Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Eurofertil'de tüp bebek tedavisi yaptıran var mı?

2 ay ara verdık canım inşallah yanılıyorumdur inşallah dedıgın gıbı pozıtıf olur canım allahıma sıgındım artık

Yaaw uygun dediginn.bumu..gayette guzel aliyorlarr..amann ne bilimm istee yoruldummm...bu konularii okumaktann...artik hicbir dr a hicbir hastaneye guvenimde kalmadiii...

Ben de anadolu yakasında oturuyorum. İlk denemede karşıyı hiç düşünmemiştim. Ayrıca eurofertil uygun fiyattı. Eşim burda yapalım dedi. 2. ye daha uygun fiyat teklif ettiler. Eşim yine burda yapalım dedi. Ama ben diğer merkezlerle karşılaştırma yaptım. Denemek istemiyordum. O kadar ilacı bize yüklüyorlar. Olmadığı zaman en çok yıpranan biz oluyoruz. 2. yi karşıda yaptırdım. Arabamız bile yok. 3 araç git gel, transfer zamanı eşim bi arkadaşını buldu, onun arabasıyla eve döndüm. 2 saat yol geldim. Bence eve yakınlığı düşünmeyin. Ve eşleri bir yere kadar dinleyin. İçinize siniyorsa tekrar deneyin ama güveniniz kalmadıysa şansa bırakmayın. İnşallah tez vakitte Allah kucaklarınızı çifter çifter doldurur.

Iste o vakitte yasadiklarini suan ben yasiyorumm..kafam allak bullakk..rabbim dogru yolu sectirsinn..inan yasadigim su ruh halini hicbir maddiyatla odeyemezlerr...

Bend
e merak ettim merkezini bana yazar mısın akılımızda bulunsun en azından.

Canım nasılsın seni merak ettim test yaptırdın mı?İnşallah pozitiftir sonucun hayatım.
Yok canım malesef negatif artık delırıcem aglamaktan mahfoldum cok yoruldum Bırtarafdanda hastane arastırıyorum canım ya senın embrıyon kalmışmıydı eurofertılde

Yok canım malesef negatif artık delırıcem aglamaktan mahfoldum cok yoruldum Bırtarafdanda hastane arastırıyorum canım ya senın embrıyon kalmışmıydı eurofertılde
Canim gecmis olsun uzulme tatlim vardir her iste bir hayir.
Benim iki tane kaldi ama ne zaman yaparim bilmiyorum zaten orayada gitmeyi hic dusunmuyorum kismet artik senin kalmismiydi donmus

E
Benim iki tane kaldi ama ne zaman yaparim bilmiyorum zaten orayada gitmeyi hic dusunmuyorum kismet artik senin kalmismiydi donmus
Benımde 2 tane kaldı canım umut tüp bebeğe gidip görüşücem bi ara embrıyolarımızı nasıl nakil edebilirizki başka merkeze acaba kendımızmı götürüyoruz nasıl oluyo acaba eurofertili bende hiç istemiyorum artık hiç güvenım kalmadı

T
cok sagol canım kısmet degılmiş

Canım ben araştırdım ilk önce yeni yapacağın merkeze gidiyorsun dilekçe veriyorsun sana bir termos veriyorlar taşıyabilmen için sonra embriyoların olduğu merkeze gidiyorsun aynı dilekçeden veriyorsun ve verilen termosa alıp yaptıracağın merkeze götürüyorsun.Bu kadar basit ve merkezler bu işlem için ücret almayız dediler iyice araştırmak lazım tatlım.Ben zeynep kamilde 1 yada 2 ay sonra kromozom testlerimi yaptıracağım bakalım oralarda bir sorun var mı.
Artık kendi araştırmamı kendim yapıp uzun bir süre sonra iyi bir merkeze gitmek istiyorum kısmet hakkımzıda hayırlısı olsun canım.

