- Konu Sahibi merwecik_20
kızlar emsey hastanesı evıme yakın ama doktorlar hakkında bılgım yok sukran akalın nasıl bı doktor acaba bılen var mı.yada orda hangı doktoru önerebılırsınız acıl yardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar emsey hastanesı evıme yakın ama doktorlar hakkında bılgım yok sukran akalın nasıl bı doktor acaba bılen var mı.yada orda hangı doktoru önerebılırsınız acıl yardım
Kutköy emsey hastanesi mi? Orda Şükran Akalın diye bir doktor yok sanırım ya da ben bilmiyorum. Gülseren hanım var ben ona gidiyorum çok memnunum.
evt kurtköy emsey.doktor var ınternet sıtesınde de yer alıyor gecen gun acıle gıttıgımde sukran hanm vardı benımde hastane yada doktorlarla ılgılı hıc bılgım yok ama oraya devam edıcem doğuma kadr
evt kurtköy emsey.doktor var ınternet sıtesınde de yer alıyor gecen gun acıle gıttıgımde sukran hanm vardı benımde hastane yada doktorlarla ılgılı hıc bılgım yok ama oraya devam edıcem doğuma kadr
Canım haklısın ben şimdi gördüm sitesinde. Gülseren hanım çok ilgili bir doktordu ama şimdi randevu alamıyorum. Doluymuş taa 2 hafta sonrasını söylüyor. Şükran hanımın profiline baktım iyi gibi. Sen gittiğinde nasıldı ilgili miydi?Sorularına cevap verdi mi?
ben acıle gıtmıstım 15-20 dk kadar ılgılendı benımle hatta dısarı cıkıyodu ben gelınce odasına döndu aman dısarı cıkcaktım gıbı hızlı hızlıbakmadı.ılgılendı.sorularımı cevapladı.daha erken olmasına ragmen 27.haftamdayım doğumla ılgılı sorularımı bıle gecıstırmedı bugun yıne gıdıcem normal muayaneye bakalım ınsallah hayırlısı olur
10 gün kadar önce yengem doğum yaptı emseyde.bütün çalışanlar gerçekten çok ilgili ve güleryüzlüydü.bebek zten doğar doğmaz üst katta camekanlı bölüme alınıyor ve bebeğe neler yaptıklarını izliyorsunuz.hiç sıkıntı yaşamadık.hastane zaten tertemiz.bende doğumumu orda düşünüyorum inşlh
ben yengemle birlikte gittim emseye.onun doğuma 2 haftası vardı.bense daha 2.5 aylık hamileydim.ilk kez gidiceğimiz için kime boş randevu bulduysak ona aldık.ben gülseren hanımda muayene oldum.yengem şükran hanımda muayene oldu.yani bi bakıma iyi oldu ayrı dr lara girmemiz.çünkü her ikisinide görmüş olduk.gülseren hanım iyiydi ama beni pek tatmin etmedi.ama şükran hanımı çok beğendik.zaten yengem pazartesi günü şükran hanımda doğum yaptı :)
merhaba ben de emsey de emine hanıma gidiyorum yani yeni başladım. İlgili bir doktora benziyor ama ikinici çocuğum olacak. tecrübeli olunca hemen beğenemiyorsunuz![]()
doğumdan sonra bebeği yanınıza veriyorlar değil mi? hastane hakkında da fazla bilgim yok açıkçası :44:
normal doğum mu yaptı acaba öğrenebilirmiyim?
kızlar ne olur yardımcı olun ben medicine hastanesinde hale hanıma gidiyorum bebeğim inşalah 2 kasım da doğucak yada biraz daha erken gelebilir.
hale hanım mesaiden sonra doğuma gelmiyomuş çok tedirginim normal doğum yapmak istiyorum emsey hastanesini hiç bilmiyorum ama haftaya kontrole gitmek istiyorum oraya normal doğumu çok istiyorum ve hastane hijyeni çok önemli ilk bebeğim sizce ne yapmalıyım
merhaba ben de emsey de emine hanıma gidiyorum yani yeni başladım. İlgili bir doktora benziyor ama ikinici çocuğum olacak. tecrübeli olunca hemen beğenemiyorsunuz![]()
doğumdan sonra bebeği yanınıza veriyorlar değil mi? hastane hakkında da fazla bilgim yok açıkçası :44: