Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Eurofertil'de tüp bebek tedavisi yaptıran var mı?

Evet canım donmuşum vardı senın varmı kaldımı embrıyon

Evet canım donmuşum vardı senın varmı kaldımı embrıyon
Evet canım 2 tane var ama iyi bir merkez araştırarak embriyolarımı oradan alacağım tekrar orada yapmaya niyetim yok Huri hanım yüzünden soğudum oradan.Ben ona ne yapmalıyız diyorum onun bana akıl vermesi gerekirken bide kalkıp bana biz en az 4 denemeden sonra buna karar veriyoruz diyor. Tamam ama benim bunu beşinciye yapabilme olanağım var mı bakalım bunu sorgulamıyor her deneme yeni bir umut kaç kere aynı şekilde umudedebilir ki bir insan değil mi?

En ıyısını yaparsın canım cunku huri hanım süreklı alev hanımın yanına gelir birşeyler soruyo falan ister istemez karsılasırsın onu görünce sitres olabılırsın bu arada sana sımdı 2 tane koyucaklarrrrr ay inşlah ıkısıde tutar ıkız annesı olursun:)) eger bulamassanda yınede alev hanım aklının bır koşesinde dursun daha bugun bırı geldı hamileydi tanıştık alev hanımın hastadıymış ılk tedavıde hamile kalmış erkek bebışı olcakmış umutlandım bu arada istnbulun neresınde duruyorsun bılmıyorum ama umut tüp bebek merkezı varmış orayada cok iyi dıyorlar gecen ay ücretını sormuştum donmuş transferı 2500 dedıler artı 250 tl muayane ücretı söylemişlerdı araştır ama tam emın olmadan karar verme canım inşallah hersey gönlünce olur

İnsalah canim senin icinde oyle olsun dilerim.
Bakalim kismet tatlim biraz kafami toparlamaya ihtiyacim var sonrasina bakicam artik durumunu haber ver canim insallah bu tedavin son olur.

Öylesine bakayım dedim eurofertile. İlk olumsuz denememi yaptıktan sonra tese dokularımızı alıp çıktık. Başka yerde de yaptığım ilk denemeden bi oğlum var. Alev hanımda bana ücretsiz yapılan bir genetik test için, 2.3. düşükten sonra istiyoruz demişti. Tutacak sonra düşecek yani, olaya bak. Yaşım 35 ti beklemek istemiyorum yaptıracağım dedim. Yazsam doktor kabul etmez dedi. Pıhtılaşma testlerine istek yaptırıp zeynep kamilin genetiğine gittim, doktora söyledim ve hemen testi istedi. Heterezigot taşıyıcı çıktım. Folik asit dışında hiçbir vitamin vermemişlerdi. Başka yerde yaptığım denemede bir sürü farklı ilaç kullandım. Bence 4 denemeden sonra buna karar veriyoruz diyen doktora bir daha gitme. Allah tez vakitte bebeklerini kucağına almayı nasip etsin...

Canım peki zeynep kamilin genetiğine nasıl gittin randevu mu aldın tüp bebek bölümünden mi hallettin ücretsiz yapılıyorsa orada yaptırmak en iyisi.

Canım peki zeynep kamilin genetiğine nasıl gittin randevu mu aldın tüp bebek bölümünden mi hallettin ücretsiz yapılıyorsa orada yaptırmak en iyisi.
İnternetten randevu aldım. Çok yoğun ve dolu oluyor. 15 gün önceden randevu alabiliyorsun. Ben tam 15 gün öncesinin gece 12 yi 3-5 dk. geçe almıştım. Olumsuz tüp bebek denemem oldu dedim. Ali beydi sanırım. Sonuçlar 6 haftada çıkıyor. Karyotip analiz ve pıhtılaşma faktörleri. Eşimde benden sonra gitti. O da yaptırdı. Hatta o azosperm olduğu için diğer genetik testini dışarda yaptırmıştık, ücretli. Ona pıhtılaşma testleriyle birlikte y delegasyonu gibi bişey vardı, onu da yapmışlardı.
Eurofertile raporlu olduğum için gitmiştim. 2. deneme için tekrar rapor aldım ama kullanmadım. Oldukça indirim de yapmışlardı. Allah herkesin yardımcısı olsun, emeklerini boşa çıkarmasın, isteyenlerin kucaklarını doldursun.

Amin canım yardımın için teşekkürederim bende bakıcam hemen .

Canım baktım hemen randevuda sıkıntı yok bu haftayı atlatayım da yoğunluktan izin alamam iş yerinden haftaya randevu alırım eşimle beraber gideriz.Bunu söylemen çok iyi oldu bende düşünüyodum ne yapıcam diye çünkü sadece bir kişinin kromozom testi 400 tl muş.Zaten bu tedavi için masraf yaptık fazlaca tabi ben hemen düşünmüyorum en 1 sene beklemek istiyorum ki kilo da vermeliyim ve psikolojik olarak toparlanayım diye.
Kendine çok iyi bak herşey gönlünce olsun tatlım.

