Doğuma Hazırlık İstanbul Doğum Fotoğrafçısı arıyanlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xtuqcex

Musss mutluuuu :))
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
1.892
3
156
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Henüz tazecik bi anneyim bnde :) Fotoğraf merakım vardı ee birde bebişim olduktan sonra doğum fotoğrafçılığına merak saldımm ve ilerliyorumm, bi kaç örnek çekimim varr ve sektörde çok yeni olduğum için piyasadan çok daha uyguna çekim yapıyorum, ilgilenen arkadaşlarım msjlarınızı bekliyorum veee şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum :)

canımm ne güzelmiş ya :) doğuma daha 3 ay var ama bi fotografcı arıyorum bende şimdiden ayarlamak lazım :) acep istanbulun neresindensinn?

canımm ne güzelmiş ya :) doğuma daha 3 ay var ama bi fotografcı arıyorum bende şimdiden ayarlamak lazım :) acep istanbulun neresindensinn?

Oh oh oh heycan dorukta desene :) Bencede fotocunu şimdiden ayarla ben son güne bıraktıgım ve acil sezeryana girdiğim için sadece doğum sonrası fotograflarım varr Napalım bunada şükür diyorumm Ben istanbul avp yakasındayımm (Bahçelievler) sen ne taraftasın ?

Umarim bu yolda ilerlersiniz, bende cok severim cekim yapmayida cekmeyide bende bir zaman lar düsünüyordum bunu yapmayi, ama bir türlü olmadi....

Kolay gelsin.... bu ara da nasil gidiyor yaptiginiz cekimler varmi ?

merhabalar çektiğiniz fotoğraflardan bir kaçını görme imkanımız varmıdır? birde fiyat bilgisi alabilirmiyim?

hem bebiş hemde yeni işiniz hayırlı olsun. bende aynı yola girdim bakalım kızım doğduktan sonra. allah yolumuzu açık etsin.

merhaba bende doğm fotoğrafçılığı yapma istiyorum ama bu işi yapan birilerinden yardım istiyorum hilal bonbacı akar facebook adresinden banan ulaşırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…