istanbul beylikdüzü medilife hastanesi dogum yapanlar

canım selam medilife gidiyor musun? doğum ücretleri ben değişmiş diye duydum bir bilgin var mı acaba hastane ile ilgili gözlemlerini yazar mısın bende 13 haftalık gebeyim ve doğumumu orda yapmak istiyorum deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim
İki hafta önce sordum normal 900 sezeryan 1700 dediler.

anladım canım çok teşekkür ederim bende bugün randevum vardı 2li test yaptıkdır o heycandan çıkınca tekrar sormayı unuttum ben :)

var diyebiliyorum canım ne yaptın doğumuna az kamış belkide doğum yaptın deneyimlerini paylaşırsan sevinirim :)
Dr umdan son derece memnun kaldım ancak çocuk bölümü icin ayni şeyi söyleyemeyeceğim. Suyum erken geldi 37+1 de, 12 saat suni sancı sonucu açılmam olmadığı icin sezaryen oldum. İki farklı dr uyardı beni su erken geldiği icin enfeksiyon riski var diye ancak ben normal diye tutturdum dinlemedim. Sonuç olarak bebeğim enfeksiyon kaptı ama şov bundan sonra başlıyor. Taburcu olacağımız gün crp testi istediler. 8.25 çıktı ve çocuk dr aynen sunu söyledi: “crp biraz yüksek çıkmış, yarın mutlaka kontrole getirin su an yoğun bakımda yer yok yarın tekrar kan alıp bakalım yüksek çıkarsa ve yer boşalırsa buraya yatırırız olmazsa başka hastaneye sevk ederiz” bizde önce jeton düşmedi tamam dedik, ardından yeni doğan yoğun bakım hemşiresi Bi ark var ona soralım dedik. Kız eger o halde taburcu ediyorlarsa alın başka hastaneye götürün kesinlikle yatması lazim deyince dank etti. Kuzenimin eşi çocuk dr u ona gönderdim sonucu o da kesinlikle yatması lazim nasıl gönderirler dedi. Tahlil sonucunu kayınvalidem istedi vermediler sezaryenli halimle gittim bağır çağır aldım. Taburcu edin dedim biz olay çıkarınca bir test daha bakalım dediler. Velhasılı kelam bizim zorumuzla yavrumu o akşamüstü çapa şubesine sevk ettiler Ambulansla bizim hastanenin yoğun bakımında yer olmadığı icin, bir hafta yoğun bakımda kaldi yavrum. Biz eger başkalarına sormayı akıl edemeseydik ne olacaktı düşünmek bile istemiyorum. Kadın Doğum dr unda kesinlikle sıkıntı yok gene hamile kalsam gene burcu hanımla devam ederim ama hastane tırt. Uyanık olun lütfen.

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun çocuk doktorlarıyla ilgili sıkıntı yaşayan çok duydum Allahtan o doktoru dinlememiş peşine düşmüşsünüz çok geçmiş olsun tekrardan şimdi nasıl bebişin umarım sağlığına kavuşmuştur

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun çocuk doktorlarıyla ilgili sıkıntı yaşayan çok duydum Allahtan o doktoru dinlememiş peşine düşmüşsünüz çok geçmiş olsun tekrardan şimdi nasıl bebişin umarım sağlığına kavuşmuştur
Cok sağol canım şimdi iyiyiz cok şükür. Lütfen sen de dikkat et mutlaka farklı görüş al benzer bir durum olursa.

Kizlar ben Burcu hanim dan memnun kaldigimi soyleyemeyecegim.cok asik suratli,insani geren bir havasi var hic rahatlatmiyor,her an tersleyecek gibi ve cok hizli konusuyor.Alaninda basarili bir doktor olabilir ama kendimi yaninda rahat hissedemeyecgim tersler mi diye soru sormaktan cekinecegim ve bana yeterince pozitif enerji veremeyen bir doktor benim icin iyi bir doktor degildir,kadin dogum icin en azindan gerekli faktorler bunlar .Tavsiye etmiyorum.

Kizlar ben Burcu hanim dan memnun kaldigimi soyleyemeyecegim.cok asik suratli,insani geren bir havasi var hic rahatlatmiyor,her an tersleyecek gibi ve cok hizli konusuyor.Alaninda basarili bir doktor olabilir ama kendimi yaninda rahat hissedemeyecgim tersler mi diye soru sormaktan cekinecegim ve bana yeterince pozitif enerji veremeyen bir doktor benim icin iyi bir doktor degildir,kadin dogum icin en azindan gerekli faktorler bunlar .Tavsiye etmiyorum.
Oyy üzüldüm bu kötü tecrübene. Ben bunları yasamadım aklıma takılan her seyi de sordum, cevaplarımı da aldım. ikili test sonucumda başka Dr çok korkutmuştu mesela beni, Burcu hanım da aksine açıklayarak çok rahatlatmıştı. ama güven çok önemli, rahat edemeyeceğin bir Dr ve güvenmediğin bir hastaneyle asla devam etme zaten. zamanla oturunca bir çok şey, aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor nasıl bu kadar görememişiz diye. Bence sadece Dr unu değil hastaneyi de değiştir.

Haziran 2016 da burcu hanımda oğlumu dünyaya getirdim çok da güzel bir normal doğum olmuştu :) ancak ikinci bebekte gördüm ki hastane aşırı kalabalık hale gelmiş. Randevulu bile gitsem iki saatten önce muayene olamıyordum. Esenyurt reyap hastanesinde devam ettim ve doğum yaptım doktorum nereida hanım aşırı sıcak kanlı sevecen ve çokkk dikkatli bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum. Medilife a göre bir nebze daha pahalı ama bence değer.
Çocuk doktorumuz da aynı hastanede Ayşe hanıma gidiyoruz ve çok memnunuz. Medilife da ondan da yüzümüz gülmemişti

Haziran 2016 da burcu hanımda oğlumu dünyaya getirdim çok da güzel bir normal doğum olmuştu :) ancak ikinci bebekte gördüm ki hastane aşırı kalabalık hale gelmiş. Randevulu bile gitsem iki saatten önce muayene olamıyordum. Esenyurt reyap hastanesinde devam ettim ve doğum yaptım doktorum nereida hanım aşırı sıcak kanlı sevecen ve çokkk dikkatli bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum. Medilife a göre bir nebze daha pahalı ama bence değer.
Çocuk doktorumuz da aynı hastanede Ayşe hanıma gidiyoruz ve çok memnunuz. Medilife da ondan da yüzümüz gülmemişti
Ya ben medilife a tavsiye üzerine gittim bir de. Arkadasım, arkadaşımın ablası, kayinvalidemin bir dostunun kızı bir, gelini iki doğumunu orada yaptı ve herkes her seyden çok memnundu. Hepsi güvendiğim insanlar ve “x,y,z iyi dediyse tamamdır zaten” diye düşünerek gittim. Şaka gibi hala yaşadıklarımıza inanamıyorum ben.

Ya ben medilife a tavsiye üzerine gittim bir de. Arkadasım, arkadaşımın ablası, kayinvalidemin bir dostunun kızı bir, gelini iki doğumunu orada yaptı ve herkes her seyden çok memnundu. Hepsi güvendiğim insanlar ve “x,y,z iyi dediyse tamamdır zaten” diye düşünerek gittim. Şaka gibi hala yaşadıklarımıza inanamıyorum ben.

Eskiden iyiydi haklılar ben de herkese tavsiye ediyordum ama zamanla aşırı kalabalık hale geldi. Şuan medilife hastanesinin Devlet hastanesinden tek farkı fazlaca para vermemiz :(

Oyy üzüldüm bu kötü tecrübene. Ben bunları yasamadım aklıma takılan her seyi de sordum, cevaplarımı da aldım. ikili test sonucumda başka Dr çok korkutmuştu mesela beni, Burcu hanım da aksine açıklayarak çok rahatlatmıştı. ama güven çok önemli, rahat edemeyeceğin bir Dr ve güvenmediğin bir hastaneyle asla devam etme zaten. zamanla oturunca bir çok şey, aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor nasıl bu kadar görememişiz diye. Bence sadece Dr unu değil hastaneyi de değiştir.
Evet degistrdim zaten

Back
X