Canım tedaviye başlarsan da tüp bebek bölümüne gidersin. Orası randevusuzdu. Raporlu ya da paralı orada yaptıracakmış gibi gidersin. 8 tüp kan alıyorlar. Neyin var neyin yoksa bakıyorlar. Tüp bebek öncesi smear testini ve kültürünü de orda yaptırmıştım. Ama nedense zeynep kamilde 2. defa yaptırmadan smear çıkmıyor, yeterli olmadı yazıyor sonuçta. Bi arkadaşım daha gitti, o da 2. de sonuç alabildi. Yani özellerde bu kısma para verme, sonuçları al götür, sadece tedaviye ve ilaçlara para ver. Ben de 70 kilo ile tedaviye başlamıştım. Sen de kendine iyi bak, Allah tez vakitte kucağını çifter çifter doldursun...

İnşallah canım bende raporlu yapıyorum bu işlemleri zeynep kamilden rapor çıkartıyorum bu benim ikinci hakkımdı yeniden denersem son olacak artık. O yüzden doğru düzgün bir yere gitmek istiyorum ki doktorum ne gerekiyorsa yapsın.
Diğer raporu alacağım zaman yine dediğin testleri falan yapıyorlar oda çok iyi oluyor para vermeden halletmiş oluyorsun.
Bilgilendirmelerin için çok teşekkürederim canım.
Sevgilerle.

Vermedi sorduğum halde gerek yok dedi ilk tedaviden biliyorum bu ilaçları çünkü ama vermedi çok canımı sıktı çok.

meraba kizlarr...bende eurofertilde yaptirmistimm ilkkti ve alev hanimdaa....ve benimkide negatifff.,.. simdi ne yapmaliyimm hic bilmiyorumm kafam karma karisik ve caresi hissediyorum kendimii...

Bende genetik testi sormustumm..simdi gerek yok gerekli olanlari yapiyoruz dedi..bende yaptirmadim keske yaptirsaydimm..

Baska tedavi gorenleride takip ediyorum..transver oncesi hiteroskopi yapiyormus cogu merkez rahimde yapisiklik..perde..polip..miyom..varmi diyee..tub bebege engel olacak herseye bakip oyle yapiyorlarmiss...dediginiz gibi bizede dusukten sonrami bakacaklardii..

Yada 4 denemeden sonra..sanki deneme tahtasiyizz..6 yil olacak evliligim..pko var bende...104 kiloydum ..kilo verdim 76 yla tedaviye basladim..suan 79 olmusum ilaclardan sonra..yalvarircasina soyledim alev hanimaa..uzun suredir tedavideyimm..yumurta varr..sperm var gebelik yok..asilama yaptik yok ve simdide tup bebek..

Bu drlar niye boylee..ince sorun olavilecek seyleri kaldirin sonra yapinn...bana transver yapildi rahim kalinligim kacti bilinmiyorr..transfer oncesi rahim kalinligi uygunmu diye bakmalari lazimm 9 gun once bakmisti okadar ve direk transfer oldumm..cataldayken sordumm rahim kalinligini gorucezmi..yok dedi..ilaclari ictik istedigimiz gibidir dedi..

Hee bide psikolog varmis tanistinizmi...transfer gunu formalite icabi yanima geldi ismimi memleketimi sordu..dedim nerelerdeydiniz simdiye kadar..ben ohss atlattim..ben burdaydim sen neden beni istemedinnn...yaww de gett dedimm..de gett..

Diger konuya gelince zeynep kamilden direk isteyince genetik test yaziyorlarmi..ben medipolde tedavi goruyorum herseyi orda yaptik..drum yonlendirdi eurofertile..genetik direk oluyorsa bende randevu alayimm..

Uff coook yazdim kizlarr...bu gece oyle doluyumkii...agla agla icim disima cikti butun gunn...

Canım seni çok iyi anlıyabiliyorum eurofertil senden alabildiği kadar para alsın ama karşılığında bir test yaptırmaktan aciz olsun bunlar bana saçma geliyor artık.Eğer 2.denememde de düşük yapıyorsam doktor olarak bana araştıralım demelisin ama ilgilenmediler.Psikolog ayrı bir komedi zaten neyse artık değiştirmişsin zaten hastaneyi iyi de olmuş senin için.
Tatlım ben arkadaşın söylediği kadar biliyorum ama o randevu alarak gidersen sorununu anlatırsan yapıyorlar dedi.Ben baktım randevuları çok yoğun değildi istersen internetten al randevunu bigit sor en azından oluyorsa onun için bir ücret ödemek zorunda kalmazsın.
Bide kendimce küçük bir tavsiye vermek isterim eurofertile devam etme bizim gibi araştırma gerektiren hastalar üzerinde etkili olduklarını düşünmüyorum artık.
Kendini de yıpratma canım ağlama herşey olacağına varıyor biz engelleyemiyoruz ki.
Sevgiyle kal.

