istanbul avrupa yakasında önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı?

SedaVeRecep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
443
2
96
40
İstanbul
kızlar önümüzdeki ay mikroenjeksiyona başlıycaz. iyi sonuç aldığınız tüp bebek merkezi var mı? çok kararsızım araştırıyoruz şu anda çok zor bi seçim Allah yardımcımız olsun..

seda cım öncelikle nerde başlarsan başla inşallah tedavin hayırlı olur ve iyi sonuç alırsın

canım ben BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARC DA TÜPBEBEK yaptırdım ve ilk denememde tuttu şu anda 5+6 günlük hamileyim prof.dr kadir savan --dr.latif küpelioğlu---dr.serkan oral üçüde birbirinden değerli ve mesleğinin hakkını veren doktorlar

tekrar hayırlı olsunn.........

sağol canım bahçelievler bana çok yakın hatta evlenmeden önce orada oturuyordum annem orda yani orayı biliyorum bende jfk da aşılama yaptırdım ama olmadı mikroyu deniycez hayırlısı bakalım kaça yaptırdın ilaçlar hariç ve ilaçlar dahil toplam fiyatı ne?

seda cım bende bahçelievlerde doğdum büyüdüm ailem orda ben iş ve evlilik nedeniyle izmit te bulunuyorum tanıştığımıza memnun oldum bu arada .......

canım ben rapor çıkarttırdım hastaneye ödediğimiz fiyat 2250 ytl ilaçlarında %20 sini ödedim 500 ytl yalnız yumurtalarım çok şüküür tedaviye çabuk yanıt verdi ve 3 kutu iğnem kalmıştı birinide burdan bi arkadaşa yolladım haa bu arada normal hastane tüpbebek fiyatı 3250 ytl ve 3 aşamada ödeme kolaylığı sağlıyorlar

ya bu iş şans ve kısmet işi.ben daha önce 2 farklı yerde tüp bebek denemesi yaşadım.2 side dünyaca tanınmış dr lar ve hastaneler.ama olmadı.ve 2 side avrupa yakasında.yani herkesin oluyor benim de olur diyorsun maalesef olmuyor.Allah yardımcın olsun...çok zor bir karar..fakat çok iyi tanınmamış ve bu konuda yeni adım atan hastaneler daha titiz davranıp özeniyorlar diye duydum.sakın reklamlara aldanma.ben prf.kimliğine takıldım maalesef...

fiyat iyiymiş ben yarın arayım o zaman orayı veya ben gidip görüşeyim.. inşallah hayırlısı olsun çok zor bişey banada aşılama raporu çıkarıldı bu ay gonal f filan aldım elimde var progestron jel hap hepsi var ilaçlarım var sadece mikroya karar veremedik nerede olucagına amerikan hastanesine takıldım ama bilmiyorum hemen hemen bütün hastanelerle görüştük eşimde türkiye hastanesine takıldı bilmiyorum artık medical parkı aramıştım nakitte indirim filan yaparız demişti bayan dr tercih etmek istiyorum inşallah vardır..

hayırlısı olsun canım JANE hanım var dr çok iyidir oda zaten ekip bunlar dosyalarımıza ve tedavi şeklimize beraber karar veriyorlr ben ve giden bi çok arkadaşım çok memnun kaldılar inş sende memnun kalırsın

canımcım bende okmeydanında Memorial Hastanesine gitmiştim. Başkanı Semra Kahraman çok iyi bir ekip. tavsiye ederim. Ben eskişehirliyim. benden sonra eskişehir den 5 aile gitmişti. 4 ünün de tuttu çok şükür . benimde bir kızım var. Allah sizede nasip etsin inşallah.

sağol tşk ederim canım memorial bana 5dk :) çok yakınım orayı düşündüm ama ilk izlenim olarak sanki hasta olarak değilde dolar olarak görüyorlar gibi hissettim ama bilmiyorum çok zor bi karar..

Seda♥Recep;2454714 .!.:
sağol tşk ederim canım memorial bana 5dk :) çok yakınım orayı düşündüm ama ilk izlenim olarak sanki hasta olarak değilde dolar olarak görüyorlar gibi hissettim ama bilmiyorum çok zor bi karar..

bence istatistiklerini isteyin.dr lar hakkında araştırma yapın...

Seda♥Recep;2453737 .!.:
kızlar önümüzdeki ay mikroenjeksiyona başlıycaz. iyi sonuç aldığınız tüp bebek merkezi var mı? çok kararsızım araştırıyoruz şu anda çok zor bi seçim Allah yardımcımız olsun..

canım ben sana kendi yaptığımı söyleyebilirim ben bir sigorta şirketinden benim için jinemed hastanesinden randavu almasını istedim o randavu ücretsiz oluyor seni muayene ediyor eğer tüp bebeği orada yaptımaya karar verirsen sigorta şirketinden tüp bebek sigortası yaptırıyorsun ve eğer tutarsa hamilelik ve doğum masraflarınıda sigorta karşılıyor.yok kakul etmezsen çıkıp gidiyorsun herhangibi bir ücret ödemene gerek yok eğer düşünürsen sigorta şirketinin numarasını verebilirim bu arada jinemed beşiktaş da ve dkurucu doktor teksen çamlıbel.ben bu ay kısa protokol deniyorum ve muameleden memnunum tabiki senin içine sinmesi önemli ama bence bir denea.s.

süper bişiy bu ya tekzen beyi biliyorum onun hastanesi daha öncede yeşilköyde international daydı çevremde ona yaptıran var sigorta olayı güzel bana sigorta şirketinin nosunu verirsen çok iyi olur..

Seda♥Recep;2459299 .!.:
süper bişiy bu ya tekzen beyi biliyorum onun hastanesi daha öncede yeşilköyde international daydı çevremde ona yaptıran var sigorta olayı güzel bana sigorta şirketinin nosunu verirsen çok iyi olur..

tabiki canım ama no yu unuttum sigorta şirketi demir hayat internetten bulabilirsin orda ercal beyle görüş benim adım pelin adımı söylersen sana daha yardımcı olur eğer problem yaşarsan beni ara biz aynı trenin yolcularıyız birbirimize yardımcı olmazsak kimse olmuyor inşallah bu bir vesile olur kavuşuruz meleklerimize öpüyorum kendine iyi bak pelin:0544 643 21 33a.s.

Kizlar Dün Yumurtalarim Toplandi şimdi Biraz Ağrim Var Ama Burayi Okumadan Da Olmuyor ::ç) Deneyimli Arkadaşlarin Görüşlerini Okumak Iyi Geliyor

merhaba bende ozel g.o.pasa hastanesı tup bebek merkezınde oluyorum tedavımı.dr um ve ekıp cok ılgılıler dr um huseyın bey ...ılk muayene ucretsız.denemekte fayda olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…