Anladm canım cok tesekur ederım zor bişey degılmış bu kromozom tstını bendemı yaptırsam kı ya seynep kamılde 3 ay kadar beklucem nasıl olsa bu esnadada bende yaptırıyım barı pekı hangı bolumden randavu almamız gerekıyo bu test ıcın vallahı sende olmasan bu testlerın yapılması gerektıgını ogrenemıcektım

Canım genetik olarak yazıyor oradan randevu alabilirsin bende burada bir arkadaştan öğrendim bunun bu şekilde yapıldığını bebek düşündüğümde gidip yaptıracağım bende hayırlısı artık :)

Canım bugun ben yaptırdım genetık testımı 2 ay sürüyormuş cıkması :))

canimm cokk gecmis olsunn...bende cok kotu yikildimm..yeni yeni topluyorum kendimi..benim deger en son 15 di 7 den sonrasi pozitif 10 un ustu gebelik var diyoruz sizin 15 baslamis gebeliginiz dediler..ama 2 gun sonra dustuu...

Beynim durdu arastirmakran..alev hanimdami bisi var..embriyolardamii bilemedimm..

Sisli memoriali cok methettiler orayla gorustum..ama esim izin vermedi..2.yide burda yaptialim sonucda gebelik oldu ama duztu dedi..bende medipoldeki drumla devam edicem 2. Ye..

Emnriyolar icin..kendi merkezimize bi dilekce verecekmisiz..onlarda diger merkeze dilekce yazacaklar..o dilekceyle yeni merkeze gidiyoruz bize tank veriyorlar..eski merkeze goturuyoruz..merkez yerlestirip ayni gun yeniye goturuyoruz...

Ben herseyi ayarlamistim ama esim embriyolara bi kasmatakulle yaparla bikere daha burda deneyelim dedi..bende pes ettimm..

Ama arastirdim memorialdeki farkliliklari kendim uygulucam..hastanedeki drumdan isticemm..transfer oncesi 4 gun antibiotik tarzi ilac kullandiriyor..rahim embriyoyu yabanci madde algilayip atmasin diye..

o ilaclari alicam..ve rahim kalinligimi olcturcem..

tabi hepsi teferruat..rabbim insallah ol deŕ...

Ama kafamida kurcalamiyor degil...bi tanede pozitif goremedim..kenarda embriyo var diyemi yapiyorlar...anlamadimki..

Bu arada bende verdim hemen genetik testi..kendime randevu aldim..allahdan esimde yanimdaydi onunkinide alalim dediler aldilar...biraz 1 ay..digerleri 2 ay surer dedi cikmasii...

Bu arada bende verdim hemen genetik testi..kendime randevu aldim..allahdan esimde yanimdaydi onunkinide alalim dediler aldilar...biraz 1 ay..digerleri 2 ay surer dedi cikmasii...
Tşkler canım sanada cok gecmış olsun şuan aynı durumdayız caresızlıkten etrafa saldırıyoruz ama kendımızı yormaktan baska bırseyde yapmıyoruz bızede yazık yaaa benımde ılk tedavımde pozıtıftın 400 küsürlere kadar cıktı düştü 2 . Ci hiç tutmadı valla embrıyologlardamı doktordamı sorun bende anlamadım ama bırdaha kesınlıkle orada yaptırmam güvenım yok artık merkezın umrunda degıl gelık oldumu olmadımı sadece para kısmıyla ılgılenıyorlar sankı hurı hanımda alev hanımda bişey anladıgı yok rast gele ya tutarsa dıyıp yuruyorlar tabıkı taktır Allahtan ama tekbırde kendı elımızde hakkımızda hayırlısı olsun canım ama sana tavsıyem bırdaha alem hanıma yaptırma paranada yazık kendınede

Canım bugun ben yaptırdım genetık testımı 2 ay sürüyormuş cıkması :))
Hadi hayırlısı olsun tatlım sonuçlarından haberdar et benide. Ben ilk önce şu fazla kilolarımı vermeliyim hayata tekrar motive olmalıyım diye düşünüyorum o yüzden çocuk biraz beklesin zaten tekrar yapacak paramda yok :)
Bir çok yer söylüyorlar ama kafam karıştı doğrusu bilemedim hangi doktor hangi hastane.
Aman kızlar bundan sonrasında bari doğru düzgün insanlar bulalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…