• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul da yaşayanlar bakabilir misiniz?

Çekmeköy diyorum.
Zemin olarak İstanbul'un en sağlam zemini orada.
İBB raporuna göre 1 binanın bile yıkılmasının beklenmediği mahalleleri var ve evler yeni.
Metro ağından dolayı her geçen gün değer kazanıyor.
400-450 bine site içi olması biraz zor olabilir ama apartman dairesi bulursunuz.
Taşdelen ve Göngören Mahallelerinde yaşayan arkadaşlarım çok memnunlar. Oralardan bakabilirsiniz.
Ulaşım genellikle metroya giden dolmuşlar var bir de Üsküdar ve Kadıköy'e gidiyorlar falan; rahat olduğunu biliyorum.
Kartalda biraz zor. Eski evlere bakmayın derim çünkü Kartal e-5 altında yani denize yakın, kıyı şeridinde kalıyor ve zemini Çekmeköy gibi değil.
Pendik çok çok büyük bir yer o yüzden ev fiyatları da çok değişken ama Kurtköy'ün zemini iyi diye biliyorum, pek sevmesem de oraları.
Teşekkür ederim.Bende ısınamadım kartal a Çekmeköy ve Pendik daha cazip geliyor.İnsallah hayırlı bir yerde yerimizi alırız.

Çekmeköy ü sokak sokak bilirim. Bazı yerleri çok elitken bazı yerleri çok fena. Bir sabah işe gittiğimde İETT garajında başından vurulmuş bir genç cesedi gördüm🤷
Ben pek bilmiyorum ama arkadaşım yakın zamanda oralarda baktı bu fiyatlarda var ev .Ama tabi muhit ,mahalle nasıldır bilemiyorsun işte dediğin gibi.

Tuzlada ve pendikte bulursunuz.
Ama is yerleriniz önemli. Özellikle pendik cok ucsuz bucaksiz bir ilce. Ilceniz pendik diye alirsiniz bir yerinden, 3 vesaitle ise gidersiniz aman diyeyim.

Merhabalar bu ara derdimiz ev almak.Tayinimiz İstanbul a çıktı.Agustosta ilçe seçimi yapacağız.İlce belli olunca da ev almak istiyoruz.İstanbul a hiç gitmedim bilgim yok.Evlerin daha çok 2+1 olduğunu gördüm sıkıntı değil zaten 3 kişi yaşayacağız.Butcemiz 400-450 bin arası.Ama İstanbul u bilen arkadaşlarımız bu rakamlara hayatta ev bulamazsınız falan diyorlar.
Tercih etmek istediğim ilçeler Pendik, Çekmeköy,tuzla,kartal vs. .Bu fiyat aralığında yoksa da artık kendimizi ona göre ayarlamak istiyoruz.Bilen birilerinden doğru şeyler duymaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
450 ye İstanbul da ev bulmak imkansız...

Merhabalar bu ara derdimiz ev almak.Tayinimiz İstanbul a çıktı.Agustosta ilçe seçimi yapacağız.İlce belli olunca da ev almak istiyoruz.İstanbul a hiç gitmedim bilgim yok.Evlerin daha çok 2+1 olduğunu gördüm sıkıntı değil zaten 3 kişi yaşayacağız.Butcemiz 400-450 bin arası.Ama İstanbul u bilen arkadaşlarımız bu rakamlara hayatta ev bulamazsınız falan diyorlar.
Tercih etmek istediğim ilçeler Pendik, Çekmeköy,tuzla,kartal vs. .Bu fiyat aralığında yoksa da artık kendimizi ona göre ayarlamak istiyoruz.Bilen birilerinden doğru şeyler duymaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Çekmeköyde siteiçi istemiyorsanız rahat bulursunuz. Ama ulaşıma dikkat edin derim.

Sahibindene bakıp, fikir sahibi ola bilirsiniz. Sadece premium reklamlı ilanlara bakmayın. En azından fiyat fikriniz olur. Sıfır almazsanız O fiyata çok güzel daire bulursunuz belki daha Uyguna içine girmeden de bir el gezdirirsiniz.

Back
X