İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz hastaneler çok acill!!!!

ben hamile değilim ama gebelik düşünüyorum . bende hem gebelik takibimi yaptırıp hemde doğum yapacağım hastane ve doktor arayışındaydım. Burayada çoğu tavsiye üzerine Medicalpark Gökme İyigüne gitti. (geçen hafta) memnun kaldım . Biraz suratı asık bir doktor ama açıklayıcı ve fazla testler istememesi hoşuma gitti. Medicanaya gidiyordum daha önce her gittiğimdede 150 tl altından çıkamıyordum özel sağlık sigortam olmasına rağmen

kızlar nolur bana akıl verin kafam çok karışık kartal da oturuyorum ama üsküdar bile olabilir.şuan umut hastanesinde birsen hanıma gidiyorum.siz ne dersiniz?

birsen hanımı önermiyorm canm ben,,pendk bölgede oya hanım var süper bi dktr,veya pendik şifa soner bey,,tavsiyelerm bunlr.

Dr.Mehmet Bey normal doğum taraftarı ve elinden geldiği kadar doğuma giriyor.Çamlıca Hospıtalıum da çalışıyor.Gece nöbetçi doktorda oluyor hastanede ama yinede takip ettiği hastalara doğuma geliyor.Ama hem normal doğum olsun,hem ucuz olsun .hem doktor doğuma girsin .hemde hastane 5 yıldızlı otel olsun pek mümkün değil arkadaşlar bunuda hepimiz bilelim.Para ödemediğimiz devlet hastaneleride sezeryan yapıyor,bebek ters olduğunda filan.3000 tl ödenen hastanelerde kusurda olmasın tabi.Ama SGK anlaşmalı yerlerde fiyatlar uygun vede bazı sorunlar olabiliyor.Ama iyi bir doktor bence en önemlisi.

ben de bu hafta birsen hanıma gittim o kadar tavsiye ve methini duymuştum ama ne biliyim bana okadar iyi gelmedi muayenesi beş dakika falan sürdü bi kere çok kalabalık 11 de gittim 3 te sıram geldi devlet hastanesinden farklı değil muayene ücreti sigortalı için 30 tl. doğum fiyatları da çok uygun herhalde o yüzden çok tercih ediliyor diye düşünüyorum.Bi arkadaşım kozyatağı central hospital da fatmagül hanımı önerdi bi dahaki kontroümde oraya gitmeyi düşünüyorum doğum ücretleri de sezeryan doğum herşey dahil 1400 tl sgk anlaşmaları var muayene ücretleride 35 tl.imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…