İSTANBUL BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ

Rica etsem

ahçeçi'deki sürecinizden bahsedebilir misiniz? genel olarak memnun kaldınız mı? Giriş olarak 53k'dan bahsediyorlar ilaçlar 30k diyorlar. Onun haricinde başka masraf çıktı mı

Merhaba Bahçeci'de verilen fiyatlara sadık kaldılar mı? Sonradan çıkan ek masraflar oldu mu acaba
Evet yok rahim dinlendirme yok transfer hepsinden para alıyorlar . Sonunda koca bir negatif. 5. Denememdi sizce tekrar deneyim mi ama maddi ve psikolojik olarak yoruldum bedenim yoruldu .

Evet yok rahim dinlendirme yok transfer hepsinden para alıyorlar . Sonunda koca bir negatif. 5. Denememdi sizce tekrar deneyim mi ama maddi ve psikolojik olarak yoruldum bedenim yoruldu .
Evet kesinlikle zor bir süreç sizi anlıyorum. Allah bu süreçte yar ve yardımcınız olsun inşallah🤲🏻 bende bazen karar verirken zorlanıyorum yine psikolojik olarak kalbinizin sesini dinlemenizi tavsiye ediyorum

Şuana kadar yani yumurta toplama sprem bilmem ne 108 bin eğer ameliyat olucaksın derlerse et parçası için 9 bin ona ödeyecem saklama maklama içimde sanırım 15 bin felan yıllıkta 2bin mi neymiş bakım yani 140 bin şuan giden inşallah tek seferde tutarda allahımın izniyle çokta madur olmayız maddiyatta
Sizin nasıl 108 bin oluyor ben aradım 53bin fiyat verdiler bana

O yek ücret ekstr kan veye işlemlerde artı para alıyorlr ve tüm ilaçları iğneleri kendin alıyorsun onlarda hiç ucuz değil balım
Ben sorduğum da kan ve tahlillerin de buna dahil olduğunu söylemişti sekreter ben mi anlamadim acaba

Ben bursa acıbademde tüp nenek tedavisi görüyorum bu doktorları bilmiyorum ama yumurta toplamadan hiç korkma zaten anestezi veriyorlar hiç bişey hissetmiyosun uyandıgında biraz sersemlemiş oluyosun çok azda karnın ağrıyor oda geçiyor lekelenme şeklinde kanama olabilir korkma ister istemez rahim tahriş oluyor ve kanama olabiliyor ama çok hafif bidaha zatem embriyolarını takip etmek için gün gün arıyorlar hemen transfer günü geliveriyor🥰
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz ve ücretler ortalama ne kadar paylasabilir misiniz

Back
X