• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul eurofertilde tedavime basladım

buneya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
245
0
96
38
İstanbul
Alev hanıma gıdıyorum cok memnunum suanda cok ılgılenıyorlar hersekılde yardımcı oluyorlar 06,07,2009 da basladım tedavıye yarın sabah gıdıcem yumurtalıklarıma bakıcaklar sanırım demelerıne gore cumartesı gunu toplıcaklarmış sonrasını artık anlatırım ınşallah hayırlısı olsun dıyelım dualarınızı beklıyorum ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN HAKKIMIZDA HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN kaydirigubbakcemile4

Bende Mayıs ayında ilk tüp bebek tedavimi Alev Hanımda yapmıştım. Sana tavsiyem eğer şartların uygunsa embriyo transferi yapıldıktan sonra kan testine kadar kesinlikle dinlen. Onların 3 gün yat sonra normal hayatına devam et demelerine bakma. Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım...

evet baglarbasındakıne gıdıyorum cok memnunum cumartesı yumurtalar toplanıcak benım dr. alev hanım

Bende Mayıs ayında ilk tüp bebek tedavimi Alev Hanımda yapmıştım. Sana tavsiyem eğer şartların uygunsa embriyo transferi yapıldıktan sonra kan testine kadar kesinlikle dinlen. Onların 3 gün yat sonra normal hayatına devam et demelerine bakma. Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin canım...
canım tşk ederım olur sorarım.tavsıyen için saol herkes o sekılde öneriyo senın bebiş var demi

Canım umarım bebişin olur .tüm kalbimle duacıyım.bi sorum olacak;
6 .sında başladın ayın yaklaşık 11 gün sonra yumurtalar toplanacak.peki.bu zaman içinde kaç defa doktora gittin nasıl kontrollerden ve testlerden geçtin..ben çalışıyorum da.uzaktayım gidip gelme açısından merak ediyorum

Back
X