Mağaza çok yer de gezdim ama bedenime uygun bulamıyorum ve biraz seçiciyim.ciddi misiniz?
yer gök tesettür mağazası kaynıyor istanbulda ve diğer şehirlerde.
aradığınız özel bir şey varsa onu bilemem tabi ki de.
siz nerede zaman bulup alışveriş yapacaksanız orada yapın.
Mağaza çok yer de gezdim ama bedenime uygun bulamıyorum ve biraz seçiciyim.
34 beden bile abartısız büyük oluyor bazen, nerelerden diktiriyorsunuzBedeninizi merak ettim açıkçası. Ve nerde yaşıyorsunuz ki? Ben genelde diktirmeyi tercih ediyorum. Daha çok içime siniyor.
Aynen biraz İstanbul pahalı açıkçası uygun yer arıyordum, memleket daha uygun ama ben İstanbul da pek bilmiyorum uygun yerleriaçıkçası ben ailemin yaşadığı yerde alışveriş yapıyorum, çünkü çocuklarıma bakan var, ben de rahatça gezebiliyorum.
sizin engeliniz yoksa istanbulda bulamayacağınız şey olduğunu sanmıyorum.
bütçe de önemli, tesettür giyim biraz pahalı olabiliyor.
Terziden :) annemin bir terzisi var ona diktiriyorum. Mahalle terzisi :)34 beden bile abartısız büyük oluyor bazen, nerelerden diktiriyorsunuz
Ben pek yer bilmiyorum nerelere gidebilirim İstanbul daIstanbul tekstil uretiminin ve dagıtımının merkezi olduğu icin fiyatlar daha uygun ve cok cesit var uzun zamandır gitmiyorum ama bakırkoy pazarında bile magazalara tas çıkaracak kıyafetler var memleketiniz neresi bilmiyorum ama farklı sehirlerde yasadgm icin kyafet bakımından en idael sehir ıstanbul arayıp bulana guzel ve uygun kıyafetler var
Çok iyi valla tanıdık olması bazen bende öyle düşündüm ama tanıdığım terzi yok, bi de hiç kıyafet diktirmedim, ama diktirmek de çok mantıjkı geldiTerziden :) annemin bir terzisi var ona diktiriyorum. Mahalle terzisi :)
Aynen suandan itibaren öyle düşündümBedenize uygun bulamıyorsanız diktirmenizi tavsiye ederîm hem böylelikle istediğiniz gibi oluyor
Ümraniyeyle kadıköyde alışveriş yapan çok diye duydum aklımda oralar da vardı ama ben avrupa yakasında olduğum için bi türlü gitmek nasip olmadı, ama aklımda oralarÜmraniye 4ever sjsjsjs
Seçiciysen paran da varsa eser mağazalarını öneririm efsane şeyler var kaliteli ve tabii pahalı:// fatihteki şubesi daha iyi. İnstagtam kullanıyosan orası da butik kaynıyo..
Evet oraya gittim pahalı ama bedenime uygun bulamadım pek gerçekten çok güzel şeyler var fatih teFatih fevzipaşa caddesi çok uzun bir cadde ve başından sonuna kadar tesettür mağazaları var. Bulamayacağın şey yok ama ucuz mu dersen hayır
Ben pek yer bilmiyorum nerelere gidebilirim İstanbul da
Sefaköy mü Bakırköy mü daha çok çeşit hangisinde var acaba?Butcenize gore degisir mesela fatih tesetturlulerin mekanıdır ama biraz pahalıdır ben sirinevler sefakoy bakırköy buralardan alısveris yapıyordum benim butceme uygun olan yerler buralardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?