Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Eurofertil'de tüp bebek tedavisi yaptıran var mı?

rn4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
640
42
118
arkadaşlar temmuz başında adetimle tüp bebek tedavisine başlıyorum. merkez olarak eurofertile karar verdik. aranızda burda yaptıran var mı? sonuçlarını öğrenmek istiyorum...

sanırım ilk ben olucam.. deneyimlerimi aktarırım ilgilenen olursa:)

Ben 2 defa yaptım bu merkezde.ilki dusukle sonuçlandı maalesef digerinde ise minik kızım 2yasina girmek üzere.ilkini galiba alev hanimdi adı o yapmıştı ama ben pek memnun kalmamıştım Ruşen.cok soğuk bir bayandi hic halden anlayan biri degildi.dusuk yaptığımda da o buz dolabı tavrı vardı.ikincisini Koray bey yapmıştı.ben o drdan cok memnun kaldım.cok sıcak ilgili bir drdu.yerlestiriken bile besmeleyle yerleştirdi.hemsirelerde cok sicakti cok sevmiştim onları.ama bildigim kadarıyla Koray bey oradan ayrılmış.birdaha yapmam sanırım orda.bir akrabamda Hakan beyde yapmıştı memnun kalmamıştı.sizin içinize sinmesi önemli gerisi boş.insallah pozitifi alırsınız.

sanırım şu an Alev Hanım ve Hakan Bey var. Hakan bey oranın direktörü ve daha bilgili diye onu istiyorum ama biraz iletişimi zor bir insanmış. daha doğrusu soğukmuş. Alev hanım ise çok inceliyormuş ama tecrübe olarak daha az olduğu için takıldığı yerlerde Hakan beye danışıyomuş. bir arkadaşımdan böyle bir bilgi aldığım için kararsız kaldım.
Ama zeynep kamilde de dr lar ile çok iletişime geçmeye alışmadım için daha iyi olduğundan sanırım hakan beye yaptırıcam:)

Eğer sadece ikisi varsa alev hanimdansa Hakan beyi tercih et o zaman.gercekten ikiside cok soğuk insanlar

acaba memnun kaldınız mı eurofertilden? ben de orayı deneyeceğim sanırım, yarın görüşmeye gitmeyi planlıyorum ama istanbul eurofertil için kimseden net bir yorum alamadım

arkadaşlar temmuz başında adetimle tüp bebek tedavisine başlıyorum. merkez olarak eurofertile karar verdik. aranızda burda yaptıran var mı? sonuçlarını öğrenmek istiyorum...

Canım bu konu tüp bebek merkezleri bölümünde zaten açıldı,oraya bak istersen.

arkadaşlar bugün görüşmye gittm, muhteşem geçti, hakan bey olacak doktorum. burada soğuk filan diyorlar ama inanın mükemmel bir insan çıktı kendisi. bütün gerginliğimizi aldı eşimle :) testlere başladık, inşallah hayırlısıyla sonuçlara göre tüp bebek deneyeceğiz. rabbim yardım eder de yavrumu alırım kucağıma en kısa zamanda :)

merhaba
altunizade eurofertilde tüp bebek tedavisine başladığınızı paylaşmışsınız.tedaviniz nasıl geçti doktorunuz kimdi biraz bilgi verebilirmisiniz.bende başlayacağım nasıl bir süreç
sevgiler

topik aktif değil sanırım..
bende altunizade eurofertilde tedaviye başlıycam yarın..
bu günlerde orda tedavigören varsa yazsın buraya deneyimlerimizi paylaşalım..

topik aktif değil sanırım..
bende altunizade eurofertilde tedaviye başlıycam yarın..
bu günlerde orda tedavigören varsa yazsın buraya deneyimlerimizi paylaşalım..
Canım burası aktif değil galiba ama araştırırken buldum seni bende eurofertilde başladım tedaviye huri hanım doktorum pazartesi de opu yapılacak sen ne durumdasın merak ettim:)

Merhabalar
Topigi ben acmistim tedavim olumlu sonuclanip kizimi kucagima alinca (Rabbime binlerce kez sukur) yazacak bisi bulamadim.
InsAllah sizlerde hayirla alirsiniz evlatlarinizi kucaginiza. Benim doktirum.Alev hanimdi ve cok memnundum. Tabi merkezden de cok memnun kaldim.
Canım burası aktif değil galiba ama araştırırken buldum seni bende eurofertilde başladım tedaviye huri hanım doktorum pazartesi de opu yapılacak sen ne durumdasın merak ettim:)
habalar

Hayırlı olsun inşallah bende aynı merkezde bu duyguları yaşarım şuan için bende çok memnunum bir sorun yok çok şükür.
Teşekkürler evladınla sağlıklı güzel bir ömür dilerim sana :)

İnsallah hayirla sonuclanir tedavin okyanuscum..benim tedavim olumlu oldu 7 aylik bi oglum var cok sukur..doktorum alev hanimdi ve cok memnun kaldim ..guzel haberler verirsin insallah..

İnsallah hayirla sonuclanir tedavin okyanuscum..benim tedavim olumlu oldu 7 aylik bi oglum var cok sukur..doktorum alev hanimdi ve cok memnun kaldim ..guzel haberler verirsin insallah..
İnsallah canim bu gun oldu transferim hayirkisiyla bende guzel haberler veririm insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…