İstanbul Avrupa Yakasındaki en iyi kadın doğumcular kimler?

Arkadaşlar türkiye hastanesindeki muayene ücretleri hakkında bilgisi olan yok mu?

merhaba. ben mayıs ayında Türkiye hastanesinde düşük sonrası kürtaj oldum. Onun öncesinde de muayeneye oraya gidiyordum, ssk farkı ödeyerek Nevra hanıma gidiyordum. Hatırladığım kadarıyla sgk farkı 40 tl gibi bi şeydi. Ama o hastaneyi ve doktorlarını hiç tavsiye etmiyorum. Doktor bizi apar topar odadan çıkardı, neredeyse hiç bir şey söylemedi ve ertesi hafta düşük yaptım. O yüzden hiç güvenmiyorum, Şuanda yine hamileyim ve bu sefer çok araştırıp Avrupa Florance Nightangale hastanesi Doktor Herman İşçi'ye gidiyorum, çooooooook memnunum. Çok ilgili, hassas, kibar, pozitif bir adam.

Canım merhaba, doktorun ve hastanen hakkında biraz bilgi verebilir misin? İlgili davranıyorlar mı? Hastaya yapılan muamele gerçekten çok önemli. Doktor hanım hastalara karşı sabırlı mı, istediğimizi çekinmeden sorabilir miyiz? Sigortalı biri muayeneye ne kadar ödüyor? Test, tahlil ücretleri nasıl? Doktor arayışı içindeyim. Yardımcı olursan çok sevinirim...

ben de11 haftalık hamileyim doktorumdan memnun değilim.üstelik zor bir dönem geciriyorum kusmalarım, kanamam oldu.iyi bir doktor bulmak istiyorum.bu akşam avrupa florance nightingale araştırdım her hangi bir doktor ismine ulasamadım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun. fiyatlar nasıldır doktor iyimidir tekrar değiştirmek istemiyorum.

merhaba,
ben 20 haftalık hamileyim ve Ayşe Duman'a gidiyorum.
kendisini internetten araştırıp bulmuştum. şimdilik memnunum çok şükür.
rahat bi kadın, hiç panikletmiyor. kendi hastalarına ara ara normal doğum seminerleri de veriyor. ben bi tanesine katıldım mesela.
internet sitesini de inceleyebilirsin. google'dan doğal doğum kliniği diye araştırınca çıkıyor.
Türkiye Hastanesi'nin de doğum için iyi bir hastane oldugunu biliyorum.
özellikle Ayşe Duman ve hastane ebeleri normal doğumu destekliyorlar. bu çok önemli.

muayane ücreti SSK'lı olarak 49 TL ödüyorum.
doğum da yanlış hatırlamıyorsam normal 700 küsür, sezeryan(zorunlu) 1200 civarlarında, sezeryan(istege bağlı) 1600 civarlarındaydı sanırım. bunlar SSK'lı fiyatları. net fiyatlar için hastaneyi arayıp da öğrenebilirsin.
telefon numarası : 0 212 314 14 14 - burdan medikal muhasebeye bağlanıp öğrenebilirsin.

nevra hanımı ben de hiç tavsiye etmem. hamilelikten önce bi gitmiştim, çok ilgisiz, suratsız bi kadın. tabi görecelidir böyle şeyler ama ben hiç memnun kalmamıştım.
sadece fikrimi belirtiyorum.

kolay gelsin.

ek olarak bişi daha belirteyim,

epidural isterseniz normal doğum ya da sezeryan fiyatı üzerine 350 TL ekliyorsunuz.

ayrıca Türkiye Hastanesi epidural de çok iyi bi hastane.
Türkiye'de ünlü epidural anestezi de uzman Nezih Berksoy da Türkiye Hastanesinde çalışıyor. hastanede ekipleri mevcut.

randevuyu kendi seçtiğimiz doktordan telefonla alabiliyorsunuz.
ben hamilelikten önce gitmek için aradığımda hemen randevu vermişlerdi.

zaten şimdi hamilelikten dolayı ayda bir gttiğim için 1 ay önce randevuyu alıyorum, bi problme olmuyor.

yalnız doktor olarak Ayşe Duman'ı tercih edeceksen SSK'lı hastalara haftasonu bakmıyor, haftaiçi bakıyor. randevunu haftaiçine alman gerecek.

