:) temmuz başından itibaren deneyimlerimi yazıcam. inşallah birilerine yardımcı olurum. banada bu merkezyimli birileri yol göstersin isterdim.Verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim
Ben 2 defa yaptım bu merkezde.ilki dusukle sonuçlandı maalesef digerinde ise minik kızım 2yasina girmek üzere.ilkini galiba alev hanimdi adı o yapmıştı ama ben pek memnun kalmamıştım Ruşen.cok soğuk bir bayandi hic halden anlayan biri degildi.dusuk yaptığımda da o buz dolabı tavrı vardı.ikincisini Koray bey yapmıştı.ben o drdan cok memnun kaldım.cok sıcak ilgili bir drdu.yerlestiriken bile besmeleyle yerleştirdi.hemsirelerde cok sicakti cok sevmiştim onları.ama bildigim kadarıyla Koray bey oradan ayrılmış.birdaha yapmam sanırım orda.bir akrabamda Hakan beyde yapmıştı memnun kalmamıştı.sizin içinize sinmesi önemli gerisi boş.insallah pozitifi alırsınız.
arkadaşlar temmuz başında adetimle tüp bebek tedavisine başlıyorum. merkez olarak eurofertile karar verdik. aranızda burda yaptıran var mı? sonuçlarını öğrenmek istiyorum...
Canım burası aktif değil galiba ama araştırırken buldum seni bende eurofertilde başladım tedaviye huri hanım doktorum pazartesi de opu yapılacak sen ne durumdasın merak ettim:)topik aktif değil sanırım..
bende altunizade eurofertilde tedaviye başlıycam yarın..
bu günlerde orda tedavigören varsa yazsın buraya deneyimlerimizi paylaşalım..
habalarCanım burası aktif değil galiba ama araştırırken buldum seni bende eurofertilde başladım tedaviye huri hanım doktorum pazartesi de opu yapılacak sen ne durumdasın merak ettim:)
Hayırlı olsun inşallah bende aynı merkezde bu duyguları yaşarım şuan için bende çok memnunum bir sorun yok çok şükür.Merhabalar
Topigi ben acmistim tedavim olumlu sonuclanip kizimi kucagima alinca (Rabbime binlerce kez sukur) yazacak bisi bulamadim.
InsAllah sizlerde hayirla alirsiniz evlatlarinizi kucaginiza. Benim doktirum.Alev hanimdi ve cok memnundum. Tabi merkezden de cok memnun kaldim.
habalar
İnsallah hayirla sonuclanir tedavin okyanuscum..benim tedavim olumlu oldu 7 aylik bi oglum var cok sukur..doktorum alev hanimdi ve cok memnun kaldim ..guzel haberler verirsin insallah..Canım burası aktif değil galiba ama araştırırken buldum seni bende eurofertilde başladım tedaviye huri hanım doktorum pazartesi de opu yapılacak sen ne durumdasın merak ettim:)
İnsallah canim bu gun oldu transferim hayirkisiyla bende guzel haberler veririm insallah.İnsallah hayirla sonuclanir tedavin okyanuscum..benim tedavim olumlu oldu 7 aylik bi oglum var cok sukur..doktorum alev hanimdi ve cok memnun kaldim ..guzel haberler verirsin insallah..
Haydi bakalim 12 gun sonra haber ver mutlakaİnsallah canim bu gun oldu transferim hayirkisiyla bende guzel haberler veririm insallah.
İnsallah canim tabiki haber veririmHaydi bakalim 12 gun sonra haber ver mutlakacok heyecanlidir bu 12 gun ..sende hamileler kervanina katilirsin umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?