İstanbul Avrupa Yakasındaki en iyi kadın doğumcular kimler?

Özellikle medicana hastanesine gidenler ya da orda doğum yapanlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum. Teşekkürler.

bahçelievler medicanaya gidiyorum ben, dr düzgün korkmaz. çok iyi bir doktor, kendinden emin ve sakin.bazı doktorlar hamilelik bir hastalıkmış gibi çok kasıyor hamilesin şunu yapma bunu yapma, çok yeme kilo alma falan :) düzgün bey bu konulardaki yaklaşımı daha rahatlatıcı. herşeyin kontrolünü yapıyor ama kendini baskı altında hissetmiyorsun. henüz doğum yapmadım, normal doğum düşünüyorum bir poblem olmazsa zaten çok az kaldı. doğum konusunda da kararı hastaya bırakıyor tabi bir problem yoksa ve sezeryan zorunlu değilse..

Ben Avcılar Medicana'ya gidiyorum. Dr.Özgür Tetikcan'ı kesinlikle tavsiye ederim. Bence harika bir doktor.
Aynı hastanede Dr.Onur Başeğmez de çok iyi bir doktor. Hatta haftaya 80km. uzağa taşınıyorum ama yine de doktorumu da hastanemi de değiştirmeyi düşünmüyorum. 80 km. öteden yine Özgür hanım için gidip geleceğim...

merhaba, doktor Osman Özyurt var , şişili camii nin karşıısında muayenehanesi, riskli gebeliklerde olduğu kadar, normal şartlardada kendinizi güvende hissedeceğiniz işinde uzman .. kuzenim, 5 ay önce ablam ve uzaktanda olsa bi kaç akrabam, şimdide ben osman bey e gidiyorum. tavsiye ederim.

bahçelievler hizmet hastanesi sait beyden çok memnunum ben de....tavsiye üzerine gitmiştim zaten..

Ben doğumu epidural normal doğum olarak planlıyorum. Anestezi konusunda Nezih Berksoy'un çok iyi olduğunu duydum. Kendisi Türkiye hastanesinde çalışıyor. Yanlız bu hastanenin kadın doğumcularının çoğu hakkında olumsuz yorumlar da okudum. Sadece doktorlardan Ayşe Duman hakkında olumsuz yorum görmedim. Ayşe Duman ve bu hastanenin diğer kadın doğumcuları hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen bu hastanede muayene olan ve de özellikle epudural normal doğum yapanlar fikirlerinizi bekliyorum. Paylaşırsanız çok memnun olurum, tekrar teşekkürler..

Bende Medicana da Düzgün Bey'e gidenlerden biriyim.Oldukça da memnun olduğumu söyleyebilirim.
Arkadaşımda geçen yıl Türkiye Hastanesinde Mehtap Hanıma gidiyordu ve doğumunu da o gerçekleştirdi.
Genel olarak Mehtap Hanımla ilgili olumlu şeylerden bahsetti.
Bende geçen yıl gebelik planlaması nedeniyle evime yakın olduğu için Türkiye Hastanesine Ayşe Hanıma 1 defa muayene oldum.Genel anlamda hastaneden ve dr.dan memnun kalmadım.Ayşe Hanım da hamilelik boyunca istediğiniz ölçüde yakınlık ve samimiyet göreceğinizi düşünmüyorum.Sert ve soğuk bir yapısı var.
Ben hastanede muayene sırasında beklerken 2-3 hamile bayan dr.ların ve hastanenin hakkında olumsuz konuşuyorlardı.
Olumsuz konuşup hala da muayene sıralarını beklemelerine de bir anlam verememiştim.

Cevaplar için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ancak ben o kadar kararsız kaldım ki. Bir doktor da tam karar kılıyorum. Sonra internette biraz araştırınca hakkında olumsuz yorumlar okuyor ve korkuyorum.Ne yapacağım cidden bilemiyorum.Çok kişinin iyi dediği bir doktor hakkında bazen bir kaç kişi çok olumsuz şeyler de yazabiliyor. Doğuma yaklaştıkça iyice kararsız kaldım. Biraz daha araştırmak da fayda var sanırım.

her doktor hakkında iyi yada kötü yazılar oluyor.. mesela ben avcılar hospital lale hanıma gıdıyordum cok konuskan olmasada bence cok iyi bir doktordu ama coğu kişi memnuniyetsizliğini belirtmiş bende şaşırdım.. bu iş birazda frekans işi.. doktorla teması sağlayamadığınızda iyi değilmiş ilgilenmemiş gibi gelebiliyor.. doktorumun hastaneyi bırakması üzerine bende doktor arayışı içindeyim ...

Merhaba. Türkiye Hastanesinde doğum yapan ve orda muayene olanlar varsa, sigortalılar için Normal doğum ve sezeryan bir de muayene ücretleri ne kadar acaba? Ayrıca randevuyu kendi seçtiğimiz doktordan telefonla alabilir miyiz? Ne kadar süre sonrasına randevu veriyorlar? Biraz fazla soru sordum. Ama inanın bu bilgilere ihtiyacım var.

op. dr. akın varlık diyorum başka da bişi demiyorum.
yıldızz bilge tabya hastahanesi başhekim yardımcısı ve süper bir doktor.
benim doğumumu o yaptırdı sabahtan akşama kadar normalistiyorum diye uğraştı olmayınca sezeryan oldum. estetik dikiş yapmış.. hastahane belki yetersiz (lüks isteyenler için) ama doktorumu tavsiye ederim.. ben de çok kararsız kalmış çok araştırmıştım. gidin tanışın. zaten hastasının fazlalığından belli ediyor kendini.. randevu almanızı da tavsiye ederim.
hepinize hayırlı dğumlar..
inşallah doğum sonrasında da memnun kalacağınız bi doktor bulursunuz.

medicana avcılar da f.onur başeğmez harika bir doktordur 3 yıldır gidiyorum doğumumuda onunla yapıcam inşallah onur beyden sonra bütün doktorlar ilgilenmiyormuş gibi geliyor kesinlikle tavsiye ediyorum....

Peki Türkiye hastenesi ve medicanadaki muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

medicanada muayene 27 tl bu avcılar hastanesi için geçerli sgk lı normal doğum 1 gece yatış dahil 500,00 tl sezeryan 2 gece yatış dahil 800,00 tl canım

dscopur cevabın için teşekkürler. Peki Türkiye hastanesindeki muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Ayrıca doktor ayşe dumanının özel kliniğine giden varsa muayene ücretleri hakkında bilgi verebilir mi? Teşekkürler

Arkadaşlar, Türkiye hastanesinde muayene olan ve doğum yapan kimse yok mu? Son ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

türkiye hastanesi nerde kızlar bende epidurall istiyorum ücreti nedir ssk lıya

ya ben topkapı civarında oturuyorum zor olmaz gidip gelmem ama ücretleri önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…