Arkadaşlar türkiye hastanesindeki muayene ücretleri hakkında bilgisi olan yok mu?
Ben Avcılar Medicana'ya gidiyorum. Dr.Özgür Tetikcan'ı kesinlikle tavsiye ederim. Bence harika bir doktor.
Aynı hastanede Dr.Onur Başeğmez de çok iyi bir doktor. Hatta haftaya 80km. uzağa taşınıyorum ama yine de doktorumu da hastanemi de değiştirmeyi düşünmüyorum. 80 km. öteden yine Özgür hanım için gidip geleceğim...
merhaba. ben mayıs ayında Türkiye hastanesinde düşük sonrası kürtaj oldum. Onun öncesinde de muayeneye oraya gidiyordum, ssk farkı ödeyerek Nevra hanıma gidiyordum. Hatırladığım kadarıyla sgk farkı 40 tl gibi bi şeydi. Ama o hastaneyi ve doktorlarını hiç tavsiye etmiyorum. Doktor bizi apar topar odadan çıkardı, neredeyse hiç bir şey söylemedi ve ertesi hafta düşük yaptım. O yüzden hiç güvenmiyorum,Şuanda yine hamileyim ve bu sefer çok araştırıp Avrupa Florance Nightangale hastanesi Doktor Herman İşçi'ye gidiyorum, çooooooook memnunum. Çok ilgili, hassas, kibar, pozitif bir adam.
dscopur cevabın için teşekkürler. Peki Türkiye hastanesindeki muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Ayrıca doktor ayşe dumanının özel kliniğine giden varsa muayene ücretleri hakkında bilgi verebilir mi? Teşekkürler
Merhaba. Türkiye Hastanesinde doğum yapan ve orda muayene olanlar varsa, sigortalılar için Normal doğum ve sezeryan bir de muayene ücretleri ne kadar acaba? Ayrıca randevuyu kendi seçtiğimiz doktordan telefonla alabilir miyiz? Ne kadar süre sonrasına randevu veriyorlar? Biraz fazla soru sordum. Ama inanın bu bilgilere ihtiyacım var.
merhaba,
ben 20 haftalık hamileyim ve Ayşe Duman'a gidiyorum.
kendisini internetten araştırıp bulmuştum. şimdilik memnunum çok şükür.
rahat bi kadın, hiç panikletmiyor. kendi hastalarına ara ara normal doğum seminerleri de veriyor. ben bi tanesine katıldım mesela.
internet sitesini de inceleyebilirsin. google'dan doğal doğum kliniği diye araştırınca çıkıyor.
Türkiye Hastanesi'nin de doğum için iyi bir hastane oldugunu biliyorum.
özellikle Ayşe Duman ve hastane ebeleri normal doğumu destekliyorlar. bu çok önemli.
muayane ücreti SSK'lı olarak 49 TL ödüyorum.
doğum da yanlış hatırlamıyorsam normal 700 küsür, sezeryan(zorunlu) 1200 civarlarında, sezeryan(istege bağlı) 1600 civarlarındaydı sanırım. bunlar SSK'lı fiyatları. net fiyatlar için hastaneyi arayıp da öğrenebilirsin.
telefon numarası : 0 212 314 14 14 - burdan medikal muhasebeye bağlanıp öğrenebilirsin.
nevra hanımı ben de hiç tavsiye etmem. hamilelikten önce bi gitmiştim, çok ilgisiz, suratsız bi kadın. tabi görecelidir böyle şeyler ama ben hiç memnun kalmamıştım.
sadece fikrimi belirtiyorum.
kolay gelsin.
muhakkak vardır birileri fakat benim bu şekilde hipnozla doğum yapan bir tanıdığım yok.
ayşe hanım'ın internet sitesinde( google'da doğladoğum kliniği diye aratırsanız çıkıyor) doğum hikayeleri var, belki ordaki hikayeleri okursanız, hipnozu kullanan biriyle karşılaşırsınız.
bi keresinde Ayşe hanımın hastalarına yaptığı seminere katılmıştım. orda bize bir hipnoz seansı uygulamıştı, baya rahatlatıcıydı gerçekten.
ben de11 haftalık hamileyim doktorumdan memnun değilim.üstelik zor bir dönem geciriyorum kusmalarım, kanamam oldu.iyi bir doktor bulmak istiyorum.bu akşam avrupa florance nightingale araştırdım her hangi bir doktor ismine ulasamadım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun. fiyatlar nasıldır doktor iyimidir tekrar değiştirmek istemiyorum.
aynen ben de kafayı yemek üzereyim.. 17 haftalık hamileyim şu ana kadar memorial hast. fihen hanıma gittim fakat gerekli frekansı yakalayamadık sanırım. şimdi de güvenebileceğim ve sıcak iletişim kurabileceğim bir doktor arıyorum. bahçeşehirde oturuyorum. heryere uzak oluşu da sınırlandırıyor beni(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?