Kına Gecesi istanbul avr.yakası kına için uygun mekan yardımm

xsxadu

Şadu & Hayati
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
258
1
296
41
İstanbul
kızlar kına için avrupa yakasında uygun bi mekan arıyorum çay bahcesi filan olabilir ...50-60 kişi filan olak ortalama yardımınızı bekliyorum bilen varsa turkbayragi

Maçka küçük çiftlik cafe.geçen hafta kına gecemi orada yaptım,çok güzel oldu..açık hava,temiz ve kaliteli bir mekan.Herkes çok memnun kaldı,tavsiye ederim.

Maçka küçük çiftlik cafe.geçen hafta kına gecemi orada yaptım,çok güzel oldu..açık hava,temiz ve kaliteli bir mekan.Herkes çok memnun kaldı,tavsiye ederim.

canm netten gördüm çok güzel bir yer..acaba ne şartlarla kaça kiraladığını öğrenebilirmiyim? bütçem kısıtlı olduğu için eğer ucuk bişeyse hiç boşuna heves etmim dyecektim bilmiyorumkismile

Şadu merhaba canım,
1 gece kapatmak için biz 1500 tl ödedik,kişi sayısı önemli değil,100 kişi kapasiteleri var.İkramlar fiyata dahil değil,biz yiyecek,içecek vs.herşeyi kendimiz götürdük..Cafenin sahibi bayan çok misafirperver,hoşgörülü iyi bir işletmeci,fiyat için yüzyüze görüşmeni tavsiye ederim.Hayırlısı olsun canım inşallah sen de memnun kalırsın.

Şadu merhaba canım,
1 gece kapatmak için biz 1500 tl ödedik,kişi sayısı önemli değil,100 kişi kapasiteleri var.İkramlar fiyata dahil değil,biz yiyecek,içecek vs.herşeyi kendimiz götürdük..Cafenin sahibi bayan çok misafirperver,hoşgörülü iyi bir işletmeci,fiyat için yüzyüze görüşmeni tavsiye ederim.Hayırlısı olsun canım inşallah sen de memnun kalırsın.

senin ismin dilekmi?hihoyyyt

Back
X