İstanbul da tesettür mağazaları?

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Hayırlı geceler, bi şey sorcaktım bugün sabahtan çarşıya çıkıp kıyafet alışverişi yapacaktım memlekette, İstanbulu bırakıp buradan mı alışveriş yapacaksın dediler kafam karıştı, Ben tesettürlüyüm ve çok zayıf biri oldugum için biraz zor buluyorum kıyafetlerimi.

Sizce memleketten mi yapıyım yoksa İstanbuldan mı? Bir de İstanbul da nerelerden alışveriş yapabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim.

ciddi misiniz?
yer gök tesettür mağazası kaynıyor istanbulda ve diğer şehirlerde.
aradığınız özel bir şey varsa onu bilemem tabi ki de.
siz nerede zaman bulup alışveriş yapacaksanız orada yapın.
Mağaza çok yer de gezdim ama bedenime uygun bulamıyorum ve biraz seçiciyim.

Bedeninizi merak ettim açıkçası. Ve nerde yaşıyorsunuz ki? Ben genelde diktirmeyi tercih ediyorum. Daha çok içime siniyor.

Istanbul tekstil uretiminin ve dagıtımının merkezi olduğu icin fiyatlar daha uygun ve cok cesit var uzun zamandır gitmiyorum ama bakırkoy pazarında bile magazalara tas çıkaracak kıyafetler var memleketiniz neresi bilmiyorum ama farklı sehirlerde yasadgm icin kyafet bakımından en idael sehir ıstanbul arayıp bulana guzel ve uygun kıyafetler var

Mağaza çok yer de gezdim ama bedenime uygun bulamıyorum ve biraz seçiciyim.

açıkçası ben ailemin yaşadığı yerde alışveriş yapıyorum, çünkü çocuklarıma bakan var, ben de rahatça gezebiliyorum.

sizin engeliniz yoksa istanbulda bulamayacağınız şey olduğunu sanmıyorum.

bütçe de önemli, tesettür giyim biraz pahalı olabiliyor.

Aynen biraz İstanbul pahalı açıkçası uygun yer arıyordum, memleket daha uygun ama ben İstanbul da pek bilmiyorum uygun yerleri

Ben pek yer bilmiyorum nerelere gidebilirim İstanbul da

Ümraniye 4ever sjsjsjs
Seçiciysen paran da varsa eser mağazalarını öneririm efsane şeyler var kaliteli ve tabii pahalı:// fatihteki şubesi daha iyi. İnstagtam kullanıyosan orası da butik kaynıyo..

Bedenize uygun bulamıyorsanız diktirmenizi tavsiye ederîm hem böylelikle istediğiniz gibi oluyor

Ümraniye 4ever sjsjsjs
Seçiciysen paran da varsa eser mağazalarını öneririm efsane şeyler var kaliteli ve tabii pahalı:// fatihteki şubesi daha iyi. İnstagtam kullanıyosan orası da butik kaynıyo..
Ümraniyeyle kadıköyde alışveriş yapan çok diye duydum aklımda oralar da vardı ama ben avrupa yakasında olduğum için bi türlü gitmek nasip olmadı, ama aklımda oralar

Fatih fevzipaşa caddesi çok uzun bir cadde ve başından sonuna kadar tesettür mağazaları var. Bulamayacağın şey yok ama ucuz mu dersen hayır

Fatih fevzipaşa caddesi çok uzun bir cadde ve başından sonuna kadar tesettür mağazaları var. Bulamayacağın şey yok ama ucuz mu dersen hayır
Evet oraya gittim pahalı ama bedenime uygun bulamadım pek gerçekten çok güzel şeyler var fatih te

• Butcenize gore degisir mesela fatih tesetturlulerin mekanıdır ama biraz pahalıdır ben sirinevler sefakoy bakırköy buralardan alısveris yapıyordum benim butceme uygun olan yerler buralardı
    Sefaköy mü Bakırköy mü daha çok çeşit hangisinde var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…