istanbul avrupa yakasında önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı?

derya hakan
bide kayın validem işten çık yatarak bakalım seni diyo.benim işten şu anda çıkmam imkansız.sen çalışıyomuydun.

neler yaptın transfer sonrası yazarmısın....

CANIM ÖNCELİKLE TEDAVİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN BİZE UĞURLU GELDİ DİLERİM SENDE İLK DENEMENDE POZİTİF SONUÇ ALIRSIN BURAYI SEÇMEKLEDE NEKADAR DOĞRU KARAR ALDIĞINI GÖRECEKSİN BENİM HASTANE VE EKİP ÇOK İÇİME SİNMİŞTİ SONUÇDA POZİTİF OLUNCA TABİKİ MEMNUN KALDIK AMA ŞU VAR Kİ BUGÜN NEDEN BURAYI TERCİH ETTİĞİMİ ÇOK İYİ ANLADIM İNSAN KIYMETİ BİLEN İŞLERİNİN KUTSALLIĞINA İNANMIŞ KİŞİLERİN OLUŞTURDUĞU BİR EKİP

NERDEN Mİ VARDIM BU KANIYA: TESTİN SONUCUNU ALDIĞIM GÜN DR UMU ARAYIP BİLDİRDİM VE GERÇEKTEN SEVİNDİĞİ SES TONUNDAN ANLAŞILIYORDU ÇOK SAMİMİYDİ Kİ KONTROLLERDEDE AYNI SAMİMİYETİ VE SICAKLIĞI GÖSTERMİŞLERDİ EKİP OLARAK ........VE BENİ 15 GÜN SONRA İLK KONTROL İÇİN ÇAĞIRMIŞTI İLK KONTROLÜMÜZ 5 NİSAN DA OLACAKTI FAKAT BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI GİDEMİK VE AYIN 11 NE ERTELEMEK ZORUNDA KALDIK VE BUGÜN HASTANEDEN BENİ ARAYIP İLK KONTROLÜNÜZE GELMEDİNİZ Bİ SORUN MU VAR DÜŞÜKMÜ OLDU YOKSA DİYE ARADILAR GERÇEKTEN ÇOK MEMNUN KALDIM HASTASININ TAKİBİNİ ÇOK GÜZEL YAPIYOR HAA BURDA DİYEBİLİRSİN HASTANENİN MÜŞTERİSİ EKİLMESİN DOĞUMA KADAR BİZİ TERCİH ETSİN FALAN AMA SONUÇTA BEN ŞEH
R DIŞINDAN GİDİYORUM SOSYAL GÜVENCEMİN DIŞINDA ÖZEL SİGORTAMDA VAR YANİ BENDEN BEŞ KURUŞ ÇIKARLARI YOK GEBELİK SÜRESİNCE VE DOĞUMDA PARA İÇİN ARAMADILAR YANİ DEMEK İSTEDİĞİM BU.............

UZUN OLDU BİRAZ KUSURA BAKMA KAFANI ŞİŞİRDİM AMA ANLATMAK GEREĞİ DUYDUM AKLINDA ŞÜPHELER KALMASIN DİYEE..........

ŞİMDİ GELELİM SORULARINA:

BENİM DR UM SERKAN ORAL DI AMA TRANSFERİMİ VE SANIRIM İKİ KONTROLÜMÜ DE LATİF BEY YAPTI ÇOK SAMİMİ İŞİNİN EHLİ BİR DR MEMNUN KALACAĞINDAN EMİNİM AKLINDAKİ HERŞEYİ RAHATLIKLA SORABİLİRSİN KONUŞMAYI ÇOK SEVER

GENELDE OPU İŞLEMİNİ SERKAN BEY VE JANE HANIM YAPIYOR AMA TRANSFERLERİ GENELDE LATİF BEY YAPAR DUA ETTE PAZAR GÜNÜNE GELSİN TRANSFER İŞLEMİN KESİN LATİF BEY YAPAR :))

BEN SSK LIYIM DAHA ÖNCE GİTTİĞİM ÖZEL DR UM GATA PROF. OALRAK ÇALIŞIYOR
DEVLET SSK BAĞ-KUR VE EMEKLİ SANDIĞI MENSUPLARINA TEMMUZ AYINA KADAR 3 TÜPBEBEK DENEMESİ TEMMUZ SONRASINDA 2 TÜPBEBEK DENEMESİ ŞANS TANIDI BİZDE ONDAN YARALANDIK

GİTTİĞİN DR UN NEREDE GÖRAV YAPIYOR ?

EĞER DEVLET HASTANELERİ VEYA ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE ÇALIŞYORSA O SANA İLAÇ TEDAVİSİ VE AŞILAMALARDAN SONUÇ ALINAMAMIŞTIR TÜPBEBEK YAPILMASI UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR DİYE RAPOR DÜZENLEYİP 3 UZMAN DR UN İMZASININ OLDUĞU BİR RAPOR HAZIRLAYACAK VE SOSYAL GÜVENCENDEN YARARLANACAKSIN .

