Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada dua edermisiniz lutfenben tüp bebek görüşmesine gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim. hamilenin duası kabul olur derler Allahtan dilerim bekleyen isteyen bakabilecek herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ne kadar zor beklemesi biliyorumhamile kaldığım ay farklı yaptığım tek şey vardı eğer kendiliğinden olursa annelerimizi de alıp eşimle umreye gitmeye niyetlendik dua ettim hep Allahım beni evine kabul ediyorsan nasip et dedim çok şükür rabbim kabul etti
dua edin dua her kapıyı açar adak adayın kızlar.
ederim tabi, etmez miyimBanada dua edermisiniz lutfencuma günü tek bir yumurtam büyüdü opu olucam.ve iki ay sonra tekrar dan havuz yapılacak iki yumurtanın birisi büyüdü ve iki adet embrio oluştuğu anda transfer olacağım inşallah lütfen dua edin bana
Yaaa gercektenmi moral vermek için soylemiyorsunuz degilmiederim tabi, etmez miyimallah kucağını tontiş hayırlı sağlıklı bir evlatla doldursun tez zamanda her şey en kolay şekilde olsun senin için
çok olumlu hissettim olucak bence
![]()
Amiinnn teşekkür ederim. yok gerçekten güzel bi his doğdu içime iyi düşün iyi olsun inşallah. kendini üzme hayatta çaresi olmayan tek şey ölüm olana kadar çabalamaya devam umutsuzluk yokYaaa gercektenmi moral vermek için soylemiyorsunuz degilmitek tek yumurta toplamaya çalışıyoruz inşallah dolu dolu kaliteli olur embrio olurlar
çok tşk ederim rabbim razı olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun.hayirli evlat olsun devletine,milletine ailesine
![]()
Yapıyoruz kuzum adaklar dualar hayırlar rabbşm bizlere de nasip etsin. Hayırlı olsun seninde balım tabbim güç kuvvet sağlık versin ❤ben tüp bebek görüşmesine gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim. hamilenin duası kabul olur derler Allahtan dilerim bekleyen isteyen bakabilecek herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin ne kadar zor beklemesi biliyorumhamile kaldığım ay farklı yaptığım tek şey vardı eğer kendiliğinden olursa annelerimizi de alıp eşimle umreye gitmeye niyetlendik dua ettim hep Allahım beni evine kabul ediyorsan nasip et dedim çok şükür rabbim kabul etti
dua edin dua her kapıyı açar adak adayın kızlar.
Allah yar ver yardımcın olsun canım benimde ilk olucak yumurta ve sperm için bi bekleme süresi oluyor yarın 3 olucak arayacaklar bakalım inşallah rabbim nasip eder hepimizeŞu an her yer pahalı tüp bevek konusunda bende bahçecide tedavi gordüm sonucumu bekliyorum allah nasip ederse olur ben elimden gelen herşeyi yaptım 5. Transferim
İnşallahİnşallah tez vakitte olsun sizinde
Açıkçası ben Önder Sakin'den hiç elektrik alamadım çok stresliydi ve bu stresi bize de yansıttı. Başka hoca seçmek istiyoruz dediğimizde sıfırdan muayene ücreti ödemeniz lazım dediler. Önder Hoca ile devam ederseniz paket içine girer ücret tekrar almayız dediler. Çok saçma bir politika açıkçası.Eşim bülent erol ben kadın doktoru önder sakin görünüyorum bülent beyi çok duydum ama önder beyi duymadım ondan ona giden var mı nasıldır diye sormak istemiştim
Banada biraz soğuk geldi önder hoca ama artık son aşamalara geldik bizde değişiklik yapamıyoruz. İatediğimiz sonuçları alalımda inşallahAçıkçası ben Önder Sakin'den hiç elektrik alamadım çok stresliydi ve bu stresi bize de yansıttı. Başka hoca seçmek istiyoruz dediğimizde sıfırdan muayene ücreti ödemeniz lazım dediler. Önder Hoca ile devam ederseniz paket içine girer ücret tekrar almayız dediler. Çok saçma bir politika açıkçası.
Rica etsem Bahçeçi'deki sürecinizden bahsedebilir misiniz? genel olarak memnun kaldınız mı? Giriş olarak 53k'dan bahsediyorlar ilaçlar 30k diyorlar. Onun haricinde başka masraf çıktı mıBanada biraz soğuk geldi önder hoca ama artık son aşamalara geldik bizde değişiklik yapamıyoruz. İatediğimiz sonuçları alalımda inşallah
Rica etsemBanada biraz soğuk geldi önder hoca ama artık son aşamalara geldik bizde değişiklik yapamıyoruz. İatediğimiz sonuçları alalımda inşallah
Şu an her yer pahalı tüp bevek konusunda bende bahçecide tedavi gordüm sonucumu bekliyorum allah nasip ederse olur ben elimden gelen herşeyi yaptım 5. Transferim
Merhaba Bahçeci'de verilen fiyatlara sadık kaldılar mı? Sonradan çıkan ek masraflar oldu mu acabaŞu an her yer pahalı tüp bevek konusunda bende bahçecide tedavi gordüm sonucumu bekliyorum allah nasip ederse olur ben elimden gelen herşeyi yaptım 5. Transferim
Merhaba bende cem celike gitmeyi duusnuyorum ilgi alakssı nasıl acaba?Merhaba bende cem çelik hocada başladım.suan yukmurta büyütme iğneleri de 4 gunumdeyim.sali günü kontrolüm var duruma bakacaklar.iki yumurta göründü bu ay.doktor iki embriyo elde ettigimde transfer yaoacagim dedi.bende çok stresliyim yumurtalar nasıl cikicak bosmu dolumu dollenecekmi kalitelimi stresliyken inşallah yumurtalara zarar vermiyorumdur
Merhaba bende cem celike gitmeyi duusnuyorum ilgi alakssı nasıl acaba?
Benim ilk denemem negatif oldu simdi doktor degişmek istiyorum ama kararsızımBen neflerden gidiyorum kaç km yol asıyorum bir bilsenizbenim için süper bir doktor
İlgisiz değil sadece uzun uzun vakit ayirma şansı yok hocanın sorduğun her sorunun cevabını alırsın ama her seferinde içeri gireyim dakikalarca benimle ilgilensin olmuyor adam tercih edilen bir doktor.kisiye özel değişiyor o labatu. Donmuş yada taze diye birşey yok yani kimine taze yapılır kimisine dondurulmuzBenim ilk denemem negatif oldu simdi doktor degişmek istiyorum ama kararsızımilgisiz falan yazmıslar öylemi? Bide lab ı nasıl acaba o merkezin. Dondurulmus mu transfer ediyorlar illa?
Sağol canım online görüşücem bakalımİlgisiz değil sadece uzun uzun vakit ayirma şansı yok hocanın sorduğun her sorunun cevabını alırsın ama her seferinde içeri gireyim dakikalarca benimle ilgilensin olmuyor adam tercih edilen bir doktor.kisiye özel değişiyor o labatu. Donmuş yada taze diye birşey yok yani kimine taze yapılır kimisine dondurulmuz