Öncelikle sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim.Bugün Ayşe Duman'ın bi röportajı vardı gazetede hipnozla normal doğumla ilgili.Sizin bi bilginiz var mı ya da hastalarından böyle bi uygulamayla doğum yapanı duydunuz mu?

muhakkak vardır birileri fakat benim bu şekilde hipnozla doğum yapan bir tanıdığım yok.
ayşe hanım'ın internet sitesinde( google'da doğladoğum kliniği diye aratırsanız çıkıyor) doğum hikayeleri var, belki ordaki hikayeleri okursanız, hipnozu kullanan biriyle karşılaşırsınız.
bi keresinde Ayşe hanımın hastalarına yaptığı seminere katılmıştım. orda bize bir hipnoz seansı uygulamıştı, baya rahatlatıcıydı gerçekten.

Ben de ilk defa gördüm ilgimi çekti.Hatta kendi hastası olmayanlara da uyguluyomuş.Belki gerçekten işe yarıyodur.Teşekkür ederim cevabınız için.

Ben Metropolitan Florence'de Bülent Faka'ya gidiyorum ve çoook memnunum.2 doktor değiştirdim ve kendisini buldum.Gerçekten muhteşem bi insan.Ama sgk anlaşması yok hastanenin.Metropolitan'da muayene 95 tl galiba.Kendi özel muayenehanesi var Fulya'da.Muayenehane ücreti 185 tl.Çok ilgili,her soruya sıkılmadan cevap veren çok kibar bir doktor.
Avrupa Florence'da buradan okuduğum kadarıyla Herman İşçi diye bi doktor varmış onu da pek methediyolar.Bildiğim kadarıyla oranın sgk anlaşması var.Metropolitan 95 olduğuna göre orası daha uygundur heralde.

bende Bahçelievler Hizmet hastanesine gidiyorum. Evime 40 km measfesi olmasına rağmen çok tavsiye edildiği için Dr. Meltem Kalkavan a gidiyorum. Şu ana kadar çok memnunum. çok ilgili çok güleryüzlü ve çok güven veren bir doktor. tavsiye ederim. muayene ücreti SSk lıya 59 TL , normal doğum 1.600 TL, sezaryen 1.900 TL

aynen ben de kafayı yemek üzereyim.. 17 haftalık hamileyim şu ana kadar memorial hast. fihen hanıma gittim fakat gerekli frekansı yakalayamadık sanırım. şimdi de güvenebileceğim ve sıcak iletişim kurabileceğim bir doktor arıyorum. bahçeşehirde oturuyorum. heryere uzak oluşu da sınırlandırıyor beni (

arkadaşlar ben düzgün beye gidiyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye edrim. kaliteli bir doktor.. arkadaş gibi.. rahat . doğumumuda gerçekleştirdi. bikere gitmeniz yeterli anlıyacaksınız...

ben medicanada doğum yaptım doktorum düzgün bey çok tatlı çok samimi kesinlikle öneririm.hastanede temiz kaliteli.. çalışanları hemşireli güleryüzlü...

merhaba
öncelikle allah tamamına erdirsin hayırlı olsun.bahçeşehirde oturuyorsanız çok uzak değil size beylikdüzü acıbadem de Aylin Tatlıadımı öneririm.4 yıldır tanıyorum doğumumuda o yaptırdı çok pozitif işini iyi yapan çok sempatik birisi.acıbademde ssk geçmiyor benim özel sigortam vardı onun için fiyatı hakkında bilgim yok.bilgi alabilirsiniz randevulu çalıştığı için sorun yok tek sorun hasta çok muayene günü ctesi bulmak zorgiderseniz beni söylersiniz sevinirim(girayın annesi hale dersiniz)tekrar hayırlı olsun.

Merhaba sshule

Forum yazdığın bilgilere istinaden size birşey sormak istiyorum.Ben de sizin gibi Türkiye Hastanesinde Ayşe Hanım'ın hastasıyım ve şu an 34 haftalık hamileyim.Doğum süresi yaklaştıkça endişeler çoğalıyor.Sizin doğumunuz gerçekleşti mi eğer gerçekleşti ise doğumunuzu Ayşe Hanım mı yaptı? Kendisine doğuma girip giremeyeceğini sorduğumda nöbetçi isem ben yapabilirim ama değil isem kim nöbetçi ise o yapabilir dedi.Yani net bir yanıt alamadım o yüzden kafam çok karışık.Eğer kendi durumunuz hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Çok teşekkürler,

yenibosna nisa hastanesi alev oral asiye uzun mürvet hanım hepsi alanlarında çok başarılı ve çok iyiler alev hanım uzman baya bi bide sakin biri ilgili doğum anında fln çok rahatlatıcıymış tavsiye ederim şiddetle

ethica hastanesinden ali paşa oskayı tavsiye ederim çok anlayışlı herşeyi sormadan anlatıyor. normal doğum yanlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…