EĞER DR ÖZELDE İSE AŞILAMA VEYA İLAÇ TEDAVİSİ SONUÇLARINDA GEBELİK OLUŞMAMIŞTIR DİYE YAZI YAZMASI VE SENİN BU YAZI İLE DEVLET VEYA ÜNİV HASTANELERİNE GİDİP KENDİN UĞRAŞARAK ALMAN GEREKİYOR..................

EVET GÜZELİM BENDE ÇALIŞIYORUM AMA SENELİK İZNİMİ KULLANDIM SÜREKLİ İZİN ALIP GİTMEK OLMAYACAKTI ÇÜNKÜ ŞEHİRDIŞINDAN GELDİĞİMİZ İÇİN BÜTÜN GÜNÜMÜ AYIRMAK ZORUNDA KALIYORDUM TRANSFER SONRASI 48 SAAT ÇOK ÖNEMLİ BEN 3 GÜN YATTIM MECBUR OLMADIKÇA KALKMADIM AMA DAHA SONRASINDA KISA MESAFELİ YÜRÜYÜŞLERDE YAPTIM YEMEK YAPMAK İÇİN MUTFAĞADA GİRDİM YANİ HAYATIMI PEK FAZLA KISITLAMADIM HAA BU ARADA HİÇ YATMADAN İŞİNİN BAŞINA DÖNEN ARKADAŞLARIMIZDA VAR TABİİ İŞİN SENİ YORMAYACAK BEDEN GÜCÜ GEREKTİRMİYORSA MASA BAŞINDA ÇALIŞIYORSAN ÇALIŞMANDA Bİ SAKINCA YOKTUR ZATEN DR LARDA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORLAR YALNIZCA ALABİLİYORSAN 5 GÜNLÜK Bİ İZİN AL YETERLİ GELİR SANIYORUM

BİRDE BU DÖNEMDE BEDENİNİ YORMA İŞ FALAN YPMA BIRAK DAĞINIK KALSINN

İNŞALLAH SORUNSUZ BİR DÖNEM GEÇİRİİRSN TEDAVİN TEKRAR HAYIRLI OLSUNN

OOOOOOOOOFFFFFFFFFFFF BU NEKADAR UZUN OMUŞ YAA ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN VALLA YAŞADIKLARIMI KISA ANLATMIŞ HALİMM BUUlülülülülülü

deryahakan ne güzel uzun uzun yazmışsın bende forumda 1 haftadan beri iyi bir hastane araştırıyordum. Bahçelievler bana da çok yakın. Kesinlikle söylediklerini değerlendireceğim. Gerçi benim henüz ilk muayenem olacak henüz bir sorun var mı yok mu bilmiyorum ama yine de gitmişken iyi bir yere gitmeyi istiyorum..

slm arkadaşım ; ilk muayene için gideceksin sanırım kadın doğum bölümündeki dr ları tanımıyorum benim bahsettiğim dr lar tüpbebek merkezindeki ler ben çok memnun kaldım.ama jinekologlarını bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla dr suat bey ve seçil hanım çok iyilermiş sana ancak böle yardımcı olabilirim geçmiş olsun sevgiyle kall...........

canım yaaa sağol.
benim şimdilik sorunum işe başlayalı daha 1 hafta oldu.nasıl izin alacağım diye düşünüyorum bide tüp bebek için pat diye acilen karar aldık.bide ben özelde 1 aşılama yaptırdım.ordan rapor almadan direk tüp bebek yaptırmaya gitsem ssk dan yararlanamazmıyım.
ordakiler telde bana ssk falan demeden 2.500-3.000 ytl dediler ama bilmiyorum.bende duaediyorum inş.cuma olurda 3 gün yatarım diye düşünüyorum.daha iş yeriyle bile konuşmadım.bide ilk gittiğinde hemen alttan muayene yapıyolarmı....

ewt canım tabiki vajinal muayene yapılıyor.benden istenen belgeleri altta sıralıyorum git bi görüş istersen direk IVF tüpbebek hattınıda verebilirim 0212 484 18 84 dirak hat

rapor için istenilen belgeler

öncelikle tüm kan tetkikleri yapılmış olacak

1--sağlık karnesinin ön yüz fotokopisi
2--eşlerin nüfus cüzdanı vukuatlı örneği (nüfus müd.den alınacak)
3--3 adet resim
4--evlilik cüzdanı ön yüz fotokopisi
5--çalıştığınıza dair sevk yada bodro

hastaneden istenen belgeler

1--devlet veya üniv . hastanelerinden aslı gibidir onaylanmış rapor
2--eşlerin nüfüs cüzdanınörneği
3--eşlerin 1 er adet vesikalık resimleri
4--evlilik cüzdanı ön yüz fotokopisi
5--sağlık karnesi ön yüz fotokopisi
6--yapılan kan tetkikleri ve eşine ait spermiyogram testi yoksa hastanede yapılıyor 100 ytl fiyat ama dışarda da ha uygun yaptırabilirsin

arkadaşlar bende türkiye hastanesine karar verdim doktorum nihal çakır bence iyi amerikada filan çalışmış bakalım ne olucak rapor çıkarız normal fiyatı 2500 ytl rapor çıkarırsak 1250 ytl ilaçlarıda yazıyorlar bir kımını ödüycez fiyatı çok iyi inşallah sonucuda iyi olur..

