- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi SedaVeRecep
-
bende cok ıyı bır hastanede aşılama yaptırdım sözde doktorumda profesormus gorduk nekadar profesor oldugunu bence bu iş profesorlukle felan olmuyor tamamen sans ve kısmet işi aşılamam tutmadı ve nerdeyse iç kanama gecırıyodum yumurtalıklarımın heryerını kıstler sarmıs ve hala duzelemedım bazı yerler sırf para tuzagı ınsanları kandırmaktan baska bısey yaptıkları yok bence ıyıce arastırıp yaptırmak lazım
canım çok geçmiş olsun inşallah bu duruma sessiz kalmamışsındır biz onlara canımızı teslim ediyoruz yanlış yaptıklarında mutlaka onları gerekli mercilere şikayet etmeliyiz yoksa aynı şey başka birimizin başına gelecektir aslında yapmamız gereken bu gibi durumlarda birleşip ne yapılması gerekiyorsa beraber yapmamız bu yüzden bunun gibi siteler var dr hatası olduğundan emin isen lütfen burada onları deşifre et.tekrar geçmiş olsun
Seda♥Recep;2461671 .!.:esracım canım konuşmuştuk seninle azcık kanaman olmuştu dr gitmiştin yerleşme kanaması olur diye ümitlendirmişti di mi Allahından bulsun çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Seda♥Recep;2462647 .!.:esra sen şu an hangi dr a gidiyorsun memnunmusun? kist olduğu nasıl anlaşıldı?
seda cım öncelikle nerde başlarsan başla inşallah tedavin hayırlı olur ve iyi sonuç alırsın
canım ben BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARC DA TÜPBEBEK yaptırdım ve ilk denememde tuttu şu anda 5+6 günlük hamileyim prof.dr kadir savan --dr.latif küpelioğlu---dr.serkan oral üçüde birbirinden değerli ve mesleğinin hakkını veren doktorlar
tekrar hayırlı olsunn.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?