- Konu Sahibi SedaVeRecep
-
deryahakan ne güzel uzun uzun yazmışsın bende forumda 1 haftadan beri iyi bir hastane araştırıyordum. Bahçelievler bana da çok yakın. Kesinlikle söylediklerini değerlendireceğim. Gerçi benim henüz ilk muayenem olacak henüz bir sorun var mı yok mu bilmiyorum ama yine de gitmişken iyi bir yere gitmeyi istiyorum..
canım yaaa sağol.
benim şimdilik sorunum işe başlayalı daha 1 hafta oldu.nasıl izin alacağım diye düşünüyorum bide tüp bebek için pat diye acilen karar aldık.bide ben özelde 1 aşılama yaptırdım.ordan rapor almadan direk tüp bebek yaptırmaya gitsem ssk dan yararlanamazmıyım.
ordakiler telde bana ssk falan demeden 2.500-3.000 ytl dediler ama bilmiyorum.bende duaediyorum inş.cuma olurda 3 gün yatarım diye düşünüyorum.daha iş yeriyle bile konuşmadım.bide ilk gittiğinde hemen alttan muayene yapıyolarmı....
Seda♥Recep;2453737 .!.:kızlar önümüzdeki ay mikroenjeksiyona başlıycaz. iyi sonuç aldığınız tüp bebek merkezi var mı? çok kararsızım araştırıyoruz şu anda çok zor bi seçim Allah yardımcımız olsun..
Seda♥Recep;2454293 .!.:aman iyi söylemeyinnnnnnn
seda cım öncelikle nerde başlarsan başla inşallah tedavin hayırlı olur ve iyi sonuç alırsın
canım ben BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARC DA TÜPBEBEK yaptırdım ve ilk denememde tuttu şu anda 5+6 günlük hamileyim prof.dr kadir savan --dr.latif küpelioğlu---dr.serkan oral üçüde birbirinden değerli ve mesleğinin hakkını veren doktorlar
tekrar hayırlı olsunn.........
merhaba ben de aranıza yeni katıldım .Ben de medical parkda 2.tedavime başlıcam.Merke z ve ekip çok güven veriyor Allahın izniyle olacak inşallah
Derya senin sorunun neydi tedavi sürecin nasıl geçti transferden sonra neler yaptın .Biraz TEDAVİN VE LATİF BEYle ilgili bilgi verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?