- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
mrb:) :)henüz cinsiyetimiz belli değillll:)Merhaba annisler...
Benimde belli degil canim ama belli olur olmaz hemen paylasicam haftaya ikili testimiz var oncelikli saglikli cikar umarim cinsiyetide ogreniriz :)mrb:) :)henüz cinsiyetimiz belli değillll:)
inşakkah hayırlısı olsun.ben ikili üçlü test yaptırmaktan vazgeçtm.rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin herkeseBenimde belli degil canim ama belli olur olmaz hemen paylasicam haftaya ikili testimiz var oncelikli saglikli cikar umarim cinsiyetide ogreniriz :)
Merhabalar sana da :) bu sayfanın açılma amacı ne sorabilirmiyim acabaMerhaba annisler...
Merhaba canim hatirlattigin iyi oldu sayfanin amacini hemen konu basligina yaziyorum en usteMerhabalar sana da :) bu sayfanın açılma amacı ne sorabilirmiyim acababen senin diğer sayfani takip ediyorumda bunuda edeyim
Canim oncelikle allah herturlu kotu durumdan bebislerimizi korusun ama yuce rabbim onu bana vermis birde yasama hakki varmis buyuk konusmayim ama tabiki ne cikarsa ciksin aldirmam ama yinede bi saglik sorunu varmi yokmu bilmek istiyorum anne olarak bebegimin ne durumda oldugunu bilmek istiyorum ben duami ederim gerisi allaha kalmis ben butun testleri yaptircam egerki bisey cikarsada allahin takdiri derim cikmazsada icim rahat eder supheyle yasamak daha kotu... tabi yinede herkesin kendi tercihi...inşakkah hayırlısı olsun.ben ikili üçlü test yaptırmaktan vazgeçtm.rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin herkese
Ben farkli bir hastaneye gidiyorum ama cevremde medipola gidenler memnun teyzemde orda yapmisti dogumunu genelde dogum icin tercih ediliyorMedipol e giden varmi ?
Canim genelde prof.lar pek konusmuyor agirdan aliyorlar ve sakin davraniyorlar pek senin duygularina ortak olmuyorlar. O taraflarda bildigim doktor yok hastane tercihleri bolumu var o sayfalarada bak istersenSelam hamişlerrrr, doktorumu hiç sevmiyorumo kadar da meşhur bir Prof ama yok bi daha gitmiyormuş kesin..
Ben seyrantepe tarafında oturuyorum, Dr önerisi olan varsa cok sevinirim..Şişli, sarıyer, Kağıthane filan yakın sayılır...
Sız memnun musunuz, Dr.unuz sorularınızı cevaplıyor mu? Benimki Lafı ağzıma tıkıyorpuuuuuffffff
Normalde girebiliyorlar mi kiz ilk defa duydum ama girmesin bnmki oda stres olur ben bagirdikca tabi istedigimiz gibi normal dogum olursa :)Hayirlisi olsun insallah denizkizi rabbim tum bebekleri korusun:) bende kucukcekmece tarafinda hastaneye gidiyrm.doktorumdan hastaneden memnunum.tek sknti doguma baba giremiyor.bunn icnde hastane doktr degistirirmiyim bilemiyrm.
tabi canm bazı özel hastaneler kabul ediyor normal doğumlarda.bazıları kabul etmiyor.hatta gittiğim hastanede 5ay önce kürtaj olmuştm doğumhanenn olduğu tarafa hasta,anne adayı dışında kmse kabul edilmiyor enfeksiyn riskine karşın sanırım.hatta doğumhanenn büyük kapısından girerken ayakkabılar bile çıkıyor orda bulunan terlikle giriliyor.bende eşimn yanmda olmasını çook istiyordm.eşimde bende isterim ama bunn için hastane değiştirmeyelm dedi.çünkü hastane güzergahı için E5 e girilmiyor acil bişey olsa allah korusun.her açıdan uygun ama sadece eşim giremicek diye üzülüyrm.sen hangi hastaneye gidiyrsnNormalde girebiliyorlar mi kiz ilk defa duydum ama girmesin bnmki oda stres olur ben bagirdikca tabi istedigimiz gibi normal dogum olursa :)
Anladim cnm bnm ablamin dogumuda ozelde oldu ama resim cekmek icin 2 dk sokmadilar bizi hemsire bana verin ben cekeyim dedi dogar dogmaz o ilk anini saolsun cekmeyi becerememisti :) ben calistigim bankayla anlasmali bi hastaneye gidiyorum kadikoy florence nightgale hastanesi ama daha erken die hic dogum sonrasi yatacagim odaya ameliyathaneye felan bakmadim bide bizim yilbasinda anlasma yeniden yapilcakmis bende merakla bekliyorum ins bi terslik cikmazda degisitirmek zorunda kalmam die sonucta doktora alistik hastanede iyi anlasma degisirse sil bastan baska doktor zor olacak :)tabi canm bazı özel hastaneler kabul ediyor normal doğumlarda.bazıları kabul etmiyor.hatta gittiğim hastanede 5ay önce kürtaj olmuştm doğumhanenn olduğu tarafa hasta,anne adayı dışında kmse kabul edilmiyor enfeksiyn riskine karşın sanırım.hatta doğumhanenn büyük kapısından girerken ayakkabılar bile çıkıyor orda bulunan terlikle giriliyor.bende eşimn yanmda olmasını çook istiyordm.eşimde bende isterim ama bunn için hastane değiştirmeyelm dedi.çünkü hastane güzergahı için E5 e girilmiyor acil bişey olsa allah korusun.her açıdan uygun ama sadece eşim giremicek diye üzülüyrm.sen hangi hastaneye gidiyrsn
evet işte bazı hastaneler kabul etmiyor.bende kürtajımı gittiğim hastanede oldum doktorumada çok alıştm.şimdi bu sebeple herşey sil baştan zor geliyor :)inşallah sennde değişmez.Anladim cnm bnm ablamin dogumuda ozelde oldu ama resim cekmek icin 2 dk sokmadilar bizi hemsire bana verin ben cekeyim dedi dogar dogmaz o ilk anini saolsun cekmeyi becerememisti :) ben calistigim bankayla anlasmali bi hastaneye gidiyorum kadikoy florence nightgale hastanesi ama daha erken die hic dogum sonrasi yatacagim odaya ameliyathaneye felan bakmadim bide bizim yilbasinda anlasma yeniden yapilcakmis bende merakla bekliyorum ins bi terslik cikmazda degisitirmek zorunda kalmam die sonucta doktora alistik hastanede iyi anlasma degisirse sil bastan baska doktor zor olacak :)
Insallah canim cok saolevet işte bazı hastaneler kabul etmiyor.bende kürtajımı gittiğim hastanede oldum doktorumada çok alıştm.şimdi bu sebeple herşey sil baştan zor geliyor :)inşallah sennde değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?