Canım rahim kalınlığına bakılmadan nasıl transfer yaparlar, burası eşimin dediği gibi ticarethane olmuş. Böyle şeyler yazmak istemiyorum aslında orda tedavi gören arkadaşların moralini bozmak istemiyorum ama benim gibi senin gibi insanlara bunu yaşattıkları için kızıyorum. Başka kimse yaşasın istemiyorum. Orda tutanlar tamamen tesadüf tutuyordur. Ohss oluyorsan kesinlikle aynı ay transfer yaptırma, en az bir ay bekle. Psikolog daha çok arar, tedaviye ne zaman başlayacaksın, iyimisin falan filan diye. Allah vicdanlı doktorlara rast getirsin. Ben daha sonra doktor araştırırken 7-8 merkez gezdim, 2 doktor eurofertil hakkında alaycı konuşmuştu zaten, demek ki biliyorlar.

Canım bi de histereskopiden bahsetmişsin. Benim arkadaşımın rahim filmi sonucu sol tarafında biraz yapışıklık olduğu farkedildi. Farklı merkezlerde doktorlarla görüştü, hepside kesinlikle bu hamile kalmana engel değil dediler, arkadaşım yine de istiyorum dese de yapmadılar. İhtiyaç varsa yaptır, aksi durumda yaptırma. Eltimde de vardı, onun gittiği yerde bi doktor yapalım, biri yapmayalım dedi, laporaskopi yapıldı, sonra boşa yapmışız dediler.

Inan kafam karma karisikk.,..eurofertili degistirisem nereye giderim bilmiyorum..ben hemen 2. Transferi istiyorumm..ben kendi drum seminerde diye alev hanimla devam etmistimm..kendi dr um medipolde..yaparsa transferi yine eurofertilde yapar heralde..

valla yipranmamak elde degill..sorunda bu yaa..merkezde herkez guler yuzlu merdivende gorseler gulucukk..kapida gorseler gulucuk..ama asiri yapmacik..bu konu tup bebek konusu asiri hassaslik isteyen bi durum ama yapmaciklik degill...beni anladiklarini anlamak isterdim..

hersey formalite...

Bi kere bakildi ..adetimin 9. Gunu felan..7 mm di..estrofemi 3 e cikartti ama bidaha bakmadi..hatta transfer oncesi aradim..ben gecen ay ohss gecirsim yarin tranferim var rahim kalinligina bakmicakmisiniz..israr ettim hatta..ya sorun varsa embriyo bosa gidicek diyee...okadar istiyorsa gelsin bakayim..ama gerek yok dedi..iyi dedim dr o ..gerek yoksa yokturr...

Ben benimle ilgilenilmesini istiyorumm..tutmaya bilirr...1 de olur 2 de olurr...ama ben demeliyimki..orda herkez benimle tek yurek oldu..ellerinden geleni yaptilarr...orda duygularina inandigim tek kisi vardi..embriyolog gen bi beyfendi..konusmalariyla bizi motive etti...digerlerinin hepsi uzayli gibi..kodlanmislar sanki..kodlarina gore hareket ediyorlarr...

Canim yaa sen kacinci gunu yaptirmistinn..sonuc neydii....ben 7. Gunu kendim yaptirdim 3 cikti.. simdi 8. Gunum 6.57 cikmis simdide..bendede dusuk mu oluyor acaba..yada kimyasal gebelik mi..

Ayýyy kiz vallahi dun dedinn..bugun aradi psikologg nasilsiniz dedii..pek iyi degilim dedim sonuc negatiff kafam karma karisik..test gununuze kadar kafanizi karistirmayin dedi..kapatti..

Kizlarrr yaaaa saka gibiii simdide alev hanim aradii nasilsiniz diyeee...test yaptim dedim..daha erken dedi..en erken cuma yaptirmaliydiniz dedii..sok olup kaldimm...

Kizlarrr yaaaa saka gibiii simdide alev hanim aradii nasilsiniz diyeee...test yaptim dedim..daha erken dedi..en erken cuma yaptirmaliydiniz dedii..sok olup kaldimm...
Canım eğer 3 günlük embriyo konduysa hamilesin inşallah :) 2 günde 2 kat artiyorsa tamamdır :)

Allah o mutluluğu herkese yaşatsin inşallah, sonrada kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…