özelden yazamıyorum daha. kusura bakma.dediğim yer bir organizasyon yeri özel bir villa değil. bence senin isteklerine uygun bir değerlendir bence .nisan organizsyon.
ok bi gidip bakıyım ozaman.internetten araştırdım dediğin yeri, nisan organizasyon evi diye geçiyor.fiyat olarak ne verdiler hatırlıyormusun cnm
canım hatırladığım kadarıyla 800 e kadar indiler. Ama bu taraflarda bulabileceğin güzel ve uygun bir yerlerden biri.
kızlar valla çok şey istiyorsunuz :)))))
ama ben edindiğim deneyimlerden size yardıma hazırım. çünkü çok iyi anlıyorum sizi..bende aynı durumdaydım ama bişi söylemek isterim ayarlayana kadar herşey çok süper istiyorsun ama ayarladıktan sonra oh bu da bitti diyorsun yani çok ince eleyip sık dokumayın.
disko fikrine katılıyorum ama bizim buralarda o biraz zor gibi gözüküyor. nisan parti evinin bahçesi falan güzel istersen bir bak derim yine
bu arada taksimde arayan arkadaş için araştırdığım birkaç öneri var:
1-IN THE VAN
2-UPSİDE BEBEK
aynı önerilerim senin içinde geçerli sevimli arkadaşım tatlıcady
Merhaba
Ben bahçelievlerde Garden'da (medicana yanında) yapıcam kına'yı..çarşamba günü akşam olacak 7-12 arası, çerez, içeçek, müzik, fotograf (sonra cd de verilecek) ve video çekimi dahil - hepsine 600 verdik.. belki faydalı olur sizler için :)
garden dediğin yer canım nerede tam olarak bilgi verirmisinkızlar bende kına gecem için garden ı tuttum çarşamba olucak benimde mekan+djmüzik+video 500 tl bilgilerinize :78:
Kına gecelerinizi geleneksel bir ambiyans,geleneksel yiyecekler ve muhteşem haliç manzarasını izleyerek yapmak ister misiniz?
Doyasıya eğlence sizleri bekliyor.
Kızlar selam,
acaba belediyenin sosyal tesislerinde kına gecesi yapan var mı? Deneyim paylaşabilir mi??
Helin hanım,bende çıldırmış bir şekilde avcılarda kına mekanı arıyorum. Açık alan olsun istiyorum bu yüzden terası olan sahildeki cafelere baktım ama organizasyon yapmıyorlar. Düğün salonu da ben istemiyorum. Villa Tuana dışında önerebileceğiniz yerler varmı acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?