Seda♥Recep;2453737 .!.:
kızlar önümüzdeki ay mikroenjeksiyona başlıycaz. iyi sonuç aldığınız tüp bebek merkezi var mı? çok kararsızım araştırıyoruz şu anda çok zor bi seçim Allah yardımcımız olsun..

Canım yaa öncelikle sana bu uzun yolda sabır ve bol umut diliyorum,bende medical park fatihte 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm,maalesef sonuçlar hep negatifti,doktor tabiki çok önemli ama kısmet denilen şeyin de önüne geçilmiyor,en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah...a.s.

sağol canım tşk ederim.. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun gelir bebişlerimiz gelsinnn artık daha fazla bekletmeden...

meraba arkadaşım ben bir kere denedim üsküdar eurofertil de çok memnun kaldım tuttu ve düştü 2. denememi yapacagım gene aynı yerde

mrb.sedacım bnde ılk denememi süleymaniyede yaptrdım dıgerlınıde medıcanda yaptırdım ama sonuc negatıf ılkı dıs gebelık dıgerlerı tutmadı ama kısmet senn inşllh hayrlısı olur bn şimdi 3 ay sonra tekrar denıycem bnde araştırıyorum ben amerıcan hastanesnı dusunuyorum orda bülent bey var tup bebek uzmanı allah herkese nasıp edr inşllha.s

Seda♥Recep;2454293 .!.:
aman iyi söylemeyinnnnnnn

canım ben özel doktorum aracılığıylla yaptım benim doktorum AYKUT COŞKUN bütün testleri kontrolleri kendi muane hanesinde yapıyor mikro enjeksiyonu ise anlaşmalı olduğu ferticenterde kendi yapıyor

ben bi doktor arkadaşımın tavsiyesiyle doktorumu buldum işinde tam bi profor-syonel işin en güzel yanı kendiside tüp bebekle bebiş sahibi olduğundan seni sörmüyor ve acaip ilgileniyor ben ilk denememde hamile kaldım darısdı sizlerin başına istersen telefonunu sana verebilirim

merhaba ben de aranıza yeni katıldım .Ben de medical parkda 2.tedavime başlıcam.Merke z ve ekip çok güven veriyor Allahın izniyle olacak inşallah

Derya senin sorunun neydi tedavi sürecin nasıl geçti transferden sonra neler yaptın .Biraz TEDAVİN VE LATİF BEYle ilgili bilgi verir misin

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın ben çok memnun kaldım şimdi kontrollerimede oraya gidiyorum benim sorunum bi çok kadının baş belası PCO idi ve PROLAKTİN hormonu çok yüksekken PROGESTAN oldukça düşüktü 1 haftalık bir iğne tedavisi ile yumurtalarım uyarıldı 25 adet yumurta toplandı ama sadece 5 tanesi döllendi onun da 3 tane sini yerleştirdiler ve rabbime şükürler olsun şimdi 8+4 günlük hamileyim

iğne dozunu vücut kitle endeksine göre ayarlıyorlar ve günlük dozu sana söylüyorlar şu dozda yapacaksın diye , sonrasında zaten 2-3 günde bir folikülmetrene bakılıyor yumurtaların durumuna göre ikinci bir iğne daha var ona başlatıyorlar benim yumurtlama tedavim 1 hafta sürdü sonrasında serkan oral opu işlemini yaptı 3 gün sonra transfer için çağırdılar ve latif bey yerleştirdi konuşarak oldu valla işlem ultrasyondan da gösterdiler bebeklerimi yerleştiriken çok şeker çok anlayışlılar ekip olarak zaten ekip oldukları için latif bey boşsa o giriyor çok doluysa serkan bey veya jane hanım bakıyorlar
zaten ilaç dozunu opu ve transfer gününüde hep beraber kararlaştırıyorlar ynai tam bir ekip inşallah memnun kalırsın hayırlısı olsun

teşekkür ederim

inşallah transferimi latif bey yapar zaten onun için oraya gittim.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

en kısa zamanda bizlere de nasip etsin bu mutluluğu

tedavim mayısta başlayacak

aşama aşama yazar paylaşırım burda sizlerle

sana da sorularım olur bol bol tecrübeli bir anne adayı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…