duyunca şoka girdik

canım bu hastaneyi düşüneceğim . bugün eşimede bahsettim oda yerine gidip bakarım dedi . benim yrın kendi doktorumda randevum var . 3. ayım dolduktan sonra Figen hanıma gidip en azından fikir sahibi olurum .
bu bayanların işi ne kadar zor ya

evet canım cok zor birde ugrasıp seneler sonra sahip olunca gerci senin senelerin yanında benımkı belki az ama bende cok üzüntüler yasadım onun için anlatamam sana nerelere gittim ne hastaneler arastırdım ben bu 9 aya kadar 9 kere doguruyorum korktugum için..ama bu hastane için olumsuz hiç bişi duymadım herkez cok güler yüzlü ebelerde cok ii miş..bencede en azından fikir sahibi ol hatta bi kerede muane için gitki tam olarak anlarsın canım iyimi degilmi die...bende özel muaneye giderken parası artık cok gelince yinde ne yapar eder bulup bulusturup yinede bırakmıcam dedim ama iice zorlanınca arastırmalara girdim ama sunu söyleyim canım iyi hastane ve dr bulunca ne diosun biliomusun keske daha erkenden bıraksaydımda o kadar para vermeseydim diosun..

Son düzenleme:

bende pendık sıfa bölge ve kartal umut hastanesınden sonra evıme yakın oldugundan emseye karar kıldım yenı acıldıgı ve luks oldugu ıcın fıyatları ucuktur dıe en basta baslamamıstım suan 30.haftamdayım fıyatları makul ılgı alaka guzel ben de emsey de doğuracagım ınsallah normal doğum yanlısı hastane.ben suktran hanıma gıdıyorum

bilgilendirdiğin için saol cnm...araştırma içerisinde olduğumuz için farklı sorular soruyo olabiliriz...ayrıca senin sorun yaşamamış olman başka kimsenin sorun yaşamadığı anlamına gelmiyo ne kadar cok insan dan yorum alırsak okadar daha cok bilgiye sahip oluruz burdaki amacımızda o diilmi zaten

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…