Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Avcılar'da anneli oyun grubu kuralım mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

iklimim 13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
7
0
1
37
Kısa sürede cevap gelsin ümidiyle yazıyorum çünkü karar aşamasındayım 2 ay sonra kızım 3 yaşını dolduracak çok ılımlı uyumlu bir çocuk mutlu olması için kreşe yazdirmıstim yarım gün Çünkü ben de ogretmenim ve yarım gün çalışıyorum ama 10 gündür ağlıyor cok uzuluyorum. kreşten alabilirim ama evde de sıkılacak kesin çocuklar annelerine de arkadaşlarına da yakın olsa beraber vakit geçirseler.anneli oyun grubu kuralım mi bu civardaki arkadaşlarla?

merhaba benim kızım da ocak ta 3 yaşına giriyor. ben tam gün çalışıyorum.katılmak isterdim ama .

merhaba benim kızım da ocak ta 3 yaşına giriyor. ben tam gün çalışıyorum.katılmak isterdim ama .
Sizedeee merhaba kizim iki gundur kres konusunda daha iyi.bakalim devam edecek mi boyle.calistiginiza gore krese gidiyor sizin yavrunuzda.yaslarida yakinmis.benim kizim krese devam etsede etmesede haftaici bizede cok uygun gorunmuyor gibi cunku ogleden sonra calisiyorum.baskalarida varmi acaba????

Bi ara o kadar cok istedim ki oyun grubu olsun diye. Avcilar ilginc bir yer.Anneler cocuklar nerede ne yapiyor bilmiyorum. Kizim 18 aylikken oyun grubu bi cafe acildi. Oraya kayit oldu. Maalesef 5 ay sonra talep yetersizliginden kapandi. Su ab 27 aylik bu hafta krese basladi 5 tam gun hersey yolunda cok sukur. Kresi neden tam gun dusunmuyorsunuz ? Inanin cok mutlu oluyorlar. Eger tam gun istemezseniz avcilarda bazi anaokullari yarim gun oyun grubu yapiyor onlari tek tek arayıp ogrenmeniz gerek.

merhaba biz krese basladik zaten yarım gun olmak uzere ,5 saat birakiyoruz 3 gundur iyi gidiyor bakalim .yarım gun calistigim icin Tam gun birakma taraftari degilim.tam gun icin henuz kucuk oldugunu dusunuyorum .tabi benim Boyle bi sansim var maalesef cogu anne Tam gun calisiyor.yarım gun 6 saat ti hatta Ben 5 saate cektim.ama anneli oyun grubununuda haftasonu icin hala dusunebiliriz.

merhaba benim kızıma annem bakıyor.ben tam gün çalışıyorum.yun grubu istiyorum yada kreş en azından yarım gün gitsin istiyorum.evde yalnız oynayacağına en azından yarım günü çocuklarla geçirsin biçok şey öğrenebilir diye düşünüyorum.siz nereye gönderiyorsunuz nasıl biryer.fiyatları nedir bilgi alabilir miyimm sizden.

Gelcen yil anneli oyun grubunu forumlarda gormustum.krese alisamayan yada cesitli sebeplerle gidemeyen cocuklarin anneleri biraraya geliyor kendileri her hafta park,cafe ,ev.....gibi yerler belirleyip cocuklarini bulusturuyorlar.bence guzel bir fikir .benim kizim krese cok hazir olmasin a ragmen baslarda aglayinca ,benden ayrilmak istemeyince ,bide okudugum bazi makale ve yorumlar ..acaba Mutlu degil mi alsam mi almasam mi kresten ikileme dusmustum.anneli oyun grubu fikri daha guzel gelmissti
Tabiki ,benim evime ve kendi Okul guzergahima uygun olarak bu cevreye baktim "cocuk diyari".arkadasimin cocuguna ordaydi onun onerisiyle gittim..temiz gozukuyordu,muduremi deniyor artik bilmiyorumda samimi geldi.yarim gun 550 tl servis ucreti nekadar bilmiyorum servis kullanmiyoruz.ayrica kayit esnasinda 400 tl .buarada benim kizimada annem bakti.saat 5 te egitim bitiyor.6ya kadar ogretmen 7ye kadar nobetci ogretmen kaliyor sanirim Boyle.5 te aliyor babasi.siz nerede oturuyorsunuz.kres alternetifi cok ama design gibi e5diger tarafa gecmek sikinti Benim okulumda firuzkoy tarafinda cunku.

Elbette cocuktan cocuga degisen bir surec. Kimisi cok istekli kimisi cok kaygoli olabiliyor. Ama sunu gozlemledim. Ne kadar gec baslarlarsa o kadar zor oluyor. Benim ucretsiz iznim bitti tam gun calismak zorundayim. Kizim da tam gun diyoruz 8-5 zaman nasil geciyor anlamiyorum. Insallab hepimiz icin guzel günler olur gelecek gunler. Dedigim gibi avcilar bir degisik. Anne cocuk kafesine bile itibar etmediler. Zihniyet yanlis bir veli biz evde de oyun hamuru oynuyoruz buraya niye para vereyim deyip cocugunu aldi gitti :) insallah bulursunuz gonlunuze gore bir yer.

Merhaba hanimlar. biz de Avcılar'da oturuyoruz. oğlum 32 aylık ocakta üç yaşını dolduracak. evde ne kadar oyun oynasak da arkadaş ortamı farklı, yasitlariyla olmasını ben de çok istiyorum. Ben çalışmıyorm ama sırf arkadaş ortamı olsun diye kreş de bakiniyorum yarım gün. fiyatlar nedir bilmiyorum. en azından haftada 2-3 gün bakalım ne olacak. her şey onlar için

Ben de Küçükçekmece deyim benimde oğlum Ocak ayında 3 yaşın da olucak. Ve hala konuşmuyor neler yapıyorum neler konuşmasi için fayda yok parmaklarını sayıyor bazen kapı arkasında gizli ama bizim yanımızda hiç tepki yok özellikle bu sebepten kres çok araştırdım. Maalesef ya 3 yaşını doldurmamış olması ya tuvaletini söylememiş olması sorun oldu yada fiyatlar beni aştı şuan çalışmıyorum. Çalışsam ayda 800 tl acımam veririm ama haftanın 5 günü yarım gün 600 tl yada 3 yarım gün 500 tl böyle fiyatlar geldi ve devamlılık gerektiren birşey ver geri al çocuk psikoloji si için daha kötü olduğu için bende veremedim ama fiyatlar böyle

Merhaba, 25 Eylul 2014 dogumlu oglum var. Okula gondermeyi dusundum ancak doktorumuz seneye diyince askiya aldik. Evde vakit gecirmek oldukca zorlasiyor. Anadolu yakasinda Bahcesehirde Yesilkoyde cocuklar icin bircok oyun alani var fakat Avcilarda oyle bir yer bulamadim. En yakin nerde ne var buradan ben de takipteyim. Çalışmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…