cnm ayfer özbeke gidiyorum ilgili bir doktor ssk ya 20 tl muayene ücreti ama doğumla ilgili bilgim yok malesef:)elif hanım var onuda tavsiye eden çok bu arada testler biraz tuzlu galiba:)Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize:)saya saya şafak kalmadı diye düşünürken, en güzeli geldi çattı henüz yeni olduğundan hastahane araştırıyorum yardımınızla inşallah :) medipol hastanesinin muayene ücreti doktorları hizmeti doğum ücreti bilgi sahibi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın amin..
cnm ayfer özbeke gidiyorum ilgili bir doktor ssk ya 20 tl muayene ücreti ama doğumla ilgili bilgim yok malesef:)elif hanım var onuda tavsiye eden çok bu arada testler biraz tuzlu galiba:)Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize:)
olur bence sorun çıkmaz bencede akıllıca:)inşallah canım benim çok teşekkür ederim ilgine :) testleri devlette yaptırırız olmaz mı :) :)
olur bence sorun çıkmaz bencede akıllıca:)
cnm benim Allah söyletsin dicem ama daha henüz bişey yok adettimede 2 hafta var çocuk istiyoruz ama olmuyo hayırlısı olsun tabiki............kadın doğumcu olarak bağcılarda ayfer hanıma gidiyorum inşallah sonuç alırım ....sende kendini yorma ağır işleri asla yapma şu 3 ayı doldurana dek bol bol uzan yat dinlen........başka önerin veya tavsiyen varmı canım 7 haftalık hamileyim daha çok yeni hiç birşey bilmiyorum sen kaç haftalık :)
cnm benim Allah söyletsin dicem ama daha henüz bişey yok adettimede 2 hafta var çocuk istiyoruz ama olmuyo hayırlısı olsun tabiki............kadın doğumcu olarak bağcılarda ayfer hanıma gidiyorum inşallah sonuç alırım ....sende kendini yorma ağır işleri asla yapma şu 3 ayı doldurana dek bol bol uzan yat dinlen........
teşekkürler cnm iyi dileklerin için zihnimi bu ay biraz daha boşalttım sıfırlamama az kaldı:)))inşallah sonuç alırız:)inşallah Allah söyletmiştir sizde tez zamanda hayırlı haberi alırsınız canım :) :) çok güzel bir duygu henüz hiç birşey anlamadım ama kendini zihin olarak boşalt sıkma strese sokma kendini sende :*
teşekkürler cnm iyi dileklerin için zihnimi bu ay biraz daha boşalttım sıfırlamama az kaldı:)))inşallah sonuç alırız:)
saya saya şafak kalmadı diye düşünürken, en güzeli geldi çattı henüz yeni olduğundan hastahane araştırıyorum yardımınızla inşallah :) medipol hastanesinin muayene ücreti doktorları hizmeti doğum ücreti bilgi sahibi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın amin..
Bende medipole gitmek istiyorum anladıgım kadarıyla medipol kadın dogumda memnun kalınmayan doktor yok.hastaneyi zaten tartısmaya gerek yok ama yinede giden arkadaslar genel bilgi verirse süper olurrr
canım ben gidiyorum 19.haftam en başından beri oraya gidiyorum çokta memnunum hiç bir aksilik bir şey olmadı hastane zaten otel havasında temiz ve ferah hastane ilaç kokmuyor yani insan rahatla gidiyor hijyenik yani
Canım peki sen hangi doktora gidiyorsun
selcen bahadıra gidiyorum canım
esenler medipole mi dogum yaptiniz.acaba ?başka önerin veya tavsiyen varmı canım 7 haftalık hamileyim daha çok yeni hiç birşey bilmiyorum sen kaç haftalık :)
hayorli olsun bebisin hangi hastaneye devam ediyorsunuz acaba ?teşekkürler cnm iyi dileklerin için zihnimi bu ay biraz daha boşalttım sıfırlamama az kaldı:)))inşallah sonuç alırız:)
esenler medipole mi dogum yaptiniz.acaba ?
hayorli olsun bebisin hangi hastaneye devam ediyorsunuz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?