Kizlarr benim genetik sonuclari geldii...temiz cikti cok sukur esiminkide benimkide...bende hafif bi pihtilasma cikti..bazi dr lar ilac verir bazilari gerek gormez dedi...
Ve ben 7 subatta 2. Transferi yaptirdim sonuc beklemekteyimm....
Kendi dr umla basladikk...ama transferim yine kendi dr umla eurofertilde oldu..oradaki hic kimseyle karsilasmadim ben direk hazirlandim..drumda oraya geldi ve hallettik bakalim sonucuda yazarimm..
Kizlarr benim genetik sonuclari geldii...temiz cikti cok sukur esiminkide benimkide...bende hafif bi pihtilasma cikti..bazi dr lar ilac verir bazilari gerek gormez dedi...
Kendi dr umla basladikk...ama transferim yine kendi dr umla eurofertilde oldu..oradaki hic kimseyle karsilasmadim ben direk hazirlandim..drumda oraya geldi ve hallettik bakalim sonucuda yazarimm..
Canım hafif ne demek, heterezigot mu çıktı acaba, ona mı diyorlar, öyle bile olsa 32. haftaya kadar coraspin kullan. Allah embriyolarına can versin, inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın....
Canım hafif ne demek, heterezigot mu çıktı acaba, ona mı diyorlar, öyle bile olsa 32. haftaya kadar coraspin kullan. Allah embriyolarına can versin, inşallah bu defa bebeğini kucağına alırsın....
Bugun 7. Gunumdu dayanamayip test yaptim..gecen seferki gibi kimyasal olacak galiba ondada 7. Gun 3 du...sonra yukseldi dustu... simdide 3.87 cikmiss...nagatif diyorumm ve bidahakine ayarliyorum kendimii...
Bugun 7. Gunumdu dayanamayip test yaptim..gecen seferki gibi kimyasal olacak galiba ondada 7. Gun 3 du...sonra yukseldi dustu... simdide 3.87 cikmiss...nagatif diyorumm ve bidahakine ayarliyorum kendimii...
Canım benimde heterezigot. 32. haftaya kadar coraspin kullandım. 12.haftaya kadarda kan sulandırıcı iğne kullandım. Hemen negatif düşünme. 3 günlük ve 5 günlük olması ile dondurulmuş olması arasında farklar olabiliyor.
Canım benimde
heterezigot. 32. haftaya kadar coraspin kullandım. 12.haftaya kadarda kan sulandırıcı iğne kullandım. Hemen negatif düşünme. 3 günlük ve 5 günlük olması ile dondurulmuş olması arasında farklar olabiliyor.
Eurofertil hakan beye 4 defa tüp bebek yaptırdım merkez iyiydi bence sadece çok kalabalık olduğu için herkesle çok ilgili olamıyorlar ama malesef bütün denemelerim olumsuz oldu
Merhaba arkadaslar..
birilerine umut olurum belki diye yaziyorum bu yazimi.. evliligimin 5. Yili olmustu ve bebegim yoktu ilk 3 yil korunmustuk 2 yilda butun ugraslara ragmen olmamisti derken tup bebege karar verdik esimle birlikte.( asilama vs. Olmadan) eurofertil tup bebek nerkeziyle tanistik alev hanim gayet bilgili ve guven verici konusmasiyla butun korkularimi almisti ..cok korkuyodum cunku hayatim boyunca hic anestezi bile almamistim.. tedavimize basladik hersey yolunda gidiyordu opu transfer derken 12 gunluk korku dolu bekleyis gelip catmisti sonucum pozitifti hamileydim fakat 10 gun sonra daha kalp atislarini bile duymadan kaybettim bebegimi ama yilmak yoktu 3 tane donmus embriyom vardi hasranede 3 ay sonra donmus transferi yapildi fakat sonuc negatifti ..bir an yildigimi hissettim esim hep destekti bana cok sukur.. daha sonra yikildigim yerden kalktim tekrar deniycem dedim denedik yine ayni merkez ayni doktor ayni embriyolog bu seferde hersey yolunda gitti ve transfer yapildi 12 gun beklendi ve sonuc 257 hamileydim cok guzel bir hamilelik yasadim oglum KUZEY imi aldim kucagima...ve aradan 12 ay gecti oglum tam bir yasindayken bu sefer bebisim surpriz yapti ve kendisi gelmeyi tercih etti suan 12 haftalik hamileyim..size son olarak soyleyecegim suki umudunuzu asla yitirmeyin asla ve coook dua edin..rabbim hicbir kadinin kucagini bos birakmasin...
Sevgiler..