istanbul beylikdüzü medilife hastanesi dogum yapanlar

Hayir koymadim yalniz 1 tane pijama takimi yetmiyor bide dogumhanede giydirmeleri icin gecelik koyarsan daha rahat edersin odana gecince giyersin pijamalarini
İki takım gecelik bi takım pijama koydum çantaya yeterli olur heralde inşallah normal olur doğum evimize geliriz :)

Yeterli olur bide dogumhaneye kiyafetleri istediklerinde panik yapmamak icin cantanda onceden ayri 2 poset yap bi tane bebege bi tane sana istediklerinde aramayin

Biliyorum onu canım ya aslında aslında etrafımda doğum yapan çok ama insan yinede soruyo daha iki hafta önce eltim doğum yaptı :)

Herşeyi biliyorum öğrendim diyosun ama bitmiyo böyle tecrübe edenlerden öğrenmek daha iyi oluyo bide aynı hastaneye gitmişsin sende

Dogumu yapana kadar elli tane soru işareti oluyor insanin aklinda. Evet dogumhaneeye annenin kiyafetinide istiyorlar tacini ve terliginide koy benim sacim topluydu beni giydirirlerken sacimi acti tacimi takti ordaki kadin : )

Bide soyle birsey var eger gece sancilanirsan kendi doktorun gelmiyor doguma gelse bile ayriyetten para istiyor. Benim sansima dogumum gunduz oldu. : )

Arkadaşlar merhaba. Yorumlarınızı okudum. Ben de medilife düşünüyorum ama gece olursa doğum ne kadar fark alıyorlar doğum ücretinde bilginiz var mı

Benim de doğumu ma bi hafta kaldı medilife da yapicam normal doğum 750 sezeryan 1650 lira gece olursa doğum doktorunuzu isterseniz fark aliniyo ama ne kadar bende sormayı unuttum

Merhaba :) Bende yeni hamileyim. Uygun doktor ve hastane arayışındayım. Özellikle ilk etapta yapılıcak testler çok tutuyor diye biliyorum. Medilife ın fiyatları nasıl testlerde ?

Arkadaşlar selam bense yeni bir adayım. Suan adetin işk gün hesaplarına göre 4 hafta 3 günlük hamileyim. Kese daha gözükmediği için 2 günde bir devlet hastahanesinde kan testi ultrasona giriyorum. Tahmin edersiniz dış gebelik süphesi. Ama bu şüphe tamamlandıktan sonra öedilife tercih etmeyi düşünüyorum. Ancak hepimiz sanırım sağlık kadar fiyatta düşünüyoruz. Benim bir kaç sorum var. Normal bir gebelikte ne kadarda bir muayeneye çağırılıyoruz? Muayene ücretleri? Ve doğum ücretleri ne kadar acaba? Cok yazdım kusura bakmayın yeni üye oldum az birazda heycan var ☺️

Bende allah izin verirse 20 Kasımda Medilife beylikdüzüde doğum yapacağım. Selda Hanımın hastasıyım. 3 doktor gezdim öncesinde Selda hanım kadar memnun olduğum doktor olmadı. Hastane çok temiz ilgi ve alakadanda çok memnunum.

Arkadaşlar selam bense yeni bir adayım. Suan adetin işk gün hesaplarına göre 4 hafta 3 günlük hamileyim. Kese daha gözükmediği için 2 günde bir devlet hastahanesinde kan testi ultrasona giriyorum. Tahmin edersiniz dış gebelik süphesi. Ama bu şüphe tamamlandıktan sonra öedilife tercih etmeyi düşünüyorum. Ancak hepimiz sanırım sağlık kadar fiyatta düşünüyoruz. Benim bir kaç sorum var. Normal bir gebelikte ne kadarda bir muayeneye çağırılıyoruz? Muayene ücretleri? Ve doğum ücretleri ne kadar acaba? Cok yazdım kusura bakmayın yeni üye oldum az birazda heycan var ☺️

Medilife Beylikdüzünde .
Muayne ücreti : 75 TL
Muayne aralığı başlangıçta 2 ayda bir sonrası ayda 1 son ayda haftada 1 şeklinde
Normal doğum : 750 TL
Sezeryan doğum : 1300 TL
Mesai dışı kendi doktorunu doğuma istersen ektra 600 TL.

ben liv hospitale gidiyorum, dogum fiyatlari cok pahali.. medilife da bir doktorla gorusmeyi dusunuyorum eger fiyatlari daha uygunsa.. burcu hanim icin randevu almak sıkıntı oluyor mu acaba?

merhabalar kızlar bende 11 haftalık gebeyim 12+4 de randevum var ikili test yaptıranınınız var mı ücretleri nedir medilife da?

Evet ilk bebeğimiz eşimle bi konuşayim bende girmek isticek mi bakalım :)
canım selam medilife gidiyor musun? doğum ücretleri ben değişmiş diye duydum bir bilgin var mı acaba hastane ile ilgili gözlemlerini yazar mısın bende 13 haftalık gebeyim ve doğumumu orda yapmak istiyorum deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim

Back
X