kimse yokmu tavsiye verecek
kızlar nolur bana akıl verin kafam çok karışık kartal da oturuyorum ama üsküdar bile olabilir.şuan umut hastanesinde birsen hanıma gidiyorum.siz ne dersiniz?
kimse yokmu tavsiye verecek
Merhaba Arkadaşlar, ben şuanda 34 haftalık gebeyim.Yaklaşık iki aydır Dragos Şifada Dr.Tahir Beye gidiyorum.Bende tavsiye üzerine gittim.
Muanesinin uzun olduğunu zaten hemen hemen herkes belirtmiş.Ben sadece şunu merak ediyorum ve hala kafamda netleştiremedim.Orada normal doğum yapan kimse varmı merak ediyorum.Bu cumartesi kontrolüm var artık son kararımı vermek zorundayım.Ben Dr. metini çok duydum ama nebilim bana sezeryancı gibi geldi.Kendisine normal doğum istedğimii söyledim daha 32 haftada bebek makat gelişi dedi. Bebekler ilk gebeliklerde 37 veya 38 haftalarda doğum pozisyonuna girer normalde.Sanki ufaktan ufaktan sezeryana alıştırıyor gibi.Ben kesinlikele sezeryan istemiyorum.Kendisine bunu söyledim ama o anki bebeğin durumu senin durumun önemli sezeryan istemiyorum demekle olmaz dedi.Belki haklı o anki vücudun durumu ve bebeğin durumu çok önemli ama bana hiç normal doğumu destekleyen bir dr. gibi gelmedi.Şundan ne yapacağımı hangi dr. gideceğimi bilmiyorum herkes bir dr. öneriyor.Keşke ailemde güvenebileceğim bir kadın doğumcu olsaydı ama malsef
Siz bana yardımcı olurmusunuz , Dr. Tahir Beya aranızda normal doğum yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?