Ben süleymaniyede denedim tutmadı fakat doktorları çok ilgiliydi memnun kaldım rapor sürecide oldukça rahattıDevlette tüp bebek masrafınız oluyor mu rapor mu çıkartılıyor süreç nasıl ilerliyor Embryo genetiğe gidiyor mu gidip bilen memnun kalan hastane ve doktordan bahsedermisiniz
Randevu almadı kolay gerisi zor rapor vs kolay mı kaç kere denediniz tutmama sebebi ne dediler labaratuvarı nasıl ban artık özellere para vermekten sıkıldım bir ev parası gitti herkes aynı parayı alıyorlar ilaçlar zaten dünya kadar pahalı bir gonal f 14 bin 3 kere kullanımda bitiyor ilaçlar da mı ücretsiz aldınız ne kadara maal oldu detay verirmisinizBen süleymaniyede denedim tutmadı fakat doktorları çok ilgiliydi memnun kaldım rapor sürecide oldukça rahattı
laboratuvar bilmiyorum ben 1 defa özelde denedim tutmadı olmayınca devlette 3 hakkımız var diye birini denedim gene olmadı şimdi özelde tekrar deniyorum şöyleki rapor çıkartmak kolay zorlu değil çabuk halloluyor geçen sene yaptırdım ilaçlarda dahil bi 40 bini buldu bizim bir sorunumuz yok aslında bende pcos var ama tutmaması için bir sebep yok neden olduğunu onlarda bilmiyorlar ben genel anlamda ilgi alakalarından herleylerinden memnun kaldım sadece bir olumsuz noktası benim 5 embriyom oluşmuştu hepsini tek tüpte donduruyorlar size transfer yapacakları zamanda çözüp içinden en iyş olanı veriyorlar geriye kalanları imha ediyorlar yerleri olmadığı için böyle yapıyorlarmış benim 3 embriyom çöp olmuştu yani anlıyacağınızRandevu almadı kolay gerisi zor rapor vs kolay mı kaç kere denediniz tutmama sebebi ne dediler labaratuvarı nasıl ban artık özellere para vermekten sıkıldım bir ev parası gitti herkes aynı parayı alıyorlar ilaçlar zaten dünya kadar pahalı bir gonal f 14 bin 3 kere kullanımda bitiyor ilaçlar da mı ücretsiz aldınız ne kadara maal oldu detay verirmisiniz
Keşke kalan embyolarınızı taşısaydınız imha olmasaydı size de 2 yapılsaydı en azından kalanlarda çok olmazdı ben özelde 5 kere denedim Süleymaniye ye yakın oturuyordum önceden taşındım ilk kadın doğuma randevu alıp sonrasında onlar mı beni yönlendirecek baktım e nabızda randevu yok kadın doğumalaboratuvar bilmiyorum ben 1 defa özelde denedim tutmadı olmayınca devlette 3 hakkımız var diye birini denedim gene olmadı şimdi özelde tekrar deniyorum şöyleki rapor çıkartmak kolay zorlu değil çabuk halloluyor geçen sene yaptırdım ilaçlarda dahil bi 40 bini buldu bizim bir sorunumuz yok aslında bende pcos var ama tutmaması için bir sebep yok neden olduğunu onlarda bilmiyorlar ben genel anlamda ilgi alakalarından herleylerinden memnun kaldım sadece bir olumsuz noktası benim 5 embriyom oluşmuştu hepsini tek tüpte donduruyorlar size transfer yapacakları zamanda çözüp içinden en iyş olanı veriyorlar geriye kalanları imha ediyorlar yerleri olmadığı için böyle yapıyorlarmış benim 3 embriyom çöp olmuştu yani anlıyacağınız
Keşke kalan embyolarınızı taşısaydınız imha olmasaydı size de 2 yapılsaydı en azından kalanlarda çok olmazdı ben özelde 5 kere denedim Süleymaniye ye yakın oturuyordum önceden taşındım ilk kadın doğuma randevu alıp sonrasında onlar mı beni yönlendirecek baktım e nabızda randevu yok kadın doğuma köklaboratuvar bilmiyorum ben 1 defa özelde denedim tutmadı olmayınca devlette 3 hakkımız var diye birini denedim gene olmadı şimdi özelde tekrar deniyorum şöyleki rapor çıkartmak kolay zorlu değil çabuk halloluyor geçen sene yaptırdım ilaçlarda dahil bi 40 bini buldu bizim bir sorunumuz yok aslında bende pcos var ama tutmaması için bir sebep yok neden olduğunu onlarda bilmiyorlar ben genel anlamda ilgi alakalarından herleylerinden memnun kaldım sadece bir olumsuz noktası benim 5 embriyom oluşmuştu hepsini tek tüpte donduruyorlar size transfer yapacakları zamanda çözüp içinden en iyş olanı veriyorlar geriye kalanları imha ediyorlar yerleri olmadığı için böyle yapıyorlarmış benim 3 embriyom çöp olmuştu yani anlıyacağınız
şuan nerde deniyorsunuzlaboratuvar bilmiyorum ben 1 defa özelde denedim tutmadı olmayınca devlette 3 hakkımız var diye birini denedim gene olmadı şimdi özelde tekrar deniyorum şöyleki rapor çıkartmak kolay zorlu değil çabuk halloluyor geçen sene yaptırdım ilaçlarda dahil bi 40 bini buldu bizim bir sorunumuz yok aslında bende pcos var ama tutmaması için bir sebep yok neden olduğunu onlarda bilmiyorlar ben genel anlamda ilgi alakalarından herleylerinden memnun kaldım sadece bir olumsuz noktası benim 5 embriyom oluşmuştu hepsini tek tüpte donduruyorlar size transfer yapacakları zamanda çözüp içinden en iyş olanı veriyorlar geriye kalanları imha ediyorlar yerleri olmadığı için böyle yapıyorlarmış benim 3 embriyom çöp olmuştu yani anlıyacağınız
Biz artık maddi manevi bittik yok ımsı kullanıyoruz yok özel teknoloji ilaçlar zaten dünya pahalısı tedavi parası kadar ilaç parası gidiyor bu devlette özel seçme yoktur genetiğe gönderme vardır amalaboratuvar bilmiyorum ben 1 defa özelde denedim tutmadı olmayınca devlette 3 hakkımız var diye birini denedim gene olmadı şimdi özelde tekrar deniyorum şöyleki rapor çıkartmak kolay zorlu değil çabuk halloluyor geçen sene yaptırdım ilaçlarda dahil bi 40 bini buldu bizim bir sorunumuz yok aslında bende pcos var ama tutmaması için bir sebep yok neden olduğunu onlarda bilmiyorlar ben genel anlamda ilgi alakalarından herleylerinden memnun kaldım sadece bir olumsuz noktası benim 5 embriyom oluşmuştu hepsini tek tüpte donduruyorlar size transfer yapacakları zamanda çözüp içinden en iyş olanı veriyorlar geriye kalanları imha ediyorlar yerleri olmadığı için böyle yapıyorlarmış benim 3 embriyom çöp olmuştu yani anlıyacağınız
Ben yasemin çekemez gidiyorum şuan sizin sorun neydi genetik sadece bir gen hastalığınız varsa yapıyorlar yoksa genetiğe gönderme yokBiz artık maddi manevi bittik yok ımsı kullanıyoruz yok özel teknoloji ilaçlar zaten dünya pahalısı tedavi parası kadar ilaç parası gidiyor bu devlette özel seçme yoktur genetiğe gönderme vardır ama
Siz hangi merkezlerde denedinizKeşke kalan embyolarınızı taşısaydınız imha olmasaydı size de 2 yapılsaydı en azından kalanlarda çok olmazdı ben özelde 5 kere denedim Süleymaniye ye yakın oturuyordum önceden taşındım ilk kadın doğuma randevu alıp sonrasında onlar mı beni yönlendirecek baktım e nabızda randevu yok kadın doğuma
Gen hastalığı var pıhtılaşmaBen yasemin çekemez gidiyorum şuan sizin sorun neydi genetik sadece bir gen hastalığınız varsa yapıyorlar yoksa genetiğe gönderme yok
Ben yasemin çekmede gidecektim ama Meryem kürekeken gitmiştim daha sonra da volkan turana gittim siz ondan memnunmusunuz hangi aşamadasınız şuanSiz hangi merkezlerde denediniz
Randevu bulamadım kadın doğum orayaBen yasemin çekemez gidiyorum şuan sizin sorun neydi genetik sadece bir gen hastalığınız varsa yapıyorlar yoksa genetiğe gönderme yok
Pıhtılaşma gen hastalığa olarak geçmez ona kan sulandırıcı başlarGen hastalığı var pıhtılaşma
İnfertilite olarak alıcaksınız ama tadilata girmişti bu sıralar ondan randevu gözükmeye bilirRandevu bulamadım kadın doğum oraya
Yasemin hanımın çok memnunum ilgili oldukçada bilgili bir doktor yumurta topladık şimdi adet olmayı bekliyorum ikinci adette transfer hazırlığına başlıycazBen yasemin çekmede gidecektim ama Meryem kürekeken gitmiştim daha sonra da volkan turana gittim siz ondan memnunmusunuz hangi aşamadasınız şuan
3000 civarı bir muayene ücreti var ben bi görüşün derim sizi bi muayene etsin detaylıca herşeyinizi inceler aklınızdaki bütün soru işaretleri gider ne sorarsanız cevabını çok rahat alırsınız bilgisi donanımı iyi bir hekim sizin sorun neydi neden denemiştiniz tüp bebekBen yasemin çekmede gidecektim ama Meryem kürekeken gitmiştim daha sonra da volkan turana gittim siz ondan memnunmusunuz hangi aşamadasınız şuan
Benim özelde denemee kotam bitti bıktım çünkü sürekli para vermekten eğer gidersem Semra kahramana giderim daha da kimseye gitmem bizdeki erkek inferlitesi3000 civarı bir muayene ücreti var ben bi görüşün derim sizi bi muayene etsin detaylıca herşeyinizi inceler aklınızdaki bütün soru işaretleri gider ne sorarsanız cevabını çok rahat alırsınız bilgisi donanımı iyi bir hekim sizin sorun neydi neden denemiştiniz tüp bebek
Süleymaniye dediğiniz yer neresi acaba tam ismi nerBen süleymaniyede denedim tutmadı fakat doktorları çok ilgiliydi memnun kaldım rapor sürecide oldukça rahattı
Bende bunu merak ediyorumDevlette ilaçlarla birlikte tüp bebek tedavisi ne kadar tuttu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?