Aşılama İstanbul Çapa Tıp Fakultesi hastanesinde aşılama tedavisine hazırlananlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hakkinda hayirlisi olsun canim bende zeynep kamilde 3. asilamami yaptiricam gecen hafta capaya gittim tup bebek tedavisi yaparlar belki diye yasimin 24 olmasi gerekiyormus transfer falan derken 2 3 seneyi buluyormus bende zeynep kamile devam ediyorum sen suan tedavinin kacinci gunundesin ignelere falan baslandi mi hangi igneleri kullaniyorsun bide canim

Amin canım. Ben daha baslamadim. Adet gunumü bekliyorum. Yaş sınırlarıni falan bilmiyorum ama çapa iyi bir hastane doktorlarıda çok güzel. Benim son aşılamam olacak hayırlısıyla. Sen ne aşamadasın?

Capada tüp bebek icin 2 tane iğneli aşlama yaptırman lazim ondan sonra tüp bebek raporu veriyorlar. Orda yapacaksan 1 sene sıra anca gelir sana. Yok bukadar beklemem dersen raporunu alıp ozelde tüp bebek yaparsın. Benim bu aşılamam tutmassa raporumu alıp özelde indirimli yapicam

Amin canım. Ben daha baslamadim. Adet gunumü bekliyorum. Yaş sınırlarıni falan bilmiyorum ama çapa iyi bir hastane doktorlarıda çok güzel. Benim son aşılamam olacak hayırlısıyla. Sen ne aşamadasın?
Anladim canim hayirlisi o zaman. Bende 3. yani son asilamami yaptiricam insallah guzel haberler aliriz rapor cikarttirmak icin gittim bugun 1 hafta sonra ilac raporum cikicak adetin 2. veya 3. gunu gidiyorsun o zmn tedavi basliyor bakalim artik insallah gerek kalmaz guzel haberler aliriz canim

Orada mi yaptirmam gerekli peki igneli asilamayi ben zeynep kamilde yaptirmistim. Dedigin gibi anca sira gelirmis doktor dedi ama iyi bi hastane orada tedavi gormek isterdim. Ozelde indirimli ne kadar oluyor peki canim bilgin var mi bu konuda

Bugün 17. Günün senin. Cikan sonucun hamile oldugunu gosteriyor. Insallah yukselir yine. Ilac olarak ne kullandin peki? Ben gonal